Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν ειχα στηθος (που δεν εχω δυστυχως) θα εκανα στο μπουστο τις γατισιες πατουσιτσες..το βρισκω πολυ συμπαθητικο

Μην παίζεις με τον πόνο μου!! Εγώ θέλω να βάλω booboos μπορω;;; Αν είχα θα τα πέταγα έξω όλη την ώρα!!

Δεν τα αντέχω τα tattoo

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην παίζεις με τον πόνο μου!! Εγώ θέλω να βάλω booboos μπορω;;; Αν είχα θα τα πέταγα έξω όλη την ώρα!!

Δεν τα αντέχω τα tattoo

o συζυγος θα θελε να κανω Piercing στην κοιλια αλλα θελω να κανω πραγματα που θα χουν διαρκεια στο χρονο..

πχ ειδα ενα σουπερ tatoo σε μια πανεμορφη γυναικεια πλατη αλλα το μεγεθος του μετα απο 20 χρονια θα το κανει να δειχνει ασχημο αφου το δερμα θα εχει χαλαρωσει και θα εχει το tatoo αποχρωματισθει..

τα Piercing αξιζουν οταν εχεις μια ομορφη κοιλια πχ και οχι πατσια..

δεν σου αρεσουν να τα βλεπεις jesgk η δεν αντεχεις τον πονο της διαδικασιας?

δεν κάνεις μια χένα καλύτερα???

τζες χθες σε είδα στον ύπνο μου!!!χιχι

σιγα.. μια φορα εκανα και λυπηθηκα και τον χρονο και τα λεφτα μου..

ειναι σκεψη πολλων ετων, απλα ηθελα να εχει σημασια για μενα διοτι ειναι εφ ορου ζωης αποκτημα.

Διαφημίσεις

μα γι'αυτό το λέω...κι εγώ κάνει μια φορά...καλά ήταν γιατί μετά θα έφευγε...

τα μόνιμα δεν μου αρέσουν...

εδώ δεν έχω κάνει ούτε 2η τρύπα...

σκέφτομαι το καλοκαίρι να τρυπήσω τα αυτιά της έλλης...κουκλάκι θα είναι!!

μα γι'αυτό το λέω...κι εγώ κάνει μια φορά...καλά ήταν γιατί μετά θα έφευγε...

τα μόνιμα δεν μου αρέσουν...

για μενα η αναβολη του tatoo ηταν θεμα επιλογης timing και σχεδιου, το δενδρο εχει συμβολικη σημασια για μενα και οι καρποι του..anyway..

εγω δεν αντιπαθω το Piercing αρκει να ταιριαζει σε αυτον που κανει..

παρ αυτα δυο φορες εχω τρυπησει τα αυτια μου και τις δυο ξεχασα να ξαναβαλω τα σκουλαρικια και εκλεισαν οι τρυπες..

στη μικρη δεν προκειται να τρυπησω τιποτε μεχρι να μεγαλωσει και να επιλεξει εκεινη αν θελει η οχι..

Καλημέρα!

Τι κάνετε; Δεν μπορούσα να μπω από χθες στο καφέ, αλλά μόλις το διορθώσανε.

Στη Σαλόνικα έχει ΨΟΦΟ! Αλλά με ήλιο!

Πήγα ΟΑΕΔ το πρωί, σήμερα πέφτει το ταμείο, έκανα και μια εξατομικευμένη, να βρίσκεται και τώρα θέλω να κάνω απομαγνητοφώνηση, αλλά μ' έχει πιάσει μια κούραση, άλλο πράγμα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

o συζυγος θα θελε να κανω Piercing στην κοιλια αλλα θελω να κανω πραγματα που θα χουν διαρκεια στο χρονο..

πχ ειδα ενα σουπερ tatoo σε μια πανεμορφη γυναικεια πλατη αλλα το μεγεθος του μετα απο 20 χρονια θα το κανει να δειχνει ασχημο αφου το δερμα θα εχει χαλαρωσει και θα εχει το tatoo αποχρωματισθει.δεν σου αρεσουν να τα βλεπεις jesgk η δεν αντεχεις τον πονο της διαδικασιας?

Για piercing δεν το συζητώ καθόλου δεν μου αρέσει, για τα tattoo δεν θα έκανα ακριβώς επειδή ειναι μια απόφαση που δεν ειναι αναστρέψιμη και δεν τρελαίνομαι κιόλας

δεν κάνεις μια χένα καλύτερα???

τζες χθες σε είδα στον ύπνο μου!!!χιχι

τί έκανα στον ύπνο σου;;;

Κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το κάνω, καλύτερα όταν θέλει η ίδια, θα της αγοράσω όμως αν ειναι μαγνητικά σκουλαρικάκια για να μην κάνει τρυπούλες

Διαφημίσεις

Κι εμένα δεν μ' αρέσει σ' εμένα προσπ, αλλά γενικά μ' αρέσουνε. Ο χάζμπαντ έχει και είναι πολύ σέξυ. ;)

EΤΣΙ ΕΤΣΙ το αλανι ο χαζμπαντ...

προσωπικα στις γυναικες μου αρεσουν τα μικρα κια διακριτικα στους ανδρες η λιγα και αρμονικα στα χερια η ενα συνεχες ολοκληρο , μεγαλο σχεδιο..

οχι εκατο διαφορετικα σε ολο το δερμα

Ένα στην πλάτη έχει, ασπρόμαυρο, σε σημείο που δεν πολυφαίνεται, οπότε το ξεχνάει κιόλας, εδώ το ξεχνάω κι εγώ ώρες ώρες.

Εγώ προσωπικά δεν θα 'κανα. Το θεωρώ μόνιμο σημάδεμα, αν και πλέον μπορείς να τ' αφαιρέσεις με σχετικά καλά αποτελέσματα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Περαστικά στις αρρωστούλες!

Τατού ακούω....

και ο δικός μου έχει ένα στην ωμοπλάτη και έκανε πρόσφατα και στο χέρι (πάπυρο με τα αρχικά μας:D)

με ψήνει και εμένα να κάνω μια πεταλούδα που του αρέσει στην ωμοπλάτη αλλά θέλω πολυυυυυυυ ψήσιμο ακόμα:tongue:

όσο για τα σκουλαρίκια και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου στα παιδιά! Μα καθόλου!

Η μαϊμουδίτσα μου έχει σαπίσει στο ξύλο τον ξαδελφό της...ότι κρατάει στο χέρι της το κοπανάει πάνω του, τον δαγκώνει με μανία , πέφτει πάνω του και τον αρπάζει απο τα μαλλιά....μέχρι που βάζει τα κλάμματα και φεύγει ο καημένος. Την βάζω τιμωρία και υπόσχεται πώς δεν θα το ξανακάνει αλλά όταν περνάει η ώρα τρώει αναλαμπή και ξανά απο την αρχή.......

επίσης δεν ξέρω πώς στο καλό υιοθέτησε αυτή τη συνήθεια, έρχεται στο σαλόνι κατεβάζει το παντελόνι της κουνάει τον κώλο της και τα χέρια της σαν κινεζάκι , βγάζει τη γλώσα και λέει λα λα λα λα λα λα:shock::rolleyes: και λέει κοίτα με....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...