Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Θα σου πω πως όταν είχα κάνει την πρώτη μου εξωσωματική είχα 21 ωάρια αν δεν κάνω λάθος και κατ επέκταση 16 έμβρυα..Μια φίλη έκανε  ωοληψια και είχε 5 ωάρια 2 έμβρυα...Τώρα η κοπέλα έχει 10 χρονών παιδί😂 και εγώ όχι..

Τηλεργασια δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω...Η απόσταση είναι στη μια ώρα ...Αλλά μια πάνε ,μια γυρνά ,και κάνα 2 Ώρο εκεί....Πάει η μισή μέρα...

Ναι όντως ισχύει αυτό με τον γυναικολόγο κ τον εξωσωματιστγ απλά δεν έχουμε γυναικολόγο κάθε μέρα εδώ..είναι κάποιες μέρες..

Οπότε πάλι ρίσκο..Μέχρι τότε φυσικά ειδομεν

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτά δεν μπορώ τα γιατί μαμά????

άσε είναι μεγάλο καρφί η έλλη,θα πει τι έχει γίνει με λεπτομέρειες,και προχθές της λέω δεν είπες τις ζημιές που έκανες!!!και της είπε κι αυτές,ότι έσπρωξε την τηλεόραση, έπεσε πάνω της κατά λάθος. αν πέσει κάτι κάτω,αν κάνει άλλος ζημιά...όλα!!!!

τώρα χορεύει ζειμπέκικο,"σ'αναζητώ στη σαλονίκη" τραγουδάει ο λούκας!!

είναι μεγάλα ρουφιανάκια! και πονηρά!

Τις προάλλες πείραζε το λάπτοπ. Της λέω μην το πειράζεις είναι του μπαμπά.Μπαμπάς αφήνει λέει. Δεν τον ρώτησες της λέω. Πάει στον πατέρα της και κοντοστέκεται μπροστά του με σουφρωμένα χείλη, έτσι κάνει όταν κάνει νάζια. και ξεκινάει: μπαμπαααααααααά? ντουντούτερ σου, αφήνεις εμένα? και φυσικά δεν μπορεί να αντισταθεί στη μαλαγανιά της... απο δύο χρονών ξέρουν να σε πάιζουν ρε.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα χορεύει ζειμπέκικο,"σ'αναζητώ στη σαλονίκη" τραγουδάει ο λούκας!!

τράβα ένα βίντεο τη σακίρα να χορέυει ζεμπεκιά να την καμαρώσουμε! πρέπει να είναι χορευταρού και αυτή!

Διαφημίσεις

είναι τρέλα!!!!χαχα

βίκυ εσύ δεν έχεις δει τα βιντεάκια στο φέις ε?το είχα ξεχάσει..κάτσε να σου στείλω μέηλ!!

Στείλε στείλε! Να το πάρω όμως ε? Μην μας πεδέψει....

προσπ στείλε και εσύ τη Χριστούλα! Απο το καλοκαίρι έχω να τη δω...αγνώριστη θα έχει γίνει....

Διαφημίσεις

η έλλη τα πάντα,από ποπ,κλασική μουσική,μέχρι ρεμπέτικα και ψαλμωδίες!!!

πες μου ότι βάζεις ψαλμωδίες στο παιδί να λιποθυμήσω... ειναι δυνατόν....;;; Εμένα ποπ ακούει το μανάρι μου

η έλλη τα πάντα,από ποπ,κλασική μουσική,μέχρι ρεμπέτικα και ψαλμωδίες!!!

πες μου ότι βάζεις ψαλμωδίες στο παιδί να λιποθυμήσω... ειναι δυνατόν....;;; Εμένα ποπ ακούει το μανάρι μου

όχι καλέ στην εκκλησία όμως έτοιμη για χορό και τραγούδι είναι!!

όχι καλέ στην εκκλησία όμως έτοιμη για χορό και τραγούδι είναι!!

αχ κορίτσια ειμαι τρισευτυχισμένη, πετάω........ μας εδωσε την παρασκευή το δώρο Χριστουγέννων και ειχα πληρώσει κάτι υποχρεωσεις και εμεινα με 300 ευρώ και σήμερα μας εξόφλησε το Γενάρη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νιώθω ότι θα λιποθυμήσω

Πριν λίγο μπήκε στο λογιστήριο για άσχετο λόγο και μου έδωσε το φάκελο, τρέμω από τη χαρά μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...