Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μου τυχει τοσα πραγματα που ειλικρινα μονο η συμπτωση και η λογικη εξηγηση ειναι το αποτελεσμα μου.. ο ανδρας μου πιστευει τρελλα στο ματι και οταν τον ακουω να λεει: "παρε τη μανα σου να με ξεματιασει" τον κοροιδευω.. "τηλεξεματιασμα" κλπ χαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου τυχει τοσα πραγματα που ειλικρινα μονο η συμπτωση και η λογικη εξηγηση ειναι το αποτελεσμα μου.. ο ανδρας μου πιστευει τρελλα στο ματι και οταν τον ακουω να λεει: "παρε τη μανα σου να με ξεματιασει" τον κοροιδευω.. "τηλεξεματιασμα" κλπ χαχα!!

το μάτι το πιστεύει και η εκκλησία.

ναι συμφωνω.. επισης η εκκλησια πιστευει και σε αλλα που εγω δεν πιστευω

ειναι αποψη του καθενα μας..

σίγουρα καθένας έχει τις απόψεις του...

μεγάλο κεφάλαιο.....

αν το επεκτίνουμε θέλουμε άλλες 822 σελίδες.....

Διαφημίσεις

έχουμε χρόνο...ας γράψουμε κι άλλες 822 σελίδες λοιπόν!!χαχα

τώρα γυρίσαμε από την βόλτα μας μέχρι το σούπερ μάρκετ με το καρότσι.

έχει ωραία μέρα σήμερα.

τζες μήπως γιατί είναι όλοι ευχαριστημένοι που πληρώθηκαν??????αχχχχ τι να κάνετε κι εσείς?να τα σπάσετε εκεί μέσα???

το έχουν παραξηλώσει κι αυτοί...έστω έναντι βρε παιδάκι μου...

αλλιώς ας το κλείσουν το μαγαζί.

ο άντρας μου παλεύει να μαζέψει λεφτά που του χρωστάνε και μη φανταστείτε ποσά...

100-200-300Ε...

Διαφημίσεις

εγω προσωπικα αποφασισα οτι δεν θα ειμαι πεσμενη για τιποτε και για κανεναν.. και εχω και λογους σοβαρους να το λεω που δεν συζητονται εδω περα.

Οτι ειναι να γινει θα γινει..εμεις οφειλουμε να φροντιζουμε για τον σχεδιασμο ενος πλανου Β ασχετα αν θα αποδωσει η οχι..

εγω προσωπικα αποφασισα οτι δεν θα ειμαι πεσμενη για τιποτε και για κανεναν.. και εχω και λογους σοβαρους να το λεω που δεν συζητονται εδω περα.

Οτι ειναι να γινει θα γινει..εμεις οφειλουμε να φροντιζουμε για τον σχεδιασμο ενος πλανου Β ασχετα αν θα αποδωσει η οχι..

Αυτο ακριβως κοριτσαρα!

Κι εγω μια απο τα ιδια! Ειδα πως ειχα φτασει σε σημειο να ασχολουμαι να αναλωνομαι με πραγματα που πραγματικα δεν θα επρεπε καν να με αγγιζουν και στο τελος ειδα πως δεν αξιζει να χαλιεσαι καν, οοοο,τι ειναι να γινει θα γινει... Και οταν εν τελει γινεται, καταλαβαινεις ποιοι ειναι διπλα σου.. Οταν τους εχεις ολους, σημαινει κατι αυτο! Το ζητουμενο για εμενα ειναι να εχω στη ζωη μου λιγα ατομα και καλα.. Οι υπολοιποι να πανε να κουρευτουν!

Ειμαι 24 και μια ζωη με θυμαμαι να τρεχω και να μην φτανω για λογους που οπως λες κι εσυ δεν συζητωνται εδω μεσα! Και τι καταλαβα? Τερμα, ως εδω λοιπον! Το μονο που με αγγιζει πια ειναι το παιδι μου και γι' αυτο με αγχωνουν τα οικονομικα! Για τα υπολοιπα δεν μου καιγεται καρφακι! Και κυριολεκτω σε αυτο!

Το αλλο σας το ειπα? Ο κουνιαδος μου παντρευεται την Παρασκευη με πολιτικο αλλα εμεις ΦΥΣΙΚΑ δεν ειμαστε καλεσμενοι, απλα μας ενημερωσε για να μην το μαθουμε απο αλλου! Και οπως ειπα παραπανω λοιπον:

Βιον ανθοσπαρτον και καλους απογονους! :cool: Δεν εχω σκοπο να χαλαστω για σαχλαμαρες πλεον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...