Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες!! :D

Να σας πω την αληθεια, περασαμε πολυ ομορφα ολοι! Ο παιδοτοπος που κανονισαμε να γινει το παρτυ, ειχε μια προσφορα: για 20 ενηλικες και 20 παιδακια, 390 ευρω. Στην τιμη περιλαμβανονταν δωρακια για ολα τα παιδια του παρτυ, φωτογραφια Α4 της Μαριας που ειχε γενεθλια, προσκλητηρια, εκπτωτικα κουπονια 50% για ολους τους καλεσμενους (για την επομενη φορα που θα επισκεφτουν τον παιδοτοπο), δωρο ενα αρκουδακι για τη Μαρια, διακοσμηση του χωρου με μπαλονια με Ηλιο και δωρεαν βιντεοσκοπηση. Την τουρτα την ειχαμε παραγγειλει εμεις, ηταν 2οροφη με τη Μινι και οπως σας ειχα ηδη πει το παρτυ μας ηταν μασκε, οποτε ολα τα παιδακια ηταν ντυμενα! Αποκλειστικοτητα του χωρου δεν ειχαμε, αλλα με τοσα ατομα ηταν λες και ηταν ολος δικος μας. Ηδη αρκετοι γονεις μολις ερχονταν και εβλεπαν πως γινεται παρτυ, εφευγαν!

Ευχομαι καθε χρονο τα γενεθλια της να ειναι τοσο ομορφα οσο εχθες! :D

Και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες!! :D

http://928246oyuluc5om6.gif

χρονια πολλα στην κουκλιτσα σου φαιη!ολα αυτα 390ε?πολυ καλη τιμη!μπραβο!θα περασατε τελεια!και του χρονουυυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου! :D

Πως ειστε? Τι κανετε?

Εγω εδω, ειπα να κατσω να χαζεψω γιατι περιμενω να παρω την αντιβιωση. Σε λιγο θα την πεσω για νανακια!

Τζες δεν σε ακουω καλα και πολυ στεναχωριεμαι! :( Καταλαβαινω πως περνας δυσκολα κι εμεις μια απο τα ιδια (και πιστεψε με: κυριολεκτω! Πολυ χειροτερα απο οσα περιγραφεις)... Χρωσταμε ενα ενοικιο στον προηγουμενο σπιτονοικοκυρη, τη ΔΕΗ του προηγουμενου σπιτιου η οποια ειναι στο ονομα μας και πρεπει να γινει αμεσα διαγραφη γιατι οσονουπω το σπιτι θα ξαναενοικιαστει αλλα για να διαγραφει πρεπει να πληρωθει.. Το νερο επισης του προηγουμενου σπιτιου ειναι απληρωτο, δοση για το δανειο εχουμε να βαλουμε απο τον Δεκεμβριο του 2009 και ο μηνας μας παρολαυτα βγαινει με τεραστια δυσκολια! :( Σημερα μας πηραν τηλ. απο την υπηρεσια του γιατι αρχισαν να τον ψαχνουν κι εκει... Σκ@τα ειμαι ψυχολογικα με ολα αυτα αλλα προσπαθω να φανω δυνατη! Γι' αυτο παρε κι εσυ τα πανω σου, κριμα τοσο ομορφη γυναικα να εισαι μουτρωμενη! ;)

Σας φιλω ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα ομορφες μανουλες! Πως ειστε?

Εγω το τελευταιο διαστημα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θελω τις γνωμες σας:

Η Μαρια οπως ηδη ξερετε, απο οταν τη βαλαμε στο κρεβατι της δεν κοιμαται τα βραδυα.. Δηλαδη κοιμαται απο τις 10 παρα που τη βαζω μεχρι τις