Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμάς το αυτοκόλλητο ζευγάρι μας είναι στην αθήνα...οι διπλοκούμπαροι μας!!

Εμείς δεν έχουμε αυτοκόλλητο ζευγάρι. Άσε που οι περισσότεροι δικοί μου φίλοι είναι ελεύθεροι, του χάζμπαντ παντρεμένοι αλλά ΜΟΥΧΛΕΣ!!! Έλεος πια!

Καλά, για τις μαμάδες "οσίες φανουρίες" που θυσιάζονται για τα παιδιά τους, άσε, μην τα ξαναλέμε. Άστες να μαζοχίζονται. Δεν είπαμε να τα 'χουν γραμμένα όλα, αλλά αν καταρρεύσει αυτή σε τι εξυπηρετεί τους υπόλοιπους; :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όπως αν αρρωστήσει δεν το λένε...

γιατί... μυστικό είναι;;;;

τεσπά...κοιμάται 1-3 κι όταν γυρνάει από τη δουλειά,ο μικρός είναι φρέσκος για παιχνίδι,κι αυτή ερείπιο...

της λέω ότι όμως δεν ξεκουράζεται έτσι...απαντάει

"όταν κάνεις παιδί,πρέπει να κάνεις και θυσίες"

της λέω ότι δεν συμφωνώ...πρέπει το παιδί να μάθει,να κοιμάται νορμάλ ώρες,να καταλάβει ότι έχεις δουλειές να κάνεις, ή να ξεκουραστείς...

τεσπά αυτά τα λίγα.μην συγχυστώ πρωί πρωί...

Δεν ειναι και τόσο εφικτό όμως αυτό... από τη στιγμή που εκείνη την ώρα το παιδί νυστάζει και θέλει να κοιμηθεί πως θα κρατηθεί και θα κοιμηθεί αργότερα ώστε να βολέψει τη μητέρα του τις ώρες που αυτή γυρίζει από τη δουλειά...

Εμένα όλο το πρωί η μικρή λείπει από το σπίτι και κοιμάται 2-5, παρόλα αυτά ξυπνάει μέσα στην όρεξη και εγώ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν μπορώ και δεν έχω περιθώρια να ξεκουραστώ, αφού με το που γυρίσω πρέπει να ελεγξω το Θοδωρή με τα διαβασματά του, να ασχοληθώ και με την Ανδρεϊνα και υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνω καν να φαω και παρακαλώ τη μητέρα μου να κάτσει ακόμη 15' για να φάω 2 μπουκιές χωρίς πανικό.

δηλαδη ειμαι και εγω Οσια Φανουρια? Και μαζοχιζομαι..χαχα! Διαβαστε το

Ναρκισσισμος - Μαζοχισμος -Φετιχισμος του Φρουντ για να λυθει η απορια περι μαζοχισμου..

εμάς το αυτοκόλλητο ζευγάρι μας είναι στην αθήνα...οι διπλοκούμπαροι μας!!

να μην ξεχάσω... εχω εκνευριστεί απίστευτα με την A v o n ακόμα δεν μου έχουν έρθει τα χαρτιά για την εγγραφή και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να την χάσεις την Καμπάνια με τίποτα

δηλαδη ειμαι και εγω Οσια Φανουρια? Και μαζοχιζομαι..χαχα! Διαβαστε το

Ναρκισσισμος - Μαζοχισμος -Φετιχισμος του Φρουντ για να λυθει η απορια περι μαζοχισμου..

Τα ξέρεις καλά βλέπω τα σ/μ κοπελιά. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για Οσία Πουλχερία μου κάνεις εσύ καλύτερα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

είναι το μυστικό του κράτους τζες μου!!

ξέρεις στην αθήνα έχουν άλλα ωράρια,το βλέπω και στους κουμπάρους...εκεί είναι τελείως διαφορετικό...

εδώ μιλάμε δουλεύει δευτέρα εώς παρασκεύη 8.30-2.30...

και το παιδί από μικρό το αφήνει να κοιμάται στη 13.00...εγώ δεν την άφηνα,με κόπο σιγά σιγά μου νύσταζε στις 13.30,την κρατούσα μέχρι να φάει και μετά ύπνος...

14.30-15.00-15.30...κι έτσι έχουμε όλη μια ηρεμία...

δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο!!!!!!!

