Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εγω παλι ενα χρονο σπιτι παιδια αρχισα να σαλτερνω και εγω πιστευω στο μετρο μια δουλεια μεχρι τις 2 και μετα σπιτι με τα παιδακια μου απλα λιγο να ξεφευγω τι να πω οταν ημουν στην σχολη σκεφτομουν ποτε θα κατσω στο σπιτακι μου τωρα το αντιθετο ..εβγαινα και ταπρολαβαινα ολα σπιτι σχολη παιδι φαγητο τωρ [που ειμαι σπιτι ολα πισω μενουν πως γινετε ακομα το ψαχνω μαλλον η βαρεμαρα και ο pc φταινε...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο pc φταινε...

To pc είναι καταστροφή, το εξάμηνο που έκατσα με τον οαεδ όλο μπροστά στο μηχάνημα, βεβαια κ η μικρή με τους μαραθώνιους θηλασμούς δεν μου έδωσε κ άλλη επιλογή

Μπουρμπουλιθρα μου να τα χαιρομαστε τα αγοράκια μας γερα και ευτυχισμενα να ειναι παντα στη ζωή τους.

Σας ευχαριστώ αλλη μια φορά για τις ευχές σας μανούλες. Παλι εβαλα τα κλάματα (δεν θέλω και πολύ αυτές τις ημερες ) με συγκινησατε πολύ.

Να εχει η Παναγία ολα τα παιδάκια καλά.

Ο Παναγιωτακης αν και δεν ειναι σήμερα στα καλυτερά του ,του τραγουδήσα το τραγουδάκι των γενεθλίων σταματησε την γκρίνια με κοίταξε και μου εσκασε ενα χαμόγελο το παλικαράκι μου.:D

Φιλια πολλα και πάλι σας ευχαριστώ.

πάιζουμε εδώ με την Έλλη και έχουμε ένα τηλέφωνο αυτοκινητάκι,της λέω να πάρουμε τον μπαμπά τηλέφωνό,της έβαζα το ακουστικό στο αυτί,αλλά δεν το έκανε μόνη της.

και τώρα μόλις το έκανε...

επιτέλους γιατί ένα σωρό της δείχνω και δεν τα κάνει,κι ακόμα λέξεις δεν λέει τίποτα!!

Διαφημίσεις

και μη ξεχναμε οτι αλλο ειναι να χεις ενα παιδι και αλλο δυο η τρια...εκει η επιθυμια αλλα και η αναγκη να μενεις στο σπιτι περισσοτερο ειναι πολυ μεγαλυτερη και ισως και εγω σε αυτη τη περιπτωση να μη θελω να εργαζομαι..πιστεψτε με υπαρχουν μερες που θελω να μαι μονο σπιτι

καλημερα σε ολες..τις αφαντες...σας πηρε το ευρηκα???!!!

Kaλημέρα Πρόσπ!! Καλημέρα στα υπόλοιπα εξαφανισμένα κορίτσια. Στη δουλειά κι εγώ κ βαριέμαι οικτρά κ πάλι

καλημέρα! Πω πω ! Περονόσπορος έπεσε? να χρησιμοποιήσω και έναν όρο του επεγγέλματος σαν γεωπόνος που ειμαι.Πλάκωσε δουλειά και λείπετε όλες?Και εγώ εξακολουθώ να έχω πολλή!Κάνω αρχειοθέτηση γιατί στην 10μηνη απουσία μου η αντικαταστάτρια τα έκανε ψιλομπάχαλο!

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ!!

πετάχτηκα 2 λεπτά να δώ σε ένα μαγαζί για στολή της μικρής,στο "γαιτανάκι"

αλλά περιμένει την δευτέρα κι άλλες,πολλά τα χρήμματα όμως,είδα 1 με 78Ε.

θα ξαναδώ...ήταν όμως στολές κανονικές,από βελούδο λεπτό!!

ήρθα κι εγώ!!

Εγώ αγόρασα από μουστάκα με 20?, δεν μπορώ να δώσω παραπάνω

καλημερα!εγω τωρα παλι κοιμισα την μικρη και βρηκα ευκαιρια να μπω.

μιαμαμα,πολλα λεφτα για μια στολη,ε?

εγω θα ψαξω στο ιντερνετ να βρω καμμια.μεχρι 30ε το πολυ,αλλιως δεν συμφερει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ήρθα κι εγώ!!

Πολλά λεφτά για κάτι που θα φορέσει μια φορά και τέλος! Εγώ τα λυπάμαι ! Ο καθένας βέβαια ξέρει την τσέπη του...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...