Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πανάκριβα τα έχει αυτό το σίτε...

2 πραγματάκια 50Ε!!

να σου πω την αλήθεια δεν το μελέτησα. ούτε ενδιαφέρθηκα να ψωνίσω. Τυχαία το είδα σήμερα και μου άρεσαν οι τούρτες και οι ανθοδέσμες. φιγούρα πληρώνεις...

Καλημερα ομορφα κοριτσακια!! :D

Σημερα ειναι η μερα της χοληστερινης ε? :lol: Θα κανετε τιποτα?

Εμεις θα τη βγαλουμε μεσα με την κορη μου μιας και ο μπαμπας μας δουλευει νυχτα.. Δεν πειραζει ομως, το προτιμω απο τον κακο χαμο που θα γινεται εξω "λογω της ημερας"!

Το βραδυ ξαναξενυχτησαμε και το πρωι ημασταν ορθιες απο τις 7:15.. :( Ντουρασελ αυτο το παιδι, ημαρτον! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα ομορφα κοριτσακια!! :D

Σημερα ειναι η μερα της χοληστερινης ε? :lol: Θα κανετε τιποτα?

Εμεις θα τη βγαλουμε μεσα με την κορη μου μιας και ο μπαμπας μας δουλευει νυχτα.. Δεν πειραζει ομως, το προτιμω απο τον κακο χαμο που θα γινεται εξω "λογω της ημερας"!

Το βραδυ ξαναξενυχτησαμε και το πρωι ημασταν ορθιες απο τις 7:15.. :( Ντουρασελ αυτο το παιδι, ημαρτον! :lol:

καλημέρα. εμείς θα πάμε για φαγητό αφού κλείσαμε τραπέζι βεβαίως βεβαίως. Αλλιώς δεν το κουνούσα ρούπι. Όχι ότι έχω και πολύ όρεξη, για την παρέα. Και ο άντρας μου ήθελε να δει να τον Άρη αλλά αφού το κανόνησε...

Διαφημίσεις

είναι ωραία όμως,κι εγώ στην αρχή ήθελα να φτιάξω τούρτα,αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε επειδή οι πάνες δεν είναι στη συσκευασία τους...και υπάρχουν ιδιότροποι άνθρωποι λέει...

εδώ υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι οι πάνες είναι αποστειρωμένες....

εγώ θα ήθελα να λάβω μια τέτοια τούρτα πάντως όταν έρθει η ώρα του 2ου.

θα βγούμε φαίη μου με τους κουμπάρους...σε ταβερνούλα για κοψίδια,ελπίζω να είναι καλά εκεί,δεν έχω ξαναπάει.

πάλι ξενύχτι ε?δεν της αρέσει ο ύπνος φαίνεται...

Τυχερουλες!! :D Καλα να περασετε!!

Συνεχεια ξενυχταμε μιαμαμα!! Κουκουβαγια η δικια μου! :lol:

Βικυ Αριανος ο συζυγος? Εχω κι εγω εναν φιλο απο τη Θεσσαλονικη (καταγεται απο Φλωρινα αλλα μενει Θεσσαλονικη) και ειναι τρελος με τον Αρη! Κυριολεκτικα τρελος! :mrgreen:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα!

κι εδω βρεχει!

προσπ περαστικα σου.

εμενα δεν δουλευει σημερα ο αντρουλης,αλλα δεν εχουμε κανονισει κατι...

το σαββατο μονο θα παμε στο καρναβαλι στο κεντρο.ανυπομονω να την δω πως θα αντιδρασει με τοσο κοσμο και μασκαραδες!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

θα είναι μεγάλη παρέα βίκυ?

εμείς θα είμαστε 4 άτομα και 2 μικρά!!

θα την ντύσω κιόλας την έλλη,λέω.

8 άτομα χωρίς παιδιά. θα είναι πίχτρα τα μαγαζιά και η μικρή αφού φάει και μετά δεν κάθεται στο τραπέζι. άντε να την επιβλέπεις. Άσε που θα νυστάξει και πού να την κοιμήσω...Δεν χοράει πλέον στο καρότσι...

