Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μικρη δεν καθοταν κλασικα καθολου στην καρεκλα,κι οπου ειχε παιδακι,πηγαινε εκει.με ενα μικρο κοριτσακι μαλωσε,αλλα με τα μεγαλυτερα,μια χαρα,απο το χερακι τα επαιρνε και πηγαινανε πανω κατω.αυτααα!

O δικός μου έτσι έκανε σε μια ταβέρνα που πήγαμε την Κυριακή το βράδυ, που ήμασταν στο χωριό μου. Την όργωσε όλη! Μέχρι που μπήκανε μέσα κάτι τύποι ντυμένοι καρναβάλια, τρόμαξε, τσίριξε κι έτρεξε στο τραπέζι μας και στην αγκαλιά μου! :tongue:

Εμείς ήσυχα κοπελιές, λίγο στο χωριό πήγαμε, λέω να κάνω οικονομία, γιατί το σαβ/ριακο θα πάμε με την αδελφή μου και τα τέκνα βόλτα στη Χαλκιδική, είχε ένα ξενοδοχείο (απ' αυτά με τις πισίνες, σπα, πρωινά, βραδυνά, κλπ :D) προσφορές για το Μάρτιο, οπότε θα βολτάρουμε εκεί!

Αυτές τις μέρες έχω τρεχάματα σε υπηρεσίες, βγήκαν κάτι 8μηνα εδώ στη Σαλόνικα και γίνεται χαμός. Δεν έχω ελπίδες βέβαια, αλλά γιατί να μην κάνω; Αφού κάθομαι που κάθομαι.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

στην Αττικη μεσα δεν θα το στρωσει πουθενα..φυσαει διαολεμενα παρα τον ψοφο.

ξενοδοχεια και Spa διαβαζω..μπραβο maestria..εμας κανενα μασαζ ο συζυγος και αυτο υπο διαπραγματευση!!χαχα!

Διαφημίσεις

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ..αλλα εγω δεν μιλαω κιολας διοτι πληρωμενο spa μου ειχαν απο τη δουλεια με το περσινο φλουρι που ειχα κερδισει και ντραπηκα να το εκμεταλλευτω για να μην τους βαλω σε περιττα εξοδα...

το χω το χω!!

α βρε miamama περαστικα ζορι η μεση τρελλο.. ειχα προσφατα τον συζυγο ετσι..

καλημερα σε ολες, εδω χιονιζε το πρωι και το ειχε στρωσει επανω στα αυτοκινητα και τα δενδρα, οχι ομως στους δρομους τοσο οσο για να μην παμε στις δουλειες μας.. του χρονου τωρα παλι..χαχα!!

βασικα προτιμω να μη δουλευω και να εχει καλο καιρο για να γυρνοβολαω και οχι να μαι κλεισμενη μεσα στο σπιτι, ειδαλλως ολο με κατι καταπιανομαι και ειμαι παντα πιο κουρασμενη την επομενη..

μπράβο μαέστρο,καλά να περάσετε!!πολύ καλή προσφορά!!

τι κάνετε κοριτσάκια??εγώ πονάω ακόμα,παστωμένη με έμπλαστρα είμαι και ξάπλα!!

Περαστικά!!!!

καλημερα σε ολες, εδω χιονιζε το πρωι και το ειχε στρωσει επανω στα αυτοκινητα και τα δενδρα, οχι ομως στους δρομους τοσο οσο για να μην παμε στις δουλειες μας.. του χρονου τωρα παλι..χαχα!!

Κι εγώ δουλειά είμαι! :rolleyes:

καλημέρα κοριτσάκια!!κρύο έτσι????κι εδώ τα ίδια!!

ευχαριστώ για τις ευχές,είμαι λίγο καλύτερα,κι έχω μια πολύ "ωραία" μυρωδιά από τα έμπλαστρα,δεν τα αποχωρίζομαι...

θα κατέβω κέντρο με την αδερφή μου για βολτίτσα,ελπίζω να μην πηγαίνω κουτσαίνοντας...

ούτε στον παιδότοπο πήγαμε χθες...αν είμαι καλύτερα ίσως αύριο...

ωραία θα ήταν να ρίξει μισό μέτρο χιόνι!!!και να αποκλειστούμε...χιχι

Διαφημίσεις

Λοιπον ασχετο, εγω σκοπευω μαλλον προς το καλοκαιρι να κανω ενα tatoo στο λαιμο μου πλαγια δεξια..ψαχνω να βρω ενα δενδρακι με αερινη κινηση σχετικα λεπτεπιλεπτο με μικρους καρπους.. διαδικτυακα δεν εχω βρει ικανοποιητικα..

(ο καθενας με τον πονο του)

Λοιπον ασχετο, εγω σκοπευω μαλλον προς το καλοκαιρι να κανω ενα tatoo στο λαιμο μου πλαγια δεξια..ψαχνω να βρω ενα δενδρακι με αερινη κινηση σχετικα λεπτεπιλεπτο με μικρους καρπους.. διαδικτυακα δεν εχω βρει ικανοποιητικα..

(ο καθενας με τον πονο του)

8a μας κουφάνεις Prosp

8a μας κουφάνεις Prosp

καλημερα

γιατι βρε?? ηθελα παντα να κανω και τωρα εχω εναν φιλο που κανει tatoo κατα καιρους και εχει δικο του ανθρωπο και το χω παρει αποφαση..το ακριβες σχεδιο θελω να προσδιορισω μονο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...