Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας!

Εμεις τον φοραμε απο εχθες το Μαρτη, δεν εχω παραπονο!

Η μερα σημερα δεν ειναι καλη για εμας.. Η Μαρια δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ και το πρωι μου εκανε λιγα δεκατα.. Ειμαι κι εγω σκ@τα και καταλαβαινετε..

Τωρα εχουν παει με τον πατερα της στις κουνιες.. Εγω επεμενα να μην πανε αφου εχει δεκατα αλλα ποιος με ακουει εμενα? :rolleyes:

Ελπιζω οι υπολοιπες να ειστε και να νιωθετε καλυτερα ψυχολογικα απο εμενα.. Εγω σημερα απο ψυχολογια ειμαι στα ταρταρα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

και εμείς για δυο λεπτά τον φορέσαμε τον Μαρτη, μετά τον τραβούσε και έλεγε ε σέλω μέχρι που τον έβγαλε...

τα δικα μας ειναι σαν διδυμα αδελφακια.. λες και εγραψα εγω το παραπανω..χαχα!

Καλημερα και απο εμας!

Εμεις τον φοραμε απο εχθες το Μαρτη, δεν εχω παραπονο!

Η μερα σημερα δεν ειναι καλη για εμας.. Η Μαρια δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ και το πρωι μου εκανε λιγα δεκατα.. Ειμαι κι εγω σκ@τα και καταλαβαινετε..

Τωρα εχουν παει με τον πατερα της στις κουνιες.. Εγω επεμενα να μην πανε αφου εχει δεκατα αλλα ποιος με ακουει εμενα? :rolleyes:

Ελπιζω οι υπολοιπες να ειστε και να νιωθετε καλυτερα ψυχολογικα απο εμενα.. Εγω σημερα απο ψυχολογια ειμαι στα ταρταρα!

καλημερα

καλα βρε! με δεκατα το πηρε το παιδι εξω? εχει ΤΟΝ ψοφο! Κυκλοφορησα για δουλειες και το δαγκωσα.. θελει σκουφι, γαντια, κασκολ οπωσδηποτε.

Μαλλον δικαιολογια για να σουλατσαρει ηθελε ο συζυγος..

713729mc4s0gsf98.gif

καλημέρα κοριτσάκια!!!

άντε περαστικά μας!!!!έχω έναν γαιδουρόβηχα...

εμείς τον φοράμε τον μάρτη από χθες οικογενειακώς..και οι 3!!!

είμαστε λίγο πολύ λόγω καιρού χάλια ψυχολογικά αλλά τι να κάνουμε...

υπομονή!!

εντάξει τα δέκατα δεν είναι πυρετός στα παιδιά...από 38-38.5 είναι...

πάντως χειμώνα φοβερό δεν έχει κάνει ακόμα...

αυτό έλεγα χθες με τον άντρα μου...κάποτε έκανε πολύ κρύο,και την χρονιά που γεννήσαμε,θυμάστε τον φλεβάρη,τι κρύο είχε??χθες 15 βαθμούς είχαμε έξω...

καλημερα Miamama

ο χειμωνας του 2009 δεν ηταν εδω στην Αθηνα τοσο δυνατος οσο του 2008..θυμαμαι που γεννησε 15/2/2008 μια φιλη και εξω απο την χιονοθυελλα δεν περπαταγε ΤΙΠΟΤΕ

Διαφημίσεις

καλέ τι 15 βαθμούς? εδώ κοντα στο μηδενικό ήμαστε. Χιονόνερο ρίχνει έξω. Και κρύο και υγρασία ότι χειρότερο...Στην Αθήνα τόσο καλό καιρό έχει και πάνε και κούνιες τα ζουζουνάκια?

Διαφημίσεις

έχετε κρύο εσείς τελικά...τώρα το θερμόμετρο δείχνει 13 βαθμούς με υγρασία όμως.

τις μέρες που ήμουν στο μαιευτήριο στα γιάννενα έβρεχε κι έκανε κρύο. όπως ο χειμώνας του 2003-2004 ήταν βαρύς σε όλη την ευρώπη...

τι θυμάμαι όμως ε?? μνήμη ελέφαντα!!

2631780mo0ruw0r7k.jpg

Γεια σας και απο εμενα!

Κανω αντιγραφη τα νεα μου απο τα 2χρονα:

Δεν ειμαι καθολου καλα. Πηγα σε ΩΡΛ το απογευμα πριν φυγει ο Βασιλης για τη δουλεια. Εχω ιγμοριτιδα, λαρυγγιτιδα και ωτιτιδα. Επισης εχω ανεβασει πυρετο 40 και δεν αντεχω τα φωτα καθολου.. Αν γινοταν να ειμαι στα σκοταδια συνεχεια θα το εκανα ασυζητητι!

Η Μαρια εκανε ενα 37.8 και της εδωσα depon για να τη στειλω για υπνο. Το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 2μιση εως τις 3:15 (45 λεπτα δηλαδη).. Ουτε κι εγω δεν ξερω πως την παλεψαμε οι δυο μας μονες μας στο σπιτι και αρρωστες! Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και ειχε 37.3. Τουλαχιστον πεφτει με το depon! Δεν ξερω και τι να κανω, δεν εχει αλλα συμπτωματα! Να την παω αυριο το απογευμα στον παιδιατρο? Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...