χορεύουν οι βραζιλιάνες στο πρωινό μου και η έλλη ξεσηκώνει φιγούρες!!!!!!!!!

χθες βρήκε ένα καπέλο του μπαμπά της και το φόρεσε ανάποδα. έρχεται στο σαλόνι και μου λέει μαμά κοίτα και άρχισε να χορεύει ραπ. λύγισε ελεφρά τα πόδια και κουνούσε σώμα και χέρια ρυθμικά χωρίς μουσική. κάποια στιγμή έκανε και κάποια φιγούρα ''καθιστή'' δηλαδή κουνώντας το κορμί έφτασε τον κώλο ως το πάτωμα και ξανά πάνω. Μας χάζεψε! Παρακολουθεί βίντεο κλίπς και ταυτόχρονα επαναλαμβάνει κινήσεις.

Τυχερουλες!! :D Καλα να περασετε!!

Συνεχεια ξενυχταμε μιαμαμα!! Κουκουβαγια η δικια μου! :lol:

Βικυ Αριανος ο συζυγος? Εχω κι εγω εναν φιλο απο τη Θεσσαλονικη (καταγεται απο Φλωρινα αλλα μενει Θεσσαλονικη) και ειναι τρελος με τον Αρη! Κυριολεκτικα τρελος! :mrgreen:

Αριανός αλλά όχι απο τους τρελούς. πηγαίνει στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη την adidas τη φόρμα και το μπουφάν και τα φιλαράκια τον κράζουν:tongue::tongue: όχι οτι πάει τακτικά. άν παίζουν κανέναν σημαντικό και ενδιαφέρον αγώνα.

η γεωργίτσα θα γίνει ραπ girl!!

xaxaxa

εγώ δεν έχω που να την αφήσω ως γνωστόν,θα πάμε νωρίς,20.30 υπολογίζω...αν και αντέχει αν είμαστε έξω...μέχρι 12-1...

ελπίζω να μην έχει κάπνα πολύ γιατί σε εσωτερικούς χώρους δεν την πολυπαίρνω...

θα φάει και θα παίξει με το βαφτηστίρι μου!!

δεν θα κάτσουμε πολλές ώρες ούτως ή άλλως...

γεια σου ελεναδίτσα...σίγουρα θα κοιτάζει περίεργα τους ντυμένους...και η έλλη έτσι έκανε...

ευχαριστω για τις ευχες..εχω πρηστει αλλα θα περασει..

εμεις δεν εχουμε φραγκο και ετσι πηγα στο ΑΒ εχθες με 5 ευρω το κιλο πηρα 14 σουβλακια χοιρινα και θα τα ψησουμε το απογευμα στο φουρνακι και θα τσικνισουμε ετσι..

και εμενα ΚΟΥΝΑΣΑΝ το λεει το κρουασαν η μικρη..εχει πλακα..

παιδια εχει γινει θαυμα.. η κορη μου μια εβδομαδα τωρα κοιμαται στις 9.00-9.30 και ξυπναει, μια φορα στις 23.00 (κλασικα), μια στις 2.00 και μια στις 5.00.... δηλαδη κοιμαμαι ο ανθρωπος!!!!!!!!!! οχι σερι, με διακοπες αλλα οχι και 100 φορες μεσα στη νυχτα..για μενα ειναι αλλαγη..

χθες βρήκε ένα καπέλο του μπαμπά της και το φόρεσε ανάποδα. έρχεται στο σαλόνι και μου λέει μαμά κοίτα και άρχισε να χορεύει ραπ. λύγισε ελεφρά τα πόδια και κουνούσε σώμα και χέρια ρυθμικά χωρίς μουσική. κάποια στιγμή έκανε και κάποια φιγούρα ''καθιστή'' δηλαδή κουνώντας το κορμί έφτασε τον κώλο ως το πάτωμα και ξανά πάνω. Μας χάζεψε! Παρακολουθεί βίντεο κλίπς και ταυτόχρονα επαναλαμβάνει κινήσεις.

α ρε το ζουζουνι..

εμενα λεει θελει να παει στο παιθι (Παρισι), Λολινο (Λονδινο), Ομη (Ρωμη) και Λινο (Βερολινο)..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...