Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οποιος ριχνει φολα σε ζωακια πραγματικα απτον Θεο να το βρει..Δεν ξερω τι να πω..Τι ανθρωποι ειναι αυτοι..

Τρεχω απιστευτα κοριτσακια..Συνεχεια μαθημα..Σημερα εκανα απεργια το πρωι και πηγα με τη μικρη βολτα..Καλα ηταν..αυτα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κορίτσια, έχετε ακούσει την αποκριάτικη διαφήμιση του jumbo στο ραδιόφωνο? Την άκουσα πάλι μόλις, και συγχίστηκα! Τί αίσχος είναι αυτό για παιδικό πολυκατάστημα??:twisted::twisted:

Δεν ξέρω αν είναι αυτή:http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=618808 γιατι δεν έχω ηχεία στη δουλειά αλλά λέει σε κάποια φάση: μου φαίνονται όλα τόσο πορνό....γιατί εσύ είσαι στρακαστρούκας στη ζωή μου.....:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: τέλος πάντων σίγουρα την έχετε ακούσει, παίζει σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς:eek::-o:-o μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι μιλάμε...

καλημερα

δεν εχω ακουσει τη διαφημιση αλλα ειμαι βεβαιη για το πριεχομενο μιας και τα Jumbo τελευταια εχουν αρχισει να ξεφευγουν..

εγω μολις μπηκα γραφειο, ειχα παει Ευελπιδων στα δικαστηρια για μια δουλεια του γραφειου και καποιος κατα λαθος με εσπρωξε και επεσα απο τη σκαλα και εχω χτυπησει στα ποδια μου σε διαφορα σημεια αφου επεσα πανω στις ακμες.. τωρα περιμενω να ηρεμησουν λιγο απο τον πονο και θα δω πως πανε..παλι καλα που κρατηθηκα απο τη χειρολαβη και δεν επεσα να χτυπησω στο κεφαλι.. ο καημενος ο ανθρωπος χ...ε επανω του..δεν σταματουσε να μου ζηταει συγνωμη, μου πληρωσε και ταξι για να γυρισω στο γραφειο..

οτι να ναι..

Βρε συ jesgk μαλλον εχω θεματα με τους υπολογιστες που δουλευω και δεν μπορω να ανοιξω την μπροσουρα της a v o n απο το fcb.. θα δοκιμασω το βραδυ να μπω στην επισημη ιστοσελιδα και να τη δω..

Διαφημίσεις

καλημερα

δεν εχω ακουσει τη διαφημιση αλλα ειμαι βεβαιη για το πριεχομενο μιας και τα Jumbo τελευταια εχουν αρχισει να ξεφευγουν..

εγω μολις μπηκα γραφειο, ειχα παει Ευελπιδων στα δικαστηρια για μια δουλεια του γραφειου και καποιος κατα λαθος με εσπρωξε και επεσα απο τη σκαλα και εχω χτυπησει στα ποδια μου σε διαφορα σημεια αφου επεσα πανω στις ακμες.. τωρα περιμενω να ηρεμησουν λιγο απο τον πονο και θα δω πως πανε..παλι καλα που κρατηθηκα απο τη χειρολαβη και δεν επεσα να χτυπησω στο κεφαλι.. ο καημενος ο ανθρωπος χ...ε επανω του..δεν σταματουσε να μου ζηταει συγνωμη, μου πληρωσε και ταξι για να γυρισω στο γραφειο..

οτι να ναι..

μμμμμμμ, μπορείς να το εκμεταλευτείς το γεγονός σαν εργατικό ατύχημα :tongue: περαστικά σου!

μμμμμμμ, μπορείς να το εκμεταλευτείς το γεγονός σαν εργατικό ατύχημα :tongue: περαστικά σου!

το σκεφθηκα χαχα! Αλλα θα μαι καλο παιδι γιατι ειμαι μονη στο γραφειο και εχω καποιες υποχρεωσεις..

τι βλέπω προσπ?σε σακάτεψαν??

περαστικά...ξέρω από σκάλες...έχω πέσει πάρα πολλές φορές!!

βίκυ μου δεν την είχα ακούσει την διαφήμιση αλλά είναι αίσχος!!όπως κι όλες οι διαφημίσεις τους...το παρατράβηξαν αυτή τη φορά!!

φαίη και πρινσέσα καλά τα ζουζούνια σας?

πως κοιμηθήκατε χθες??

χθες το βράδυ έμαθα και τα ευχάριστα,γέννησε η φίλη μου (και πρώην συγκάτοικος) από τα τρίκαλα...

πήρε όλον τον μήνα,κόντεψε να μπει στον 10ο.

ταλαιπωρία μεγάλη γιατί μετά από 12 ώρες πόνου,δεν είχε διαστολή,έσπασαν τα νερά,το μωρό δεμένο με τον ομφάλιο,κι έτσι έκανε καισαρική.τέλος καλό όλα καλά!!

αχ τα νεογέννητα μπουμπουκάκια είναι γλύκα!!!!

Διαφημίσεις

και δεν έχω τελειώσει την κουβερτούλα που της πλέκω ακόμα,λίγες μέρες θέλω σίγουρα,και να πάρω και τα υπόλοιπα δωράκια...να το στείλω σε 1 βδομαδούλα,μην το αργήσω το δωράκι.

και δεν έχω τελειώσει την κουβερτούλα που της πλέκω ακόμα,λίγες μέρες θέλω σίγουρα,και να πάρω και τα υπόλοιπα δωράκια...να το στείλω σε 1 βδομαδούλα,μην το αργήσω το δωράκι.

έχεις δει τί τέλεια δωράκια έχει εδώ? απίστευτες τούρτες και ανθοδέσμες! Εντυπωσιακότατατα!

http://www.babybasketsonline.gr/

είχα λάβει ένα παρόμοιο από τους νονούς της έλλης...

http://www.agapitos.gr/shopping_prdinformation.jsp?prdId=8.E-8&extLang=

δεν είχε ρουχαλάκια όμως.

ωραία τα cupcakes!!

κάτι τέτοιο θα ετοιμάσω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...