Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι ο δικός μου τρελαίνεται να βλέπει τον εαυτό του σε βιντεάκια.

Εγώ κάνω απομαγνητοφώνηση. Βαρέθηκα το κρύοοοοοοοοοοοο! 5-6 βαθμούς ΑΝ είχε σήμερα όλη μέρα!

Μπα!!κρυωνουμε κρυωνουμε;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

μα γιατι;; αφου εγω ειμαι παραξενη, στη θεσσαλονικη δεν κανει καθολου κρυο!!!:tongue::tongue: στα διαλα!!καλα να παθεις που μου τη λες ολη την ωρα!!ξινη!!!

τελικα τι εγινε το καρναβαλι το εφαγε η οικονομικη κρίση;απο αυτα βρηκαν να γλυτωσουν λεφτα οι τσιφουτιδες;:evil:κριμα! και το στεφανι σημερα προσπαθουσε να με ψησει να μην φυγουμε και να παμε εκει τη δευτερα μαζι!!! ΤΙ ΛΕ ΡΕ!!!ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ!!!!! Goodbye salonikaaaa!!! παω να λιαστω!!!:tongue::tongue:

τζες μην το παρατησεις το θεμα με τα μαθηματα ειδικα αν ειναι για μικρο παιδι! τα βασικα θα κανεις στην αρχη βρε! σιγα μη δεν ξερεις κατι!! οσο προχωρατε θα διαβαζεις και εσυ και θα σου βγει πιο ανετα!! καλη αρχη!!!

αλο στις υπολοιπες!!καλο τριημερο!!

βρε βικυ ποτε θα κανονισουμε κατι ολες μαζι; τη βαρεθηκα αυτη με τα μωβ μαλλια!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς είχαμε 15-16...όλη μέρα κλειστά καλοριφέρ,τώρα τα άνοιξα λίγο...

ευτυχώς που τραβάμε συνέχεια βιντεάκια να τα βλέπουν αργότερα τα ζουζούνια μας!!

έχω έναν ξερόβηχα επειδή με ενοχλεί ο λαιμός...

χαζεύω στο ίντερνετ,η τηλεόραση τίποτα!!

καλώς τις τσούπρες!!!

βρε καλοκαίρι έχει εκεί στα βόρεια!!!!παπαπα

εμείς πήγαμε παιδότοπο την τρίτη και ήταν κλειστός,οπότε αυτή την εβδομάδα δεν πήγαμε,καλύτερα να καλυτερέψουμε μπαμπάς και μαμά!!

μα γιατι;; αφου εγω ειμαι παραξενη, στη θεσσαλονικη δεν κανει καθολου κρυο!!!:tongue::tongue: στα διαλα!!καλα να παθεις που μου τη λες ολη την ωρα!!ξινη!!!

τελικα τι εγινε το καρναβαλι το εφαγε η οικονομικη κρίση;απο αυτα βρηκαν να γλυτωσουν λεφτα οι τσιφουτιδες;:evil:κριμα! και το στεφανι σημερα προσπαθουσε να με ψησει να μην φυγουμε και να παμε εκει τη δευτερα μαζι!!! ΤΙ ΛΕ ΡΕ!!!ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ!!!!! Goodbye salonikaaaa!!! παω να λιαστω!!!:tongue::tongue:

Μην ξεχάσεις να πάρεις και το μαγιώ σου μαζί! :lol::lol::lol::twisted:

Ναι κοπελιά κι εγώ κρυώνω, αλλά δε γκρινιάζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ γι' αυτό!

Προσπερίνα, εύχομαι να μπείτε σε μια σειρά σύντομα, δύσκολα όταν δεν υπάρχει ρευστότητα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ετσι λεω γιατι με ανεργο συζυγο, με την μειωμενη συνταξη της κυρα κουνιαδας που ουτω η αλλως την ελαχιστη επαιρνε και να μην εισπραττω και εγω με κοβω συντομα να καθαριζω σπιτια σαν τον παλιο καλο καιρο..

σωβρακα στη σκαφη κλπ χαχα!!

γεια σου desp..

εδω δεν θα λεγαμε οτι εχει και καλοκαιρι αλλα συγκριτικα με πανω ελαφρως καλυτερα..

παω για την μασαμπουκα μου..

καληνυχτα

εσενα εχω καιρο να στα χωσω εε:tongue::tongue::tongue:

σου λεω δεν περιγραφεται αυτος ο καιρος εδω!!ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Mας έπρηξες κοπελιά!!!

Αν δεν σας αρέσει:

PZuL_RsNwvM

:twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω!

Ηρθα να σας πω το ιατρικο ανακοινωθεν απο τον παιδιατρο..