να μην ξεχάσω... εχω εκνευριστεί απίστευτα με την A v o n ακόμα δεν μου έχουν έρθει τα χαρτιά για την εγγραφή και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να την χάσεις την Καμπάνια με τίποτα

μα τι κάνουν πια?τους έχεις πάρει τηλ?λες να το ξέχασαν?

αχ ναι και την είδα,είναι πολύ καλή...

είναι το μυστικό του κράτους τζες μου!!

ξέρεις στην αθήνα έχουν άλλα ωράρια,το βλέπω και στους κουμπάρους...εκεί είναι τελείως διαφορετικό...

εδώ μιλάμε δουλεύει δευτέρα εώς παρασκεύη 8.30-2.30...

και το παιδί από μικρό το αφήνει να κοιμάται στη 13.00...εγώ δεν την άφηνα,με κόπο σιγά σιγά μου νύσταζε στις 13.30,την κρατούσα μέχρι να φάει και μετά ύπνος...

14.30-15.00-15.30...κι έτσι έχουμε όλη μια ηρεμία...

δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο!!!!!!!

Είναι λίγο και στο παιδί. άλλα πειθαρχούνται εύκολα, άλλα δυσκολότερα, όπως και να το κάνουμε είναι και θέμα χαρακτήρα. Η δικιά μου για παράδειγμα αν δεν κοιμηθεί την ώρα που αρχίσει να τρίβεται, bye bye ύπνε!!!!

μα τι κάνουν πια?τους έχεις πάρει τηλ?λες να το ξέχασαν?

αχ ναι και την είδα,είναι πολύ καλή...

δυο μηνύματα έστειλα σημερα στις κοπέλες που περιμένω τα χαρτιά θα έχω απάντηση

Διαφημίσεις

τι σημάδια έχω προσέξει τον τελευταίο καιρό...

λέμε της έλλης να μαζεύει τα παιχνίδια της...δεν την έχουμε πιέσει ποτέ...

λοιπόν όταν ετοιμαζόμαστε να πάμε πάνω,για ύπνο ή μπάνιο...τρέχει να φτιάξει τα παιχνίδια της στη θέση τους...της λέμε άστα τώρα να πάμε πάνω,τίποτα αυτή...

αν πέσει κάτι κάτω φωνάζει"κάκω" και γρήγορα το μαζεύει,αν δεν μπορεί να το μαζέψει φωνάζει μέχρι να το μαζέψουμε,αλλιώς έχει κολλήσει η βελόνα στο "κάκω"

χθες το μεσημέρι δεν την πήρε αμέσως ο ύπνος...άμε σιγά σιγά να δούμε τι κάνει,τακτοποιούσε την κουβέρτα της στη κούνια να είναι ολόισια!!!!!

ούτε φαντάρος να ήταν!!!

το παιδί μου είναι psycho????

τι σημάδια έχω προσέξει τον τελευταίο καιρό...

λέμε της έλλης να μαζεύει τα παιχνίδια της...δεν την έχουμε πιέσει ποτέ...

λοιπόν όταν ετοιμαζόμαστε να πάμε πάνω,για ύπνο ή μπάνιο...τρέχει να φτιάξει τα παιχνίδια της στη θέση τους...της λέμε άστα τώρα να πάμε πάνω,τίποτα αυτή...

αν πέσει κάτι κάτω φωνάζει"κάκω" και γρήγορα το μαζεύει,αν δεν μπορεί να το μαζέψει φωνάζει μέχρι να το μαζέψουμε,αλλιώς έχει κολλήσει η βελόνα στο "κάκω"

χθες το μεσημέρι δεν την πήρε αμέσως ο ύπνος...άμε σιγά σιγά να δούμε τι κάνει,τακτοποιούσε την κουβέρτα της στη κούνια να είναι ολόισια!!!!!

ούτε φαντάρος να ήταν!!!

το παιδί μου είναι psycho????

:lol::lol::lol::lol::lol:, νοικοκυροκόριτσο!

αυτό βλέπεις μόνο βίκυ ή θα μου βγει το παιδί τίποτα άλλο!!!!!

άστο βρε το παιδί να υιοιθετεί καλές συνήθειες....Σαν τον κουνιάδο μου και εσύ....όταν βλέπει τη Γεωργίτσα με σκούπα ή ξεσκονόπανο την μαλώνει. Άστα κάτω γρήγορα της λέει , παίξε τώρα με τα παιχνίδια σου , μετά με τους άντρες και θα έρθει η ώρα που θα γίνεις ''κολλητή'' με τη σκούπα και τη φασίνα:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...