Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουραγιο κοριτσι..Κι εγω αν κρινω απτο κοροτσακι μιας φιλης μου μεγαλωνει 1 σε συσκευασια ντουζινας σιγουρα..

Εμεις χτες πηγαμε βολτα στο The Mall, αγαπημενη συνηθεια γιατι περναμε παντα πολυ ωραια και πηρα ενα μεγαλο καλαθι για τα παιχνιδια της μικρης και τελικα ηταν σοφη επιλογη..Πλεον το δωματιο μας δεν μοιαζει βομβαρδισμενο! Ειναι πολυ ομορφο..Μετα ξεκουραση..Σημερα ψησαμε και φαγαμε οικογενειακα..Χαλαρα και ωραια ολη μερα μπροστα στο τζακι..Μονο που δεν μπορω να το απολαυσω αδιαθετησα και ποναω απιστευτα..αυτα..Καλη βδομαδα να εχουμε

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες,

ήρθα δουλειά - εθελοντισμός αφού απλήρωτη ειμαι ακόμη και δεν προβλέπεται να πληρωθώ μέχρι 21/3, Μαράκι να σου πω κάτι.. και εσάς κάπως έτσι σας έκανε κ μετά έφυγες;;; Τώρα στην εταιρία που εργαζόσουν τί παίζει;

Καλημέρα σε όλες,

ήρθα δουλειά - εθελοντισμός αφού απλήρωτη ειμαι ακόμη και δεν προβλέπεται να πληρωθώ μέχρι 21/3, Μαράκι να σου πω κάτι.. και εσάς κάπως έτσι σας έκανε κ μετά έφυγες;;; Τώρα στην εταιρία που εργαζόσουν τί παίζει;

ετσι ετσι της εκαναν.. τα θυμαμαι και εγω..

τωρα τι απεγινε θα σου πει..

καλημερα

και υπομονη

καλημέρα κοριτσάκια!μπαίνω βιαστικά γιατί ετοιμάζομαι να κατέβω κέντρο βολτούλα με την κόρη...

τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς τζες σου στέλνω!!!

αργότερα θα ξαναμπώ...φιλάκια κοριτσάκια!!

Διαφημίσεις

Μαράκι να σου πω κάτι.. και εσάς κάπως έτσι σας έκανε κ μετά έφυγες;;; Τώρα στην εταιρία που εργαζόσουν τί παίζει;

Έτσι μας κάνανε Τζες, και καλά δεν είχανε λεφτά.

Εγώ πιστεύω ότι απλά περιμένανε, μπας και φύγει καμιά από μόνη της και γλιτώσουνε αποζημίωση. Γιατί, ως εκ θαύματος, όταν φύγαμε, βρήκαν περίπου 20.000 (απο την τσέπη τους) και τα ξεπληρώσανε ΟΛΑ, μισθούς όλων, αποζημιώσεις των δυο που απολύσανε, κλπ.

Τώρα μείνανε δυο κοπέλες, οι οποίες πληρώνονται κανονικά, όχι τζαστ 1 του μήνα, αλλά μου είπανε ότι μέχρι τις 15-20, σε δύο δόσεις συνήθως, τους εξοφλούνε.

ΑΝ σε παίρνει, κάτσε, μπας και πάρεις αποζημίωση. Δική μου γνώμη. :cool:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έτσι μας κάνανε Τζες, και καλά δεν είχανε λεφτά.

Εγώ πιστεύω ότι απλά περιμένανε, μπας και φύγει καμιά από μόνη της και γλιτώσουνε αποζημίωση. Γιατί, ως εκ θαύματος, όταν φύγαμε, βρήκαν περίπου 20.000 (απο την τσέπη τους) και τα ξεπληρώσανε ΟΛΑ, μισθούς όλων, αποζημιώσεις των δυο που απολύσανε, κλπ.

Τώρα μείνανε δυο κοπέλες, οι οποίες πληρώνονται κανονικά, όχι τζαστ 1 του μήνα, αλλά μου είπανε ότι μέχρι τις 15-20, σε δύο δόσεις συνήθως, τους εξοφλούνε.

ΑΝ σε παίρνει, κάτσε, μπας και πάρεις αποζημίωση. Δική μου γνώμη. :cool:

τους πονηρούς.....μια συνάδελφο της μαμάς μου της πρότειναν μείωση μισθού και προκειμένου την απόλυση την δέχτηκε....έλα μου όμως που στο καπάκι την απέλυσαν με μικρότερη αποζημίωση ένεκα της μείωσης του μισθού ...... και σε έναν άλλο συνάδελφο που το είχε δει το έργο δεν τη δέχτηκε τη μείωση του ανακοίνωσαν απόλυση σε 4 μήνες για να πάρει μισή αποζημίωση....

κοριτσάκια τι κάνετε?

πήγα το πρωί κέντρο βολτούλα αλλά με τρελό πονοκέφαλο είμαι 2 μέρες.και τώρα έχω δέκατα,με κόλλησε ο άντρας μου κλασικά!!

η έλλη εννοείται μια χαρά...μάλλον όταν ήταν μωρό την βουτήξαμε στο μαγικό ζωμό του αστερίξ!!!!

χιχι

η έλλη εννοείται μια χαρά...μάλλον όταν ήταν μωρό την βουτήξαμε στο μαγικό ζωμό του αστερίξ!!!!

χιχι

Και δε χαίρεσαι;;;!!! Τα μικρά είναι ΠΟΛΥ πιο γκρινιάρικα από εμάς όταν αρρωσταίνουν. Άστην να τραγουδάει και να χορεύει την κουκλάρα και ξάπλα εσύ, να σε τρίψει ο χάζμπαντ με λίγο βιξ!!! :mrgreen:

Εγώ πάλι είμαι χάλια πιασμένη στον αυχένα απ' το πρωί. Ηρέμησε λίγο στο gym, τώρα πάλι με σουβλίζει! Σταδιάλα, τι έπαθα το φιτ γκερλ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

του χτυπάνε την πόρτα τα γεράματα του φιτ γκερλ!!!!!χαχαχαχα

ΠΑΛΙ μέσ' την καλοσύνη είσαι εσύ; :tongue: Απ' τη ζούλια σου τα λες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ όλη μέρα κοπελιές. Σήμερα το πρόγραμμα έχει σπίτι, δουλίτσα και χουχούλιν.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...