Γαστρεντεριτιδα εχει η Μαρω.. Ξεκινησαμε σιροπακι (ercefuryl) για τη διαρροια και διατροφουλα (συγκεκριμενα: κοτοπουλο ή μοσχαρι με ρυζι/πατατα/λαδι - λαπα - πατατα βραστη ή ψητη - μπιφτεκι χωρις αυγο αλλα με φρυγανιτσα - στη φρουτοκρεμα μονο μηλο και μπανανα και αντικαθιστουμε τα δυο γευματα γαλα (πρωι και βραδυ) με ρυζογαλο ή ρυζοκρεμα).. Δεν ξερω πως θα παει γιατι η Μαρια τα παραπανω δεν τα πολυτρωει (εκτος απο την πατατα που την τρωει με ορεξη).. Το βραδυ της εδωσα λίγο ρυζογαλο και αφου εφαγε 3 κουταλιες εκανε εμετο.. :(

Εγω κατα τα αλλα ειμαι καλυτερα, κανω μονο δεκατα πλεον.. Απλα με εχει εξαντλησει ο βηχας αυτος ο ελεεινος.. Ουτε να γελασω δεν μπορω και τσαντιζομαι!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Ευχομαι να εχουμε ενα ηρεμο βραδυ ολες οι μανουλες και τα παιδακια! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

hello girls!!

σπίτι χαλαρά και σήμερα...είδαμε πριν σε dvd τα γενέθλια της ανηψιάς που ήμουν έγκυος και το dvd της βάφτισης μας...η έλλη καθόταν ήσυχη και παρακολουθούσε...της άρεσε.

το dvd της βάφτισης το έχει λιώσει. ¨εχει αντικαταστήσει τη ντόρα με τη βάφτισή της. Το βλέπει όλη μέρα και σχολιάζει τα ίδια πράγματα....μαμά μωλό σου κλαίει, ωγαίο μπάνιο, μπαμπάς με κατάει, μπαμπάς φένει τούτα (το κουτί με τα γλυκά εννοεί), ονομάζει καθέναν που βλέπει και γνωρίζει και ρωτάει ποιός είναι? αν δεν γνωρίζει κάποιον...ευτυχώς το έχουμε σε δυο αντίγραφα γιατί δεν το βλέπω ''ζωντανό'' για πολύ καιρό...

μα γιατι;; αφου εγω ειμαι παραξενη, στη θεσσαλονικη δεν κανει καθολου κρυο!!!:tongue::tongue:

βρε βικυ ποτε θα κανονισουμε κατι ολες μαζι; τη βαρεθηκα αυτη με τα μωβ μαλλια!:tongue:

Δέσποινα η υγρασία φταίει...καλύτερα το κρύο της Γερμανίας παρά της Θεσσαλονίκης σε συνδιασμό με 90% υγρασία:mad:

όσο για τη συνάντηση με το που φτιάξει ο καιρός με την πρώτη ευκαιρία το κανονίζουμε! Δεν μπορεί, δεν μπορεί κάποτε θα συναντηθούμε.....Δεν μπορεί , δεν μπορεί, μες στην ίδια πόλη ζούμε...:tongue:

Φαίη περαστικά σας! πάλι καλά που σας έδωσε σιροπάκι και θα συνέλθει γρήγορα, ο δικός μας δεν δίνει τίποτα, πέρισυ την είχα 10 μέρες με δοιάροια:?

Τζες δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα Ιταλικά. Για αρχάριο στάδιο πρόκειται....αλλά δοκίμασε να κατεβάσεις κανένα τεστάκι απο ιντερνετ να δεις τί απαιτεί και να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Γαστρεντεριτιδα εχει η Μαρω.. :)

περαστικά και στα δυό όμορφα κορίτσια!!!
Τζες δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα Ιταλικά. Για αρχάριο στάδιο πρόκειται....αλλά δοκίμασε να κατεβάσεις κανένα τεστάκι απο ιντερνετ να δεις τί απαιτεί και να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου.

Καλημέρα και απο'μενα!! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σήμερα!!...Δεν φοβάμαι τόσο τις γνώσεις μου αφού έχω πάρει και το CELI 5 που ειναι το ανώτερο δίπλωμα χωρίς να έχω διαβάσει ποτέ ουτε μια σελίδα αλλά το αν έχω μεταδοτικότητα... εκεί κολλάω

αλλά το αν έχω μεταδοτικότητα... εκεί κολλάω

Ξ Ε Κ Ο Λ Λ Α..

Και για να το κανω διφραγκα..

εγω με τον αδελφο μου δεν ειχα ΚΑΜΙΑ υπομονη και φωναζα σαν την υστερω την Αστερω αλλα οταν εκανα ιδιαιτερα σε μικρα παιδακια ειχα αλλη συμπεριφορα..ισως επειδη ξερεις οτι προκειται για αλλου παιδι και επειδη παιζουν και φραγκα..

ειναι κατι αξιοπρεπεστατο και ικανο και θα κανει καλο και στις δικες σου γνωσεις ακομη καλυτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...