Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φαίη περαστικά σου!

Εγώ σήμερα ταλαιπωρήθηκα το πρωί μέσα στο κρύο, πηγαίνοντας στην άλλη άκρη της πόλης, στο ΙΚΑ που ανήκω και πρέπει - ΦΥΣΙΚΑ - να ξαναπάω. Ταλαιπωρήθηκα επίσης και το απόγευμα, μέσα στο ψοφόκρυο, να κολλάω χαρτάκια για ιδιαίτερα.

Τώρα πρέπει να κάνω δουλίτσα.

Αυτά, είμαι γκολ, καλό βράδυ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο εμενα!

Κανω αντιγραφη τα νεα μου απο τα 2χρονα:

Περαστικά Φαίη και στις δυό σας, εγώ θα την πήγαινα αφού έρχεται τριήμερο απλά για να είσαι καλυμμένη και να ξέρεις πως να κινηθείς.

Μόλις πριν από λίγο τα έκανα μπάνιο, ο μεγάλος θα πάει για ύπνο και η μικρή κλασικά θα μας κοιμησεί και θα κοιμηθεί.

Περιμένω το μωρό μου να επιστρέψει από τη δουλειά να δούμε Warehouse 13!!!

Αυριο δουλειά...

2085384bntaioix3t.jpg

έλα να καθαρίζουμε..μην τεμπελιάζουμε!!

καλημέρα κορίτσια...σήμερα ευτυχώς έχει ωραία μέρα και βάζω πλυντήρια!

φαίη περαστικά,πως είναι η μικρή?

εμένα μου έχει μείνει λίγο βήχας.

Διαφημίσεις

τι θα κάνετε κοριτσάκια τη καθαρά?

εμείς θα πάμε στο χωριό της κουμπάρας στους γονείς της...έχουμε πάει άλλες 2 χρονιές...βέβαια συνήθως μέναμε νηστικοί...το φαγητό με μέτρο...

κι έτσι φέτος λέω θα φτιάξω κάτι κι εγώ να πάρω...

μετά μου λέει η κουμπάρα ότι οι γονείς της θα λείπουν,θα πάνε βόλτα(για να αποφύγουν το τραπέζι)...πέρσυ μας λέει η μαμά της κουμπάρας...σας έφτιαξα γίγαντες στο φούρνο κι εσείς τώρα να αναλάβετε τα υπόλοιπα...

οπότε θα φτιάξω ταραμά,χταπόδι με μακαρονάκι κοφτό,σουπιές με σπανάκι,ντολμαδάκια γιαλαντζί,θα πάρω και στρείδια από τους γονείς μου και θα πάω να ΜΟΥ κάνουν το τραπέζι!!!!!!!!!

καλό??????

Έτσι, έτσι. Φιλόξενοι είναι εκεί στα μέρη σας Μιαμαμα. :tongue:

Εμείς τπτ ιδιαίτερο. Λίγο χωριό, λίγο ίσως την Κυριακή σε κάνα χωριό εδώ κοντά, που θα 'χουν εκδηλώσεις. Ησυχία και ξεκούραση. Κι αυτά δηλαδή ΑΝ δεν έχει χάλια καιρό, που μάλλον θα 'χει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι έχουμε και τέτοιους...δεν είναι βέβαια όλοι έτσι...πάλι καλά!!

δεν πειράζει,θα έχουμε το σπίτι δικό μας,θα πάμε βόλτα στην παραλία που είναι δίπλα...θα πετάξουμε και τον χαρταετό!!

καλημερα

jesgk εχω δει μια εκπομπη σχετικα με τους πονοκεφαλους.. υπαρχουν φυσιοθεραπευτικες ασκησεις για την προληψη τους, υπαρχουν δημοσια νοσοκομεια που εχουν τετοια προγραμματα, αν ΠΟΤΕ σε δω μπορει να σου πω και τι ασκησεις ειναι και οτι αλλο ακουσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...