Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

μαέστρο ζουλεύω έχεις δίκιο!!!

κι εμείς σπίτι σήμερα...ο λαιμός μου είναι λίγο ψιλοχάλια...και η έλλη τραγουδάει και χορεύει χωρίς μουσική!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα και απο εμας ομορφες!! :D

Εγω ξυπνησα σημερα με ενα τσουξιμο μεσα στη μυτη, το οποιο ανεβαινει και ανεβαινει και ανεβαινει και φτανει ματια και περναει τα ματια και φτανει κεφαλι -εγκεφαλο δεν βρισκει- οποτε περναει και πανω απο το κεφαλι! Και θελω διακαως να βγαλω τη μυτη μου να την πεταξω γιατι σιχαινομαι καθε φορα που ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΞΗ να το μυριζεται και να με κανει χωμα!!!

Καλο μηνα να εχουμε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα και απο εμας ομορφες!! :D

Εγω ξυπνησα σημερα με ενα τσουξιμο μεσα στη μυτη, το οποιο ανεβαινει και ανεβαινει και ανεβαινει και φτανει ματια και περναει τα ματια και φτανει κεφαλι -εγκεφαλο δεν βρισκει- οποτε περναει και πανω απο το κεφαλι! Και θελω διακαως να βγαλω τη μυτη μου να την πεταξω γιατι σιχαινομαι καθε φορα που ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΞΗ να το μυριζεται και να με κανει χωμα!!!

Καλο μηνα να εχουμε! :D

καλο μηνααα!τι κανετε?περαστικα στις αρρωστουλες!

φαιη,κι εσυ αλλεργια εχεις?κι εμενα με πιανει καθε χρονο!

αλλα ευτυχως μην το μελετησω,ακομα..δεν εχω βγει κι εξω ακομα..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλο μηνα!

εμεις φορεσαμε και Μαρτη στο χερι αλλα το κρατησαμε μονο 2 λεπτα οσο και ο ενθουσιασμος..χαχα!!

Ο "Μάρτης" πρέπει οπωσδήποτε να ειναι στριφτό βραχιολάκια ή κάνει και σε πλεξούδα;

μόλις μας φτιάχνει κι ο μπαμπάς μας βραχιολάκι "μάρτη"!!

εμείς εδώ δεν το έχουμε!!

για ρώτα τον αγαπημένο ,εξαιρετικό, απίστευτο, καλό Στάθη (πες του τα όλα αυτά από' μένα πριν μπειτε στο fb) :tongue:

αν ο "μαρτης" πρέπει να ειναι στριφτός ή κάνει και πλεξούδα

για ρώτα τον αγαπημένο ,εξαιρετικό, απίστευτο, καλό Στάθη (πες του τα όλα αυτά από' μένα πριν μπειτε στο fb) :tongue:

εγω εχω και πλεξουδες απο τη Βουλγαρια καθοτι εκει τον εορταζουν ως Baba Marta και το βγαζουν μολις δουν πελαργο (εκει εχουν πολλους) και το κρεμανε σε ενα δενδρο κανοντας μια ευχη!!!

Διαφημίσεις

στριφτό λέει ο αγαπημένος μου!!!!!!:D:D και στο φέις μπήκαμε!!!:tongue::tongue:

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! Ας ελπισουμε δηλαδη..

Δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξη αλλα μονο αυτο μου βγαινει τωρα τελευταια...Τι μπαχαλο ειναι αυτο μωρε..Χτες ακουγα παλι για απολυσεις σε Κοσμοτε και Γερμανο..Ολοι αυτοι οι ανθρωποι τι θα κανουν;;;;;;;;;;

Τζες κουραγιο,δεν ξερω τι να σου πω..Εχεις ολα τα δικια του κοσμου αλλα που να τα βρεις σε αυτη τη χωρα!

Κι εγω το μονο που θελω ειναι να ειμαι με τη μικρη..Τιποτα αλλο..Αλλα ολο λειπω!

Φιλακια

yRf6p1.png

εγω εχω και πλεξουδες απο τη Βουλγαρια καθοτι εκει τον εορταζουν ως Baba Marta και το βγαζουν μολις δουν πελαργο (εκει εχουν πολλους) και το κρεμανε σε ενα δενδρο κανοντας μια ευχη!!!

Κι εγώ έχω πάρει από Βουλγαρία και μου 'χουν φέρει πολλές φορές, είναι πανέμορφα τα δικά τους, έργα τέχνης!

Του δικού μου του φτιάξανε στον παιδικό, τον φορούσε όταν ήρθε. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...