Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Θα σου πω πως όταν είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματική είχα 21 ωάρια αν δεν κάνω λάθος και κατ επέκταση 16 έμβρυα..Μια φίλη έκανε  ωοληψια και είχε 5 ωάρια 2 έμβρυα...Τώρα η κοπέλα έχει 10 χρονών παιδί😂 και εγώ όχι..

Τηλεργασια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...Η απόσταση είναι στη μια ώρα ...Αλλά μια πάνε ,μια γυρνά ,και κάνα 2 Ώρο εκεί....Πάει η μισή μέρα...

Ναι όντως ισχύει αυτό με τον γυναικολόγο κ τον εξωσωματιστγ απλά δεν έχουμε γυναικολόγο κάθε μέρα εδώ..είναι κάποιες μέρες..

Οπότε πάλι ρίσκο..Μέχρι τότε φυσικά ειδομεν

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κορίτσια ειμαι τρισευτυχισμένη, πετάω........ μας εδωσε την παρασκευή το δώρο Χριστουγέννων και ειχα πληρώσει κάτι υποχρεωσεις και εμεινα με 300 ευρώ και σήμερα μας εξόφλησε το Γενάρη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νιώθω ότι θα λιποθυμήσω

Πριν λίγο μπήκε στο λογιστήριο για άσχετο λόγο και μου έδωσε το φάκελο, τρέμω από τη χαρά μου

οκ ως εδω και σε καλη μερια που λενε.. αλλα τα ιδιαιτερα να το ξανασκεφθεις για να τα κανεις διοτι μπορει να ξανακυλησει η κατασταση.. Μαρτιο εχουμε!

οκ ως εδω και σε καλη μερια που λενε.. αλλα τα ιδιαιτερα να το ξανασκεφθεις για να τα κανεις διοτι μπορει να ξανακυλησει η κατασταση.. Μαρτιο εχουμε!

Το σκέφτηκα για τα ιδιαίτερα.. θα πω ναι... όχι δεν βασίζομαι στα 900 που μου έδωσε... αυτά ουσιαστικά τα χρωστάω... γι'αυτό και θα ειμαι πολύ προσεκτική στην διαχείρηση

Κατά τις 7 θα εισαι σπιτι; ηρθαν τα πράγματα να πεταχτω να στα φέρω;

Το σκέφτηκα για τα ιδιαίτερα.. θα πω ναι... όχι δεν βασίζομαι στα 900 που μου έδωσε... αυτά ουσιαστικά τα χρωστάω... γι'αυτό και θα ειμαι πολύ προσεκτική στην διαχείρηση

Κατά τις 7 θα εισαι σπιτι; ηρθαν τα πράγματα να πεταχτω να στα φέρω;

δεν ξερω jeskg ειμαι εγκλωβισμενη στο γραφειο γιατι περιμενω καποιον, θα σου τηλ και θα σου πω γυρω στις 18.00

Διαφημίσεις

δεν ξερω jeskg ειμαι εγκλωβισμενη στο γραφειο γιατι περιμενω καποιον, θα σου τηλ και θα σου πω γυρω στις 18.00

Θα πάω στην Αννα σήμερα, έχω να της αφήσω κάτι πραγματάκια οπότε πάρε με όταν μπορεις, θα τα έχω μαζί μου

Γεια σας και απο το αναρρωτηριο!! :lol:

Αντε να ερθει καλοκαιρι ρε παιδακια.. Δεν την παλευω καθολου!

Με κολλησε και η μικρη γαστρεντεριτιδα και τωρα τα εχω οοοολα μαζι! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

περαστικά φάιη μου,τι πάθατε κι εσείς βρε παιδάκι μου!!!

το είδες βίκυ τι κουνίστροκόριτσο έχω??? πολύ γέλιο μιλάμε!!

είχα επισκέψεις και τώρα έβαλα την μικρή για ύπνο...

ήρθε η κουμπάρα με τον μικρό,χάρηκε παιχνίδι η έλλη!!

έχω τα νεύρα μου αλλιώς κανονίζουμε το πρόγραμμα για τη καθαρά κι αλλιώς βγαίνει...τι θέλω και κανονίζω με άλλους??καλύτερα μόνοι μας άλλη φορά...

τη μία να πάμε στους γονείς της στο χωριό,την άλλη να ετοιμάσουμε εμείς μόνες μας φαγητό και να πάμε χωριό και τώρα λέει που να πηγαίνουμε στο χωριό? να πάμε σπίτι τους...δλδ και θα μου βγει ο πάτος στο μαγείρεμα και θα πάω να κλειστώ σε σπίτι!!!

προτιμούσα το χωριό να αλλάξουμε παραστάσεις,να πάμε παραλία να πετάξουμε τον χαρταετό...

αύριο θα την πάρω τηλ και θα αλλάξω τα σχέδια τελείως μου φαίνεται...

Χρονια πολλα κοριτσακια, καλη Σαρακοστη να εχουμε..

Α καλα Μιαμαμα κι εγω με κατι τετοια τα παιρνω.Να της το αλλαξεις, να περασετε καλα τουλαχιστον..

Εγω περασα φοβερο ΣΚ μιλαμε, χτες μαθημα και σημερα ολη μερα δουλειες, μετα στην πεθερα και μετα σε μια ξαδερφη που γεννησε να δουμε το μωρο..Της ναταλιας της αρεσε πολυ το νινι..

Αυριο οικογενειακα και αν εχει καλο καιρο θα παμε βολτιτσα..για αετο δεν μας βλεπω αλλα τουλαχιστον να δουμε αυτους που θα πετανε ηδη..Αν κ υποψιαζομαι οτι θα μας τα χαλασει ο καιρος..

Τζες μπραβο κοριτσακι! να παρετε λιγο μια ανασα..

Φιλουθκια

yRf6p1.png

καλημερα, καλη Σαρακοστη (για το τυπικο μιας και εγω το τσακιζω το πα'ι'δακι μου ακομη...η αμαρτωλη) και καλα κουραγια για την νεα εβδομαδα που παλι καλα ειναι κατα μια μερα μικροτερη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...