Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

εγώ το τριήμερο θέλω να ξεκουραστώ και ξενυτεμένη δεν ξεκουράζομαι ποτέ. Ο Καιρός θα είναι χάλια επομένως δεν θα πάμε χωριό. Θα είναι μες στη λάσπη , η μικρή θα θέλει να βγει έξω, δεν θα μπορώ να τη συμαζέψω, επομένως σαν το σπίτι δεν έχει!

Φαίη περαστικά! Για το Μαράκι κάνε ένα τηλ τον παιδίατρο αλλά αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το δικό σου σαραντάρι και η φωτοευαισθησία. Σε παρακαλώ σήκω και πάνε σε έναν παθολόγο το συντομότερο.

Σοβαρές επιπλοκές της ωτίτιδας είναι η επέκταση της φλεγμονής, η πνευμονία, η μηνιγγίτιδα, η μαστοειδίτιδα, η θρόμβωση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

θα με δείς αλλα έτσι όπως συναντιόμαστε εμείς ... τα πράγματα έρχονται αύριο παρεπιπτόντως.... πωπω θα το σπάσω το κεφάλι για να ξεμπερδευω δεν αντέχω

ας εχεις να ξεμπερδευεις παραγγελιες και να πληρωνεσαι και ας το σπασεις το παλιοκεφαλο..

Διαφημίσεις

maestria δεν έχω απολύτως κανένα πρόγραμμα για αυτές τις μέρες. Θα ρωτήσω τον χάζμπαντ αν έχει κανονίσει κάτι αυτός, που δεν νομίζω, και αν δεν βρέχει / χιονίζει κλπ πάμε. Εκεί έχουν παραδοσιακό καρναβάλι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...