Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η γεωργίτσα θα γίνει ραπ girl!!

xaxaxa

εγώ δεν έχω που να την αφήσω ως γνωστόν,θα πάμε νωρίς,20.30 υπολογίζω...αν και αντέχει αν είμαστε έξω...μέχρι 12-1...

ελπίζω να μην έχει κάπνα πολύ γιατί σε εσωτερικούς χώρους δεν την πολυπαίρνω...

θα φάει και θα παίξει με το βαφτηστίρι μου!!

δεν θα κάτσουμε πολλές ώρες ούτως ή άλλως...

γεια σου ελεναδίτσα...σίγουρα θα κοιτάζει περίεργα τους ντυμένους...και η έλλη έτσι έκανε...

και εγώ αν δεν είχα να την αφήσω αναγκαστικά θα την έπαιρνα αλλά θα μου το'βγαζε απο την μύτη....επομένως θα την πάω σε παιδικό χωρό του νηπιαγωγείου να περάσει καλά...ας περάσουν καλά σήμερα οι μεγάλοι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε το ζουζουνι..

εμενα λεει θελει να παει στο παιθι (Παρισι), Λολινο (Λονδινο), Ομη (Ρωμη) και Λινο (Βερολινο)..

βρε τη Χριστούλα!!!:D:D:D:D

Σε λίγο θα ζητάει μπαχάμες

είναι ωραία όμως,κι εγώ στην αρχή ήθελα να φτιάξω τούρτα,αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε επειδή οι πάνες δεν είναι στη συσκευασία τους...και υπάρχουν ιδιότροποι άνθρωποι λέει...

εδώ υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι οι πάνες είναι αποστειρωμένες....

εγώ θα ήθελα να λάβω μια τέτοια τούρτα πάντως όταν έρθει η ώρα του 2ου.

θα βγούμε φαίη μου με τους κουμπάρους...σε ταβερνούλα για κοψίδια,ελπίζω να είναι καλά εκεί,δεν έχω ξαναπάει.

πάλι ξενύχτι ε?δεν της αρέσει ο ύπνος φαίνεται...

ισως ειναι υπερβολη αλλα ισως ειναι και γεγονος.. συμφωνω μαζι του..καποιοι ανθρωποι μπορει να ευχαριστηθουν αλλα να μην τις χρησιμοποιησουν και ποτε.

βρε τη Χριστούλα!!!:D:D:D:D

Σε λίγο θα ζητάει μπαχάμες

εχουμε κατι παιδικες εγκυκλοπαιδειες με γεωγραφικα θεματα και εχει μαθει διαφορα..τις προαλλες ελεγε οτι η Ισλανδια εχει μπακαλιαρο!!! (ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ πληροφορια χαχα!)

έχουν γίνει σκαθαράκια!!!

η έλλη όπου έχει φαγητό κάθεται παναγίτσα!!!χαχα

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=12

της πήραμε αυτό το παζλ προχθές...λέει για 3+

το φτιάχνει κανονικά...συνήθως την ώρα που της δίνω την φρουτόκρεμα,φτιάχνει το παζλ ή "διαβάζει" παραμύθι!!

τον τελευταίο καιρό το μεσημεριανό το τρώει μόνη της...με πηρούνι ή κουτάλι και δεν λερώνεται σχεδόν καθόλου!!πολύ γέλιο!!

Διαφημίσεις

παιδια εχει γινει θαυμα.. η κορη μου μια εβδομαδα τωρα κοιμαται στις 9.00-9.30 και ξυπναει, μια φορα στις 23.00 (κλασικα), μια στις 2.00 και μια στις 5.00.... δηλαδη κοιμαμαι ο ανθρωπος!!!!!!!!!! οχι σερι, με διακοπες αλλα οχι και 100 φορες μεσα στη νυχτα..για μενα ειναι αλλαγη..

μπραβο προσπ,πολυ χαιρομαι!σε 1-2 μηνες θα στρωσει κι η χριστουλα τον υπνο της,και θα απολαυσεις υπνο επιτελους!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

:lol::lol:

λοιπον εχουμε και λεμε,η γιωργιτσα rapper,η ελλη χανουμακι,η χριστουλα δασκαλα,κι η κορη μου ακροβατρια !κι ακομα δεν ειδαμε τιποτα!!:tongue:

αν δεν τις βάλει μυαλό η κυρά δασκάλα χριστούλα, θα ανοίξουν τσίρκο οι άλλες:tongue:

Διαφημίσεις

Σήμερα κράτησα τον μικρό σπίτι, οπότε το πισί χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να παίζει παιδικές ταινίες. :D

Tώρα κοιμήθηκε και λέω να κάνω λίγη δουλίτσα, γιατί δεν πρόλαβα καθόλου όλη μέρα. Όπως ξανάπα Τσικνοπέμπτη σπανίως βγαίνω, απλώς ΔΕΝ το θυμάμαι και δεν με τραβάει σαν μέρα να βγω να γλεντήσω και καλά. Όπως μάθεις.

Βίκυ κι εγώ Αρειανού, ως γνωστόν, ακόμα και πριν μετακομίσω κατά 'δω. Αν ξανάρθει ο χάζμπαντ, να 'ρθείτε όλοι μαζί, εμείς να πιούμε καφέ στο σπίτι κι αυτοί ας τρέχουνε στο γήπεδο!

Τώρα παίζει ο αγώνας, θέλω να πιστεύω ότι δε θα ξεφτιλιστούμε πολύ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ κοπελιές!!!

Υ.Γ. Ωραία, ο ΑΡΗΣ έφαγε γκολ στο 8ο λεπτό!

Υ.Γ. Και 2ο γκολ στο 12ο λεπτό. ΜΙΑΝ ΟΜΟΡΦΙΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περαστικα βρε Προσπ..Η Ισλανδια εχει μπακαλιαροοοοοο;;;; τελειο το βρισκω..

Εμεις πηγαμε στην κουνιαδα που μας ειχε καλεσει και οφειλω να ομολογησω οτι περασαμε πολυ ωραια..Η Ναταλια επαιξε τελεια με την μικρη που ειναι αισιως 10 μηνων και κατι καταλαβαινει..Ειχανε πολυ πλακα..

Εμενα το παιδι δεν εχει κατασταλαξει ακομα..Η γιατρος γιατι ολο θερμομετρο θελει να μου βαζει και να με εξεταζει γενικως..η δασκαλα γιατι ολο τα βιβλια μου παιρνει και κανει μαθημα!!!

Αντε Παρασκευη αυριοοοοοοοοοοοοο...Δηλαδη Σημερα!!Καληνυχτα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...