Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ξημερωμα το σκυλακι μου πεθανε.. απο οτι καταλαβα απο φολα..

To σκυλί τους έφταιξε;;;;;!!! :evil:

Ανάθεμα πια, τι άνθρωποι κάνουν τέτοια πράγματα; Κι εγώ δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα τα σκυλιά, αλλά δολοφονία; ΕΛΕΟΣ!

Λυπάμαι ρε συ, εύχομαι να μη στενοχωρηθεί η μικρή πολύ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η μικρη σημερα δεν ρωτησε για το σκυλι, οταν θα ρωτησει θα πουμε οτι πηγε στη μανουλα του και καποια στιγμη θα ξεχαστει..μικρη ειναι..

thanks για το support maestria..

viki καλο αυτο για τα μπαρ..εγω τα λεω και ο συζυγος σκυλιαζει!!χαχα!

hello girls!!!!!!

ε ρε τι θα περάσουν οι μπαμπάδες αργότερα με τα καμάρια μας!!

Βρε ρόδα είναι και γυρίζει.....όταν αυτοί ξεπόρτιζαν με τα κοριτσάκια άλλων μπαμπάδων.......

προσπ αν της πείτε οτι πήγε στη μανούλα της πιστεύω θα το σεβαστεί. όταν κάποιος φεύγει απο το σπίτι και η μικρη δεν θέλει να τον αφήσει της λεω πώς θα πάει στη μανούλα του γιατί αλλιώς θα στεναχωριέται και πάει πάσο.

Καλημερα κοριτσακια!! :D

Ρε 'συ προσπ... Τι ανθρωποι ειναι αυτοι που θανατωνουν τα ζωακια? Πολυ στεναχωρηθηκα ρε γαμωτο... :(

Βικυ χιλια ευχαριστω για τη συμβουλη... Θα το κοιταξω κι αυτο με το ρολογακι! ;)

Τα νεα μας θα τα δειτε αναλυτικα εδω: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=877944&postcount=7460

Τρεχω να προλαβω τη βροχη τωρα γιατι θελω να παμε με τη μικρη ως το φουρνο!!

Μακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! :D

Ρε 'συ προσπ... Τι ανθρωποι ειναι αυτοι που θανατωνουν τα ζωακια? Πολυ στεναχωρηθηκα ρε γαμωτο... :(

Βικυ χιλια ευχαριστω για τη συμβουλη... Θα το κοιταξω κι αυτο με το ρολογακι! ;)

Τα νεα μας θα τα δειτε αναλυτικα εδω: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=877944&postcount=7460

Τρεχω να προλαβω τη βροχη τωρα γιατι θελω να παμε με τη μικρη ως το φουρνο!!

Μακια σε ολες!! :D

καλημερα!!

φαιη μου εγω σε καταλαβαινω,αυτες τις σκηνες τις ζω συχνα εγω,γτ πολυ απλα ξεμυαλιζεται και δεν θελει ποτε να κοιμηθει!

εγω καθομαι στο πατωμα διπλα της μεχρι να κοιμηθει,αλλιως σηκωνεται!

κι εκει να ειμαι,βρισκει ενα σωρο δικαιολογιες για να κατεβει,ποναει η κοιλιτσα μου,εχω τα νεβα μου,σελω το ακουδακι,κτλ.οταν της κανω τα χατηρια,και της μιλαω γλυκα,δεν κοιμαται,πιανει την παρλα.οταν της λεω αυστηρα κοιμισου,και δεν της δινω σημασια τοτε το παιρνει αποφαση και κοιμαται..

για την νυχτα δεν το συζητω,ξυπναει 3 φορες σιγουρα,αλλα τωρα της δινω το γαλα της και φευγω και ξανακοιμαται..παλι καλα!

θελει αρκετη υπομονη,και καποια υποστηριξη για να μην σε παρει απο κατω..

αλλη συμβουλη δεν ξερω να σου δωσω,αφου ουτε εγω τα εχω καταφερει εδω κι ενα μηνα να αποκοιμηθει μονη της και να μην ξυπναει το βραδυ..

περαστικα σας και με το δαχτυλακι και με τον υπνο ευχομαι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

χαχαχαχαχαχαχαχα! έφαγα κόλλημα σκεπτόμενη πού την είδες...με λίγο μανιβέλα πήρα μπροστα:mrgreen:

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Το μαλλάκι σκούρινε λιγάκι, ναι! ο μπαμπάς της λέει πως θέλει πολύ να γίνει καστανό για να έχει αντίθεση με το μάτι και πιστεύω θα σκουρίνει σίγουρα...

πού να τη δεις να κουνιέται και στο ρυθμό του τσιφτετελιού....χαρά στους μπαμπάδες που θα μαζεύουν τις κόρες έξω απο τα μπαρ....:mrgreen:

αααα,την ειδα κι εγω την γεωργιτσα!φαινεται πολυ ψηλη και κουκλα!και χορευει σαν μεγαλη κοπελα!

τις τελευταίες μέρες ξυπνάει 10 το πρωί,το μεσημέρι κοιμάται 3 ώρες, 19.00 ξύπνησε χθες, και το βράδυ 10 στο κεβάτι της πάλι.

:shock:

15 ωρες κοιμαται δηλαδη η ελλη?μια χαρα!

εμενα κοιμαται στις 10 και ξυπναει στις 8,και το μεσημερι 2 ωρες το πολυ,δηλαδη συνολο 12 ωρες.και το μεσημερι και να μην κοιμηθει,παλι τις ιδιες ωρες θα κοιμηθει το βραδυ..

ειναι στο παιδι,το εχω ξαναπει..εμενα ειναι βαμπιρακι..με το ζορι κοιμαται τις πιο πολλες φορες,κι ας κλεινουν τα ματια της απο την νυστα...

πρεπει να το παρω αποφαση..

καλημέρα κορίτσια!!

σήμερα σπίτι οικογενειακώς λόγω απεργίας...

έχω τρελά νεύρα,να σας πω τι έχει γίνει...μετά σου λένε "μη πιστεύεις στο μάτι"

στη γιορτή του παιδιού τον νοέμβρη με το που μπαίνει το εν λόγο ζευγάρι αμέσως με πιάνει τρελός πονοκέφαλος κι ένα βάρος στο μέτωπο,δεν δίνω σημασία...

μια κυριακή πρόσφατα πάμε για καφέ,φορούσα στην έλλη μια ζακέτα benetton καινούρια,είχα αλλάξει το δώρο τους κι έδωσα και διαφορά 15Ε,των 30Ε ζακέτα... την βλέπουν "τέλεια",επιστρέφουμε σπίτι,πιάνεται στο καρεκλάκι στο αυτοκίνητο,ανοίγει τρύπα τεράστια!!(πήρα 2 πεταλουδίτσες σχεδιάκι και της έραψα για να καλύψω την τρύπα).πάει αυτό...

προχθές βλέπει το καρότσι,ωχ λέω από μέσα μου...

χθες ήρθαν στον παιδότοπο,βλέπει τα puma της μικρής...

μετά κάτι λέγαμε για τα μικρά μας,λέω εγώ τις ώρες που κοιμάται τις τελευταίες μέρες και πόσο ήσυχη είναι στο σπίτι,έχει ηρεμήσει...

"μπράβο" μου λέει!!!

τι το ήθελα κορίτσια?το παιδί ήταν μια χαρά,χόρευε όσο την κάναμε μπάνιο και την ετοιμάζαμε για ύπνο...την βάζουμε στη κούνια και να ουρλιάζει!!!!ωρυόταν!!!

μας πήρε μια ώρα για να ηρεμήσει,που ποτέ δεν τα κάνει αυτά...

μας ξεματιάζει ο άντρας μου,ματιασμένες και οι 2 φουλ!

τελικά κοιμάται...σήμερα το πρωί με ουρλιαχτά ξύπνησε...

πείτε μου τώρα ότι είναι τυχαίο!!όποτε τους βλέπουμε...κάτι θα γίνει...

δεν έδινα σημασία μέχρι χθες...αλλά τα συνδύασα όλα...

και τώρα εμείς αυτούς τους ανθρώπους τους έχουμε συνεταίρους!!!δεν πρόκειται να σταυρώσουμε ποτέ ούτε 1Ε!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

τζες με την a v o n κάνα νέο??βγήκε η καινούρια καμπάνια ή ακόμα?

Kaλημέρα σε όλες.

Προσπ λυπάμαι για το σκυλάκι

Χριστινάκι η Καμπάνια 8 ξεκινά σήμερα, με την εγγραφή σου ακόμη δεν έχω κάνει κάτι αφού δεν μου έοχυν στείλει ακόμη τα χαρτιά :evil: καιτα χέρια μου ειναι δεμένα.... Ευχομαι να γινει μεσα στην εβδομάδα... θα ξεκινήσεις από μια καμπάνια με πολλές προσφορές και θα τα πας καλά. Θα σε ενημερώσω

καλημέρα κορίτσια!!

πείτε μου τώρα ότι είναι τυχαίο!!όποτε τους βλέπουμε...κάτι θα γίνει...

δεν έδινα σημασία μέχρι χθες...αλλά τα συνδύασα όλα...

ουαου!τυχαιο?δεν νομιζω...

εγω πιστευω στο ματι παντως,και πιο πολυ στην γλωσσοφαγια,που λενε..

προχθες κοριτσια,το βραδυ,ακουμε ενα μπαμ με τον αντρα μου,και τι ηταν...

το τεπανγιακι το ξερετε,ετσι?λοιπον το ειχα πανω στον παγκο,γτ ειχαμε μαγειρεψει το μεσημερι εκει μπριζολες..το καπακι που ειναι γυαλινο..εγινε θρυψαλα στα καλα του καθουμενου!ουτε ζεστο ηταν,ουτε παγωμενο..απλα εσκασε!

η πεθερα μου μου λεει οτι ειναι καλο,γτ σπαει το κακο..ε,λοιπον αυτο το πιστεψα..εγω που δεν ειμαι προκατειλημμενη,το πιστεψα..

πως αλλιως εξηγειται?

καλημερα Jesgk Και λοιπες..

εγω δεν απορριπτω το ματι αλλα δεν το πιστευω κιολας.. για μενα ΤΑ ΠΑΝΤΑ εχουν μια λογικη εξηγηση..απλα συχνα δεν εχουμε τις γνωσεις και τη μορφωση να αποδωσουμε τις εξηγησεις.. πιστευω και στις συμπτωσεις ενιοτε

καλημέρα κορίτσια!

και εγώ πιστεύω στο μάτι. ¨οποτε έκλαιγε το μωρό απαρηγόρητο και για ώρα όταν έπαιρνα τηλ την πεθερά να τη ξεματιάσει σταματούσε κατευθείαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Θυμάμαι ήταν 6 μηνών όταν την πήραμε μαζί μας σε έναν γάμο. Της φορούσα ένα λευκό φουστανάκι, ήταν σαν κουκλίτσα...Μετά τη στέψη πήγαμε για φαγητό , δεν είχε γλέντι, και αφήσαμε το μωρό στη μαμά μου . Μετα απο κανένα μισάωρο με πάιρνει τηλ να πάω να την πάρω γιατί κλαίει απαρηγόρητα. Μόλις μπήκαμε στο σπίτι είχε μόλις λαγοκοιμηθεί στον ώμο της και μόλις μας άκουσε πετάχτηκε και άρχισε να κλαίει πάλι, λες και είδε το σατανά. Την πάιρνω αγκαλιά τίποτα. Λέω τη μαμά μου, ρε μάνα για ξεμάτια σε το μωρό. Παίρνει ένα ποτήρι νερό, λέει τί λέει και ρίχνει τρις σταγόνες λάδι. Το λάδι άφαντο!!!!εξαφανίστηκε. Και το μωρό άρχισε να γελάει αμέσως! Ε, πώς να μην πιστεύω μετά. Άντε ρίξε λάδι μες στο νερό και εξαφάνισέ το. Γίνεται???

οκ τζεσικάκι,θα περιμένουμε τότε,δεν πειράζει,έχει προσφορές?βάλτην στο φέις να την δω.

η γλωσσοφαγιά ελεναδίτσα ε???κι από αυτήν έχουμε!!

πάει το καπάκι δλδ...εμένα μου είχε σπάσει γυάλινο καπάκι την ώρα που μαγείρευα κι έπεσαν τα γυαλιά όλα στη σάλτσα...

πολλές συμπτώσεις μαζεμένες προσπ!!

κι εγώ παλιά δεν πίστευα,αλλά από τότε που έχουμε έρθει κέρκυρα και βλέπω τα βλέμματα μερικών...ε τους καταλαβαίνω πια!!! και οι περισσότεροι είναι συγγενείς.

να πω ότι ζηλεύουν τα πλούτη μας!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...