Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

Μαεστρία δεν μας είπες για το τρίτο γκόλ.....

Εμένα βέβαια στο δεύτερο με πήρε ο ύπνος

Δεν βγήκαμε τελικά, την πουλήσαμε την παρέα:mrgreen:

Εμείς τσικνίσαμε στη δουλειά . απο τη μία ώς τις έξι τρώγαμε και πίναμε. Ο χάζμπαντ ήταν καλεσμένος και αυτός σε δυο φίλους οπότε διπλοέφαγε και διπλοήπιε, ε, πού να πηγαίναμε μετά στις εννιά να ξαναφάμε...άσε που θα γινόμουν κουδούνι και ποιός σηκωνόταν σήμερα για δουλειά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

εμεις δεν πηγαμε πουθενα αφου φραγκα δεν παιζουν και κατα τις 18.00 ψησαμε στο φουρνακι (αφου εβρεχε εξω) καμποσα σουβλακια καλαμακια (το διευκρινιζω επειδη εχουμε και βορειοελλαδιτισσες εδω χαχα!!) και πιτες ξεχωρισταμ καναμε σαλατα, τζατζικι, ανοιξαμε και ενα κρασι και οικογενειακα ας πουμε οτι τσικνισαμε μιας και η θεια εβλεπε παραλληλα και πορωμενα τα τουρκικα της και εγω με τον συζυγο καναμε χαβαλε με τη μικρη..

στις 8.00 η μικρη κοιμηθηκε μιας και ολη μερα δεν ειχε κλεισει ματι και απο εκεινη την ωρα μεχρι τις 7.00 το πρωι κοιμηθηκα και εγω με 3 διακοπες που απο τη νυστα μου ουτε που πηρα πρεφα..

εστρωσα επιδερμιδα αν και ενα διωρο θα το κοιμομουν ακομη..

και του χρονου χαχα!

Tώρα κοιμήθηκε και λέω να κάνω λίγη δουλίτσα, γιατί δεν πρόλαβα καθόλου όλη μέρα. Όπως ξανάπα Τσικνοπέμπτη σπανίως βγαίνω, απλώς ΔΕΝ το θυμάμαι και δεν με τραβάει σαν μέρα να βγω να γλεντήσω και καλά. Όπως μάθεις.

ετσι και εγω.. αδιαφορω..

Kaλημέρα,

να μπώ κι εγώ να πιω για μια φορά κάτι ευχάριστο

Εχθές είμασταν καλεσμένοι οικογενειακώς στην κολλητή μου - σούπερ μαγείρισσα- και τσικνίσαμε εκεί, ήπιαμε και κρασί και με δυσκολία κατάφερα να φτάσω σπίτι από τη νύστα στις 11:30, τα παιδιά κοιμήθηκαν με το που φτάσαμε και σήμερα ήταν για όλους μας δύσκολο το πρωϊνό.

Σήμερα ειμαι μόνη στη δουλειά μιας και ο συνάδελφος λείπει λόγω πυρετού και δεν έχω και ιδιαίτερη δουλειά αφού έχει πέσει..

Αύριο έχει γενέθλια η ανηψιά του άντρα μου κ θα πάμε από εκεί

Αυτά τα ολιγα από εμένα

Προσπ ... πως εισαι μετά την πτώση... ;;; πονάς ακόμη;;;

μπραβο Jesgk που περασατε χαλαρα..φανταζομαι ο Στ. θα τα πηγαινει καλα με τον Ν. ειναι καλο και σπανιο να τα πηγαινουν αμφιδρομα τα ζευγαρια.. αλλα πολυ καλο οταν συμβαινει..

εγω ειμαι καλα αν και ειχα πρησμενα τα ποδια μου και πονανε περισσοτερο οι μωλωπες και ενα χτυπημα..καλα ειμαι παντως

Διαφημίσεις

καλημερα

με εριξε ενας εχθες απο τη σκαλα στα δικαστηρια που μουν σε μια δουλεια και χτυπησα ελαφρα στα ποδια..

ολα καλα

ο γερος απο χ......ο η πεσιμο θα παει

εγω απο μαλ..... η αυπνια..

καλημερα

με εριξε ενας εχθες απο τη σκαλα στα δικαστηρια που μουν σε μια δουλεια και χτυπησα ελαφρα στα ποδια..

ολα καλα

EΛΕΟΣ! Τι βιάζονται πια όλοι; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ;

Περαστικά κορίτσι. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπραβο Jesgk που περασατε χαλαρα..φανταζομαι ο Στ. θα τα πηγαινει καλα με τον Ν. ειναι καλο και σπανιο να τα πηγαινουν αμφιδρομα τα ζευγαρια.. αλλα πολυ καλο οταν συμβαινει..

εγω ειμαι καλα αν και ειχα πρησμενα τα ποδια μου και πονανε περισσοτερο οι μωλωπες και ενα χτυπημα..καλα ειμαι παντως

μια χαρά τα πάμε όλοι... και το θαυμα...;;; εχθές η Ανδρείνα δεν σακάτεψε το Μάνο!! Απίστευτο και όμως αληθινό

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Μαεστρία δεν μας είπες για το τρίτο γκόλ.....

Ε, είχα παρατήσει την αναμετάδοση μέχρι εκείνη την ώρα!

Πάντως ο κόσμος που πήγε, οι φίλαθλοι, το καταφχαριστήθηκαν, τραγουδούσαν όλο το 90λεπτο, το γλεντήσανε κανονικά τ' Αρειανά στο Manchester, ζούλεψα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια!!!

κι εμείς ωραία περάσαμε!!!μέχρι τις 12.30 η έλλη χόρευε κι εννοείται έγινε η μασκότ του μαγαζιού...

το μαγαζί αλλιώς το περίμενα,ταβέρνα δεν το λες,ψησταριά μάλλον,αλλά δεν είχε πάει κανείς μας...τα κοψίδια ήταν πεντανόστιμα...

είχε όμως ζωντανή μουσική,μια κιθάρα,μπουζούκι,και μια κοπέλα να τραγουδάει,οπότε είχε κέφι,οι νεότεροι σε ηλικία εμείς είμασταν και οι μόνοι με παιδιά...

δεν ενόχλησαν κανέναν,έπαιζαν με τα μπαλόνια,τις σερπαντίνες και χόρευαν!!!

ωραία ήταν!!

γιατρός λοιπόν της πρινσέσας!!

ο γιάννος μαέστρο τι λες να γίνει??

εμάς το αυτοκόλλητο ζευγάρι μας είναι στην αθήνα...οι διπλοκούμπαροι μας!!

αλλά κι εδώ...όταν συναντιόμαστε με τους κουμπάρους τους χθεσινούς καλά περνάμε,αλλά δεν κυκλοφορούν πολύ!!

ας κάνω και λίγο κουτσομπολιό...

χθες συζητούσα με την κουμπάρα για τα παιδιά...όλο δεν προλαβαίνει,τρέχει κλπ...

υποτίθεται πάει παιδικό ο μικρός και πάει 9-12 νομίζω,διότι δεν λένε,όπως αν αρρωστήσει δεν το λένε...

τεσπά...κοιμάται 1-3 κι όταν γυρνάει από τη δουλειά,ο μικρός είναι φρέσκος για παιχνίδι,κι αυτή ερείπιο...

της λέω ότι όμως δεν ξεκουράζεται έτσι...απαντάει

"όταν κάνεις παιδί,πρέπει να κάνεις και θυσίες"

της λέω ότι δεν συμφωνώ...πρέπει το παιδί να μάθει,να κοιμάται νορμάλ ώρες,να καταλάβει ότι έχεις δουλειές να κάνεις, ή να ξεκουραστείς...

όπως η έλλη έχει μάθει πλέον ότι θα παίξουμε,θα κάνω τις δουλειές μου,θα καθήσω μια ώρα στον υπολογιστή,θα πλέξω αν θέλω κι αυτή θα παίξει με τα παιχνίδια της...

βέβαια το έριξε στο ότι δεν δουλεύω...τώρα όμως,το πέρασα κι αυτό της είπα...13 μήνες...

τεσπά αυτά τα λίγα.μην συγχυστώ πρωί πρωί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...