Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα, καλη Σαρακοστη (για το τυπικο μιας και εγω το τσακιζω το πα'ι'δακι μου ακομη...η αμαρτωλη) και καλα κουραγια για την νεα εβδομαδα που παλι καλα ειναι κατα μια μερα μικροτερη..

Καλημέρα κι από' μένα!

Κι εγώ το τσακίζω το παϊδάκι μου ακόμη... μονο την Μεγάλη Εβδομάδα θα νηστέψουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από' μένα!

Κι εγώ το τσακίζω το παϊδάκι μου ακόμη... μονο την Μεγάλη Εβδομάδα θα νηστέψουμε

κλασικα και εγω το ιδιο..

λοιπον οι σκιες αυτες που σου παρηγγειλα ηταν απιθανες τοσο που κσεφτομουν να τις κρατησω και να μην τις δωρησω.. τωρα δεν εχω για να ξαναπαραγγειλω

αλλα και το μανο πρεπει να ειναι σουπερ, απλα εγω δεν εχω νυχι να βαψω..ντροπη μου!!χαχα!

κλασικα και εγω το ιδιο..

λοιπον οι σκιες αυτες που σου παρηγγειλα ηταν απιθανες τοσο που κσεφτομουν να τις κρατησω και να μην τις δωρησω.. τωρα δεν εχω για να ξαναπαραγγειλω

αλλα και το μανο πρεπει να ειναι σουπερ, απλα εγω δεν εχω νυχι να βαψω..ντροπη μου!!χαχα!

Χαίρομαι !!! Τα μανώ της ειναι όντως πολύ καλά!!! Ετσι να βλέπω ικανοποιημένες πελάτισσες...

Χαίρομαι !!! Τα μανώ της ειναι όντως πολύ καλά!!! Ετσι να βλέπω ικανοποιημένες πελάτισσες...

μεγαλωνουν τα μικρα σου και γινονται ολο και πιο κουκλια..

πλακα ειχε η μικρη που με κοιταξε και μετα κοιαξε και εσενα για να δει αν με ξερεις..μου θυμισε την κορη μου..τσεκαρουν την ασφαλεια τους ..

και ευχαριστω για το καλα σου λογια, δεν ειμαι συνηθισμενη σε κοπλιμεντα και ετσι φερομαι αγαρμπα.

καλημέρα κορίτσια,καλή σαρακοστή,εννοείται τη μεγάλη εβδομάδα μόνο νηστεία!!

φαίη μου περαστικά,θα περάσει,όλα μαζί σου έτυχαν κι εσένα!! υπομονή!

να πας στον γιατρό όμως σίγουρα.

κι εγώ θέλω να τα δω από κοντά τα προιόντα,έχω δει στον κατάλογο πολλά ωραία πράγματα...

με έχει πιάσει η μέση μου τρελά από την κυριακή,και χθες με το ζόρι περπατούσα σκυμμένη,σαν να είχα καμπούρα...

Διαφημίσεις

και ευχαριστω για το καλα σου λογια, δεν ειμαι συνηθισμενη σε κοπλιμεντα και ετσι φερομαι αγαρμπα.

Μα ήσουν όντως πολύ όμορφα ντυμένη!! :) εν τω μεταξύ σου είπα πάρει και κάτι αλλά δεν μου το έστειλαν.. Next week..όχι κατι σημαντικό...

με έχει πιάσει η μέση μου τρελά από την κυριακή,και χθες με το ζόρι περπατούσα σκυμμένη,σαν να είχα καμπούρα...

Περαστικά!

για να συναντηθούμε πρέπει να χιονίσει!

οχι... οχι..

για να συναντηθουμε και να πιουμε και καφε σαν ανθρωποι πρεπει να το ..στρωσει!!!

ευχαριστω για την ομορφη κινηση, με κανεις να χαιρομαι πολυ..ειλικρινα

Διαφημίσεις

χρονια μας πολλα!!!

καλη σαρακοστη κοριτσια!τι κανετε?

φαιη,περαστικα σου!

τι κανατε,πως περασατε?

εμεις ειχαμε λιακαδα μεχρι την κυριακη,κι εχθες χαλασε κι εβρεχε,και δεν πηγαμε πουθενα,μονο το βραδυ πηγαμε σε μια ταβερνα με τον πατερα μου.

η μικρη δεν καθοταν κλασικα καθολου στην καρεκλα,κι οπου ειχε παιδακι,πηγαινε εκει.με ενα μικρο κοριτσακι μαλωσε,αλλα με τα μεγαλυτερα,μια χαρα,απο το χερακι τα επαιρνε και πηγαινανε πανω κατω.αυτααα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...