Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολλά τα λεφτά,το σκέφτομαι,έψαξα και στο ίντερνετ, αν δεν τα δεις από κοντά όμως?

έλεγα να την φορέσει και του χρόνου αν είναι τόσα λεφτά...

πάντως η αδερφή μου που είχε πάρει πέρσυ της μικρής,από εκεί, ήταν φανταστική στολή και θα την φορέσει και φέτος.

έχω προβληματιστεί!!

είδα κι εγώ σε άλλα μαγαζιά,30Ε και ήταν βλακείες!

κι η δική μου τώρα κοιμήθηκε,είχε μια γκρίνια όσο έλειπα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολλά τα λεφτά,το σκέφτομαι,έψαξα και στο ίντερνετ, αν δεν τα δεις από κοντά όμως?

πάντως η αδερφή μου που είχε πάρει πέρσυ της μικρής,από εκεί, ήταν φανταστική στολή και θα την φορέσει και φέτος.

έχω προβληματιστεί!!

είδα κι εγώ σε άλλα μαγαζιά,30Ε και ήταν βλακείες!

κι η δική μου τώρα κοιμήθηκε,είχε μια γκρίνια όσο έλειπα!!

Αν βρείτε τον τρόπο να πείσετε το γιο μου να φορέσει κάθε χρονο άλλη στολή πείτε το και σε εμένα. Κάθε μα κάθε χρονο παίρνω καινούργια στολή, ειχα κάνει βεστιάριο, μονο την πρώτη έχω κρατήσει όμως, τις άλλες τις χάρισα.

http://asterakislings.blogspot.com/2009/02/blog-post_22.html

Η μελισσούλα μου άρεσει αλλά όχι σε μάρσιπο. Μόνο για το μωρό. κορίτσια εμένα τα καρναβάλια δεν μου αρέσουν καθόλου.Τα θεωρώ μια βλακεία και μισή!Ξενέρωτη έ?

Τί μέγεθος θα της πάρεις για να μπορέσει να την φορέσει του χρόνου;;; Τις απόκριες του 2011 θα είναι δύο χρονών κ θα φοράει πιθανότατα το 3 ή αν βρεις 2-3, κ να της πάρεις για φέτος το 2 ειναι ρίσκο. Θα της ειναι μεγάλο αλλά δεν ειναι σίγουρο ότι θα της κάνει του χρόνου. Εγώ αγορασα για 18μηνών κ της κάθεται πολύ καλά

Αν βρείτε τον τρόπο να πείσετε το γιο μου να φορέσει κάθε χρονο άλλη στολή πείτε το και σε εμένα. Κάθε μα κάθε χρονο παίρνω καινούργια στολή, ειχα κάνει βεστιάριο, μονο την πρώτη έχω κρατήσει όμως, τις άλλες τις χάρισα.

και φοράει κάθε χρόνο την ίδια?

Διαφημίσεις

Η μελισσούλα μου άρεσει αλλά όχι σε μάρσιπο. Μόνο για το μωρό. κορίτσια εμένα τα καρναβάλια δεν μου αρέσουν καθόλου.Τα θεωρώ μια βλακεία και μισή!Ξενέρωτη έ?

έξυπνο!!

Καθόλου ξενέρωτη δεν είσαι, εγώ τα σιχαίνομαι, παντα κλεινόμουν μεσα στο σπίτι στο καρναβάλι κ ας σπούδαζα Πάτρ που γινόταν χαμός, μετά όμως που γέννησα το γιό κ κυρίως τη δευτερη χρόνια άρχισε να μου αρέσει ,πιο πολύ για το μωρό κιόλας κ τώρα ειμαι φαν

και φοράει κάθε χρόνο την ίδια?

οχι αφού κάθε χρόνο του αγοράζω άλλη, εννοώ ότι κράτησα μονο την π΄ρωτη που του αγόρασα που ήταν περίπου 8μηνών. Τις άλλες που αγοράζω καθε χρονο μετά τις χαρίζω

Διαφημίσεις

αν είναι φόρεμα θα της είναι του χρόνου πιο κοντή!!

δεν ξέρω,έχω μπερδευτεί!!

βίκυ αν ήσουν πάτρα για καρναβάλι θα σου άρεσε πολύ,δεν έχω πάει ποτέ βέβαια!!!

Οταν σπούδαζα δεν ήθελα να πηγαίνω, τώρα όμως κάνω κραααααα

Εγώ δεν έψαξα ακόμη.Πρέπει μέχρι το Σάββατο να βγώ στην αγορά και έχει πολύ κρύο εδώ ρε μαμώτο.Θέλω να πάρω και την Γεωργίτσα μαζί και φοβάμαι μην κρυώσει. Έχει ένα μήνα που ήμαστε συνάχεια με ορό. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό για την ηληκία αλλά φοβάμαι μην κάνει κανένα πυρετό.

Τζές τώρα που έγινες φάν ντύνεσαι κι όλας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...