Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζες το θέμα είναι να έχεις μέθοδο, αν δουλεύεις μεθοδικά το μάθημα, θα μάθει το παιδί. (στα λέω γιατί τα 'χω και πρόσφατα)

Γι' αυτό πάρε ένα βιβλίο ιταλικών για την ηλικία του και δες πως δουλεύουν τη γλώσσα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ παίδες! Παραδόξως σχετική λιακάδα σήμερις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

περαστικά σας φαίη μου,το καημένο πως να τα φάει αυτά??

εγώ ακόμα βήχα και πονάει ο θώρακας!

βικάκι όλα τα ξέρει το σκαθάρι σου!!εμείς το dvd της βάφτιση το έχουμε κρυμμένο,θα θέλει να το βλέπει συνέχεια...το έχουμε κρυμμένο...

τζες μια χαρά θα τα πας,έχουν δίκιο τα κορίτσια...

απλά θέλει διάβασμα λίγο από σένα και προετοιμασία πριν το κάθε μάθημα...

ο γαμπρός μου διδάσκει χημεία,και κάθε μέρα διαβάζει κι ας κάνει τα ίδια και τα ίδια...

δεν νομίζω να θέλει η δασκάλα να πάρει πτυχίο στον μήνα επάνω...

Διαφημίσεις

δεν είναι παιδάκι, γυναίκα ειναι στην ηλικία μας δασκάλα

ακομη καλυτερα

θα καταλαβει αν της πεις οτι δεν εχεις ξαναδιδαξει οτι ισως να υπαρχουν αδυναμιες αρα εις γνωσην της θα αποφασισει

ΚΑΙ επειδη ειναι και ενηλικας δεν θα αποσπαται (λογικα) οσο ενα παιδι και δεν θα χανεις την υπομονη σου

καλημέρα κοριτσάκια...

περαστικά σας φαίη μου,το καημένο πως να τα φάει αυτά??

εγώ ακόμα βήχα και πονάει ο θώρακας!

βικάκι όλα τα ξέρει το σκαθάρι σου!!εμείς το dvd της βάφτιση το έχουμε κρυμμένο,θα θέλει να το βλέπει συνέχεια...το έχουμε κρυμμένο...

τζες μια χαρά θα τα πας,έχουν δίκιο τα κορίτσια...

απλά θέλει διάβασμα λίγο από σένα και προετοιμασία πριν το κάθε μάθημα...

ο γαμπρός μου διδάσκει χημεία,και κάθε μέρα διαβάζει κι ας κάνει τα ίδια και τα ίδια...

δεν νομίζω να θέλει η δασκάλα να πάρει πτυχίο στον μήνα επάνω...

ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ στην κιουρια ανασφαλη.. θα την παμε με το ζορι στο μαθημα :tongue: :tongue:

βικάκι όλα τα ξέρει το σκαθάρι σου!!

είναι στη φάση της περιέργειας τώρα.....όπως όλα φαντάζομαι...

όταν ντύνομαι : πού πάς μαμά?

όταν χτυπάει κουδούνι ή τηλέφωνο: ποιός είναι?

και όταν της λές κατι: γιατί? Αχ αυτό το γιατί

και το πιο σπαστικό: όταν γυρνάω απο τη δουλειά: μαμά τί έφεγες? τίποτα Γεωργίτσα. ΤΙ ΕΦΕΓΕΣ??? τίποτα Γεωργίτσα, ΤΙ ΕΦΕΓΕΕΕΕΕΕΣ? Πρέπει να πω ότι κάτι έφερα:?

Δεν ξέρω πού το άκουσε , μάλλον απο τον ξάδερφό της. Μου λέει κάτι και της απαντάω αφηρημένα τι? και μου λέει τυγι και σωμί:shock::shock:

Καλημέρα και απο'μενα!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σήμερα!!...Δεν φοβάμαι τόσο τις γνώσεις μου αφού έχω πάρει και το CELI 5 που ειναι το ανώτερο δίπλωμα χωρίς να έχω διαβάσει ποτέ ουτε μια σελίδα αλλά το αν έχω μεταδοτικότητα... εκεί κολλάω

άδικα κολλάς τότε! το παιδάκι θα ήθελε τρόπο για να καταλάβει αλλά ο ενήλικας έχει άλλη αντίληψη...

Διαφημίσεις

εντάξει μάρτη έχουμε!!!πως κάνεις έτσι βρε παιδί μου!!παπα το έβαλα για να έρθει η άνοιξη!!! 12 βαθμούς έχουμε έξω με συννεφιά!!

εμείς 5! επίσης με συννεφιά. Πήγε να βγάλει λίγο ήλιο αλλά το μετάνιωσε!

χαχα α καλά η γεωργίτσα είναι πονηρή!!άκου ψωμί και τυρί!!ευτηχώς η έλλη δεν λέει ακόμα γιατί...

με το που μπαίνει ο μπαμπάς στο σπίτι του λέει τι κάναμε όσο είμασταν σπίτι...τα μισά καταλαβαίνεις βέβαια!!

χαχα α καλά η γεωργίτσα είναι πονηρή!!άκου ψωμί και τυρί!!ευτηχώς η έλλη δεν λέει ακόμα γιατί...

με το που μπαίνει ο μπαμπάς στο σπίτι του λέει τι κάναμε όσο είμασταν σπίτι...τα μισά καταλαβαίνεις βέβαια!!

ευτυχώς δεν λες τίποτα! κάθε τί που λέω πρέπει να το αιτιολογώ! Αλλά το ρωτάει πολύ γλυκά!

Αν θελήσει όμως να ρουφιανέψει η Έλλη και με λίγη βοήθεια απο τον συνομιλητή , βγήκε η ρουφιανιά....:tongue:

αυτά δεν μπορώ τα γιατί μαμά????

άσε είναι μεγάλο καρφί η έλλη,θα πει τι έχει γίνει με λεπτομέρειες,και προχθές της λέω δεν είπες τις ζημιές που έκανες!!!και της είπε κι αυτές,ότι έσπρωξε την τηλεόραση, έπεσε πάνω της κατά λάθος. αν πέσει κάτι κάτω,αν κάνει άλλος ζημιά...όλα!!!!

τώρα χορεύει ζειμπέκικο,"σ'αναζητώ στη σαλονίκη" τραγουδάει ο λούκας!!

Η Ανδρεϊνα όλο τραγουδά όπου την πετύχω... και χορεύει.. θα το φάω αυτό το κορίτσι, πριν απο λίγο της μίλησα στο τηλέφωνο και μου έλεγε"μαμά, μαμά, αγκαλιά μου, έλα, μαζί μου, μαμά" αντε να δουλεψεις μετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...