Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξερω, δεν επικοινωνω μαζι της, ειδα στο fcb την προσκληση..

μαλλον ειναι καλα αφου εχουν σκοπο να το κανουν αλυσιδα..

μακαρι τα παιδια..

αλλα θα θελα να την τιμησω βεβαια δεν εχω χρηματα για καποιο ακριβο δωρο, μαλλον καποιο γουρι θα παρω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμας μας προτεινε ενας φιλος μου να παμε στο εξοχικο των γονιων του στην Αναβυσσο για να περασουμε ανημερα της Καθαρας αντι να παμε στο εξοχικο μα ςπου αν ο καιρος θα ναι χαλια θα μαστε εγκλωβισμενοι μεσα

και μαλλον θα παμε στου φιλου μου..

σκεφθηκα οτι θα γλιτωσουμε και τα μαγειρεματα αν και με αδεια χερια δεν προκειται να παμε βεβαια..

θα δουμε

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ διαθεση για επισκεψεις και γιορτες..καθολου

ειμαι βεβαιη οτι και οι δυο δεν προλαβαινουν να ασχοληθουν με το parents η οτι αλλο..

απο την αλλη εχουμε ολοι το μακρυ και το κοντο μας προβλημα, γινονται και διαφορα και ολοι εχουμε μια απαισιοδοξια να την πω?????

ε... απο την αλλη και εδω εχουμε λιγο πολυ εξαντλησει και τα θεματα μας..

συντηρουμε μια επαφη καθημερινη συζητωντας πανομοιοτυπα θεματα και ειναι ενα υποκαταστατο τηλεφωνικης επαφης με τη διαφορα οτι λογω δημοσιοποιησης των πληροφοριων δεν μπορουμε να πουμε κατι πιο προσωπικο..

κατα τ'αλλα ειμαστε μια χαρα. :mrgreen:

Καλησπερα κοριτσια..

Δεν πολυμπαινω και δεν πολυγραφω γιατι δεν ειμαι στα καλα μου.. Σας διαβαζω παντως να ξερετε..

Το απογευμα θα παμε στον παιδιατρο. Η Μαρια δεν κανει πια πυρετο αλλα καθε φορα που κανει κακα, ειναι διαρροια και μεχρι να τελειωσει η κενωση κλαιει και κοκκινιζει.. Νομιζω ποναει η κοιλια της και γι' αυτο το κανει.. Ελπιζω να βγαλουμε ενα ασφαλες πορισμα στο ιατρειο και να μην χρειαστει να μας παραπεμψουν αλλου... Οσο για εμενα.. γαϊδουροβηχας, πυρετος κολλημενος στο 38 και κατι ψιλα και πονοκεφαλος που σταματα μονο με τη ληψη mesulid αλλα στο 4ωρο επανερχεται.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

δεν σκοπευεις ομως ε?

δεν είπα αυτό, αν μπορώ θα πάω

κανένα νέο της? όλα καλά? η δουλειά?

καλά ειναι, δουλίτσα ευτυχώς καλά

σκεφθηκα οτι θα γλιτωσουμε και τα μαγειρεματα αν και με αδεια χερια δεν προκειται να παμε βεβαια..
να πάτε, καλά θα είναι, εμάς δεν μας πρότεινε κανείς και θα κάτσουμε σπίτι να κοιμηθούμε. Λογικά πεθερική κ γονείς θα μας πούνε αλλα δεν το βλέπω να πηγαίνω

να κοιμηθειτε.. αν μπορειτε να κοιμηθειτε jesgk

περαστικα sweet february

σας εχω πει τι εχω παθει?

τελευταια η κορη μου κοιμαται σερι καποιες ωρες πραγμα που δεν συνεβαινε και κοιμαμαι και εγω βεβαια πχ 5 ωρες σερι..

το αποτελεσμα ειναι οτι ειμαι σωματικα ξεκουραστη την επομενη ΑΛΛΑ ψυχολογικα πεσμενη..

λες και ως νηφαλια θυμαμαι το μακρυ και το κοντο μου και δεν γουσταρω καθολου...

μαλλον προτιμω την υπερενταση... χαχα!!

Ευχαριστω προσπ!

Κι εγω το παθαινω αυτο... Οσο πιο ξεκουραστη, τοσο πιο σκ@τα ψυχολογια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

να κοιμηθειτε.. αν μπορειτε να κοιμηθειτε jesgk

περαστικα sweet february

σας εχω πει τι εχω παθει?

τελευταια η κορη μου κοιμαται σερι καποιες ωρες πραγμα που δεν συνεβαινε και κοιμαμαι και εγω βεβαια πχ 5 ωρες σερι..

το αποτελεσμα ειναι οτι ειμαι σωματικα ξεκουραστη την επομενη ΑΛΛΑ ψυχολογικα πεσμενη..

λες και ως νηφαλια θυμαμαι το μακρυ και το κοντο μου και δεν γουσταρω καθολου...

μαλλον προτιμω την υπερενταση... χαχα!!

δεν πιστεύω να είναι ''συμπτώματα'' των παρθένων και να με βρει τίποτα τέτοιο....:tongue:

Ευχαριστω προσπ!

Κι εγω το παθαινω αυτο... Οσο πιο ξεκουραστη, τοσο πιο σκ@τα ψυχολογια!

Βάλτε κι εμένα στο κλάμπ! Μια από τα ίδια, οταν κουράζομαι δεν σκέφτομαι ενώ ξεκουραστη σκέφτομαι συνεχώς και δεν κάνει

Διαφημίσεις

εγώ πάλι το έχω ρίξει στο σορολόπ!!!!

ασχολούμαι στο ίντερνετ κοιτάζοντας ρούχα για άνοιξη καλοκαίρι για την έλλη...

πλέκω κουβερτούλες...

ψάχνω διάφορες κατασκευές και άλλα για το μπλόγκ μου,κάνω research δλδ(μην ξεχάσω και το αγγλικό μου...)

τώρα σκέφτομαι να πάω να πάρω από την αποθήκη της μαμάς μια ξεχασμένη ραπτομηχανή 20 ετών και να ασχοληθώ...

α και περιμένω να τελειώσει το θέμα της εγγραφής με την αβον και να πουλάω πραγματάκια...αυτά!!!

σορολόπ!!!!!

Αυτό το περιμένω κι εγώ πως κ πως.. μίλησα πάλι με την ομαδάρχη μου και μου έιπε πως η κοπέλα που ειναι να μου στείλει τα χαρτιά μεχρι αύριο θα το έχει φροντίσει κ αν δεν το έχει κάνει θα προχωρήσουμε διαφορετικά

ασχολούμαι στο ίντερνετ κοιτάζοντας ρούχα για άνοιξη καλοκαίρι για την έλλη...

αυτό μου αρέσει αλλα το έκοψα αφού χρειάζομαι λεφτά και δεν έχω και φουντώνω και γίνομαι χειρότερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...