Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξερετε.. παιχνιδια βιτσιοζικα, φαντασιας.. "εισαι ο πλουσιος μου???""

"ειμαι η ακριβοπληρωμενη σου π#$$$$?"

μπας και ξεχαστουμε λιγακι

χχχχχχααχα!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

και σφαλιαριδια με πενταευρα και δεκαευρα για να τονωνεται το ηθικο..χαχα!!

(το νερο που πινω φταιει...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φοβάμαι, δεν έχω ξανακάνει ποτέ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

για ολα υπαρχει μια αρχη και καθε αρχη ειναι δυσκολη..

θα κανεις μια προετοιμασια, θα χεις ξεκαθαρισει οτι δεν εχεις εμπειρια και θα το αφησεις να παει..

να μου πεις δεν προλαβαινω το καταλαβαινω..

οτι φοβασαι απλα θα φροντισεις να το ξεπερασεις..οχι μονο θα σε βοηθησει οικονομικα αλλα θα σε βοηθησει και ψυχολογικα.

Διαφημίσεις

να μου πεις δεν προλαβαινω το καταλαβαινω..

μωρέ προλαβαίνω... για τις ώρες που θέλει .. προλαβαίνω.

οτι φοβασαι απλα θα φροντισεις να το ξεπερασεις..οχι μονο θα σε βοηθησει οικονομικα αλλα θα σε βοηθησει και ψυχολογικα.

φοβάμαι πάρα πολύ, μονο που το σκέφτομαι παθαίνω εγκεφαλικό, κι αν με ρωτήσει κάτι που δεν ξέρω τί θα κάνω, ρόμπα θα γίνω

φοβάμαι πάρα πολύ, μονο που το σκέφτομαι παθαίνω εγκεφαλικό, κι αν με ρωτήσει κάτι που δεν ξέρω τί θα κάνω, ρόμπα θα γίνω

αν πας να κανεις μαθημα σε καποιον χωρις να εχεις ξεκαθαρισει οτι δεν εχεις προυπηρεσια πιστευω οτι θα κανεις σφαλμα και τα λαθη σου δεν θα διορθωνονται..

αν κατι σε ρωτησει και δεν ξερεις ΠΑΝΤΑ να δειχνεις προθυμια οτι θα μαθεις και θα καλυψεις το κενο..

κοιτα, αν πιστευεις μεσα σου οτι δεν εχεις καλη γνωση της γλωσσας ειδικα γραπτως στην γραμματικη και στο συντακτικο τοτε οπως λενε η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας συνεπως μην το κανεις..

αν εισαι ικανοποιητικα καλη τοτε παλεψε το, θα παρεις και βοηθηματα και θα φτιαχνεις και το προγραμμα σου πριν το καθε μαθημα.. οι κοπελιες εδω που κανουν ιδιαιτερα οπως η myprincess πχ θα μπορει να σου δωσει tips.

ασε που δεν εχεις να χασεις κατι..

αν δεν ειναι ο μαθητης η οι γονεις ικανοποιημενοι απλα θα διακοψουν τη συνεργασια τους..

εσυ φροντισε εξ αρχης να εισαι ξεκαθαρη και ειλικρινης

καλα.. εσυ με τον Αιγοκερο επρεπε να εισαι με ενα σχοινι και με μια πετρα στο λαιμο η να χεις σκαψει λακο και να περιμενεις..

ο Τοξοτης σε εχει σωσει.. βλεπει την αλλη πλευρα της ζωης χαχα!!!!ο Αιγοκερως ως πραγματιστης ειναι ο γνωστος πεσιμιστης του ζωδιακου

λες ε αυτό να με έχει σώσει? ή είμαι ήδη στο λάκκο και περιμένω...πλέκοντας???:tongue::tongue:

με κάλυψε η προσπ στο θέμα ιταλικώς τζες!!

υπάρχουν βιβλία ειδικά για δασκάλους που σε διευκολύνουν.

αν είναι σε παιδάκι μια χαρά θα τα πας,αν είναι σε μαντράχαλο που θέλει να μάθει ιταλικά σε 3 μήνες για να πάει ιταλία άστο...

τι κι αν σε ρωτήσει κάτι??δεν τα ξέρουν κι όλα οι δάσκαλοι!!

Διαφημίσεις

maestria δεν έχω απολύτως κανένα πρόγραμμα για αυτές τις μέρες. Θα ρωτήσω τον χάζμπαντ αν έχει κανονίσει κάτι αυτός, που δεν νομίζω, και αν δεν βρέχει / χιονίζει κλπ πάμε. Εκεί έχουν παραδοσιακό καρναβάλι?

Tπτ δε γίνεται τελικά, γιατί λόγω Καλλικράτη, δεν πήραν χρήματα απ' το νέο Δήμο. :tongue:

Εμείς Σάββατο και Δευτέρα εδώ θα 'μαστε, Κυριακή θα πάμε χωριό βόλτα. Αν προκύψει κάτι, πάρε τηλεφωνάκι.

κανένα νέο της? όλα καλά? η δουλειά?

Με την Εύα στο φβ μιλήσαμε, καλά πάει η δουλειά, φτου φτου!

κατι που δεν εχω διοτι δεν εχω πληρωθει..ακομη..

Τι εννοείς; Αρχίσανε και σ' εσάς οι καθυστερήσεις;; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

hello girls!!

σπίτι χαλαρά και σήμερα...είδαμε πριν σε dvd τα γενέθλια της ανηψιάς που ήμουν έγκυος και το dvd της βάφτισης μας...η έλλη καθόταν ήσυχη και παρακολουθούσε...της άρεσε.

μας χρωστουν χρηματα απο δημοσια εργα και απο οτι ξερω δεν εχουν παρει φραγκο..τωρα τι κανουν με τους λογαριασμους τους δεν ξερω αλλα συνηθως αν ξεφυγει το πραγμα μας δινουν εναντι.. βασικα αισιοδοξω οτι αυριο το μεσημερι εναντι θα μας δωσουν..αν οχι..περαστικα μας..εχω μεινει και εγω αφραγκη..

αχ η μικρη ξεσαλωσε στον παιδοτοπο και κοιμηθηκε με τη μια μεσα στο αυτοκινητο γιατι ολη μερα δεν εκλεισε ματι αλλα εχει γκρινια..

βασικα επεσε και χτυπησε σε φαση που δεν την κοιτουσα και δεν ηταν και η κοπελα μπροστα..τωρα που, πως δεν ξερω..δεν εχει βεβαια μωλωπες αλλα εβαλε στριγγλια γερη ..μπορει να ηταν και της νυστας..αλλα ξυπναει καθ δεκα λεπτα και γκρινιαζει.. κατι μου μυριζει για ιωσουλα..οταν επεστρεψα ειχε λιγο βηχ ξεκαρφωτα..βρε λες???!! αυτο μας ελειπε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...