Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Περαστικά στις αρρωστούλες!

Τατού ακούω....

και ο δικός μου έχει ένα στην ωμοπλάτη και έκανε πρόσφατα και στο χέρι (πάπυρο με τα αρχικά μας:D)

με ψήνει και εμένα να κάνω μια πεταλούδα που του αρέσει στην ωμοπλάτη αλλά θέλω πολυυυυυυυ ψήσιμο ακόμα:tongue:

όσο για τα σκουλαρίκια και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου στα παιδιά! Μα καθόλου!

Η μαϊμουδίτσα μου έχει σαπίσει στο ξύλο τον ξαδελφό της...ότι κρατάει στο χέρι της το κοπανάει πάνω του, τον δαγκώνει με μανία , πέφτει πάνω του και τον αρπάζει απο τα μαλλιά....μέχρι που βάζει τα κλάμματα και φεύγει ο καημένος. Την βάζω τιμωρία και υπόσχεται πώς δεν θα το ξανακάνει αλλά όταν περνάει η ώρα τρώει αναλαμπή και ξανά απο την αρχή.......

επίσης δεν ξέρω πώς στο καλό υιοθέτησε αυτή τη συνήθεια, έρχεται στο σαλόνι κατεβάζει το παντελόνι της κουνάει τον κώλο της και τα χέρια της σαν κινεζάκι , βγάζει τη γλώσα και λέει λα λα λα λα λα λα:shock::rolleyes: και λέει κοίτα με....

XAAAAAXA!! Oτι ΒΛΑΚΕΙΑ θες κανουν τωρα.. και εμενα εκ του μηδενος εχει αρχισει να κανει κατι επιθετικες αηδιες που ειλικρινα δεν ξερω που τις ειδε..εμεις δεν την χτυπαμε και γενικα δεν της επιτεθομαστε..

καπου ακουσε τη λεξη σκοτωσουμε και τη λεει συνεχεια.. κανουμε οτι δεν ακουμε και θα το ξεχασει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μαϊμουδίτσα μου έχει σαπίσει στο ξύλο τον ξαδελφό της...ότι κρατάει στο χέρι της το κοπανάει πάνω του, τον δαγκώνει με μανία , πέφτει πάνω του και τον αρπάζει απο τα μαλλιά....μέχρι που βάζει τα κλάμματα και φεύγει ο καημένος. Την βάζω τιμωρία και υπόσχεται πώς δεν θα το ξανακάνει αλλά όταν περνάει η ώρα τρώει αναλαμπή και ξανά απο την αρχή.......

Γιατί καλέ το γλυκό μου; Και είναι τόσο ήσυχο αυτό το καημένο!!!

Κι ο δικός μου πάντως με το παραμικρό ντα! Λέτε να 'ναι φάση ηλικίας; Τον έχουμε πολύ στη τσίτα, μόλις κάνει ντα, απειλή τιμωρίας και αν το παρακάνει στο δωμάτιό του με τη μία!

Δε θέλω να μάθει να χτυπάει γμτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

XAAAAAXA!! Oτι ΒΛΑΚΕΙΑ θες κανουν τωρα.. και εμενα εκ του μηδενος εχει αρχισει να κανει κατι επιθετικες αηδιες που ειλικρινα δεν ξερω που τις ειδε..εμεις δεν την χτυπαμε και γενικα δεν της επιτεθομαστε..

καπου ακουσε τη λεξη σκοτωσουμε και τη λεει συνεχεια.. κανουμε οτι δεν ακουμε και θα το ξεχασει..

η δικιά μου κάποια στιγμή είχε ακούσει τη λέξη π.....ανα και χοροπηδούσε πάνω στο κρεβάτι και την φώναζε. Με αυτή την τακτική , να μην δίνουμε σημασία δηλαδή, το ξέχασε κι όλας. Αλλά εχθές ήταν και ένας φίλος του άντρα μου σπίτι που τον έχει οικειότητα η μικρή και του λέει Άκη κοίταμε και κατεβάζει το παντελόνι της και αρχίζει το λαλαλαλαλαλα με το κινέζικο κούνημα, ο άνθρωπος ξεκαρδίστηκε βέβαια αλλά μάλλον δεν πρέπει να της δίνουμε σημασία για να το ξεχάσει κι αυτό....αλλά το κακό είναι πως δεν θέλει να σηκώσει το παντελόνι της αν δεν επέμβω....ε ρε τί αλλο θα δούμε απο τα δίχρονα μπομπιράκια....

Γιατί καλέ το γλυκό μου; Και είναι τόσο ήσυχο αυτό το καημένο!!!

Κι ο δικός μου πάντως με το παραμικρό ντα! Λέτε να 'ναι φάση ηλικίας; Τον έχουμε πολύ στη τσίτα, μόλις κάνει ντα, απειλή τιμωρίας και αν το παρακάνει στο δωμάτιό του με τη μία!

Δε θέλω να μάθει να χτυπάει γμτ.

το κάνει μόνο στον Μάριο! Σε κανέναν άλλο. Ούτε παιδάκι ούτε σε εμάς! Δεν ξέρω πώς την είδε έτσι....

Διαφημίσεις

το κάνει μόνο στον Μάριο! Σε κανέναν άλλο. Ούτε παιδάκι ούτε σε εμάς! Δεν ξέρω πώς την είδε έτσι....

Έχει καταλάβει ότι μπορεί να τον κάνει κουμάντο παιδάκι μου. :tongue:

Τι κάνατε 3μερο τελικά; Εμείς μόνο χωριό την Κυριακή πήγαμε, τη Δευτέρα για πουθενά δεν ήταν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έχει καταλάβει ότι μπορεί να τον κάνει κουμάντο παιδάκι μου. :tongue:

Τι κάνατε 3μερο τελικά; Εμείς μόνο χωριό την Κυριακή πήγαμε, τη Δευτέρα για πουθενά δεν ήταν.

Δεν βγήκα απο το σπίτι πέρα απο το Σάββατο που πήγα σούπερ μάρκετ! ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

Τωρα επίσημα μαζεύει μονη της τα παιχνίδια

φιλεναδα μπραβο!! και παλι μπραβο!!

εγω το να την μαθω να κανει την αναγκη της στην τουαλετα το βρηκα ευκολακι μπροστα στο να μαθει να μαζευει τα παιχνιδια μονη της..

ασε που οι ειδικοι λενε οτι μετα τα 4 ειναι ετοιμα για κανονες πειθαρχιας συμπεριλαμβανομενου και το να μαθουν να μαζευουν τα πραγματα τους..

αλλα αυτες ειναι απλες δικαιολογιες για να κρυβω την ανικανοτητα μου να την πειθαρχησω πανω σε αυτο το θεμα..χαχα!!:tongue: :tongue:

λιγο με νοιαζει για την παρουσα ηλικια χωρις να σημαινει οτι δεν προσπαθω καθημερινα να την προσανατολιζω προς εκει χωρις απαιτησεις και προσδοκιες

Δεν βγήκα απο το σπίτι πέρα απο το Σάββατο που πήγα σούπερ μάρκετ! ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

Καλά κάνατε, χρειάζεται και η ξεκούραση.

Ο δικός μου, με αρκετή επιμονή, μαζεύει πράγματά του. Με την τουαλέτα δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουμε. Απ' το Πάσχα ξεκινάμε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

φιλεναδα μπραβο!! και παλι μπραβο!!

Ευχαριστώ

εγω το να την μαθω να κανει την αναγκη της στην τουαλετα το βρηκα ευκολακι μπροστα στο να μαθει να μαζευει τα παιχνιδια μονη της..

ειναι σαφώς πιο δύσκολο να κόψει την πάνα prosp από το να μαζεύει τα παιχνίδια της.

ασε που οι ειδικοι λενε οτι μετα τα 4 ειναι ετοιμα για κανονες πειθαρχιας συμπεριλαμβανομενου και το να μαθουν να μαζευουν τα πραγματα τους..

Δεν ξέρω τί λενε οι ειδικοί αλλά αν μετά τα 4 ξεκινήσει κάποιος κανόνες πειθαρχίας και μέχρι τότε το έχει χαλαρό την έχει "κάτσει" κανονικότατα

αλλα αυτες ειναι απλες δικαιολογιες για να κρυβω την ανικανοτητα μου να την πειθαρχησω πανω σε αυτο το θεμα..χαχα!!:tongue: :tongue:

Εγώ τις πρώτες φορες μια που της το έλεγα και μια που με έγραφε, προχθές λοιπόν της ειπα να τα μαζεψει "εν μαζευω" μου λέει , απλά την κοίταξα , την πήρα σηκωτή από εκεί που ήταν και της λέω"δεν υπάρχει δεν μαζεύω" και της έβαλα 2 παιχνιδια στον κουβά" μετα ξεκινησε και τελικά τα μάζεψε όλα.

Εχθες κάτσαμε μαζί να παιξουμε με τα κουζινικά, δεν της ειπα μετά να τα μαζεψει. Μετά από καμμια ωρα της λέω... μαζεψε τα και μου απαντά"οχι,οχι , παιξω." την αφηνω... μετά ξανα... πάλι την ίδια απάντηση... Ηταν η ωρα 9 και ο Θοδωρής έπρεπε να παει για ύπνο.. Μου λεει "εν τα μαζευω παιξω" Τώρα της λεω δεν παιζεις, παει ο αδερφός σου για ύπνο και σβήνει το φως.. Τα μαζεψε πάλι όλα.. .τι να πω... εκτός αν ειναι παροδικό

Διαφημίσεις

Καλά κάνατε, χρειάζεται και η ξεκούραση.

Ο δικός μου, με αρκετή επιμονή, μαζεύει πράγματά του. Με την τουαλέτα δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουμε. Απ' το Πάσχα ξεκινάμε!

εγώ της έχω ένα γιογιο και όποτε θυμάται μου ζητάει να κάνει τσίσα εκεί. όταν σηκώσω τα χαλιά θα την αφήνω χωρίς πάνα, θα τα κάνει κανα δυο φορές πάνω της (ευτυχώς είναι δερμάτινοι οι καναπέδες) έ, πού θα πάει, θα έρθει η ώρα που δεν θα το ξεχάσει...

μακαρι να μην ειναι παροδικο αλλα κατα πασα πιθανοτητα να ειναι κιολας..

εμενα αν της πω "θες να παιξουμε το ταδε παιχνιδι?" σου λεει ναι και μολις της πω πρεπει να μαζεψουμε τα προηγουμενα για να παιξουμε αυτο που σου πα τοτε μονο τα μαζευει και τα βαζει στη θεση της.

μακαρι να μην ειναι παροδικο αλλα κατα πασα πιθανοτητα να ειναι κιολας..

εμενα αν της πω "θες να παιξουμε το ταδε παιχνιδι?" σου λεει ναι και μολις της πω πρεπει να μαζεψουμε τα προηγουμενα για να παιξουμε αυτο που σου πα τοτε μονο τα μαζευει και τα βαζει στη θεση της.

Κι ο Θοδωρής από 2 χρονών τα μαζευει αλλά του ειχα κανει χεριότερο χουνερι, ειχα βγάλει τα παντα εξω απ΄οτο δωμάτιο και τα πηγαινα για πεταμα..

Κι ο Θοδωρής από 2 χρονών τα μαζευει αλλά του ειχα κανει χεριότερο χουνερι, ειχα βγάλει τα παντα εξω απ΄οτο δωμάτιο και τα πηγαινα για πεταμα..

εγώ της το έκανα αυτό και άνοιξα και τον κάδο , απλώς τα πετούσα απο πίσω και οχι μόνο δεν χαμπάριασε μου έφερε άλλο ένα και μου λέει και ατό:mad::-x:rolleyes:

εγώ της το έκανα αυτό και άνοιξα και τον κάδο , απλώς τα πετούσα απο πίσω και οχι μόνο δεν χαμπάριασε μου έφερε άλλο ένα και μου λέει και ατό:mad::-x:rolleyes:

Εμένα δεν μπορούσε να το κάνει αυτό .. είχα αφήσει στο δωμάτιο μονο το κρεβάτι όλα τα άλλα ήταν στην εξώπορτα σε σακούλες σκουπιδιών

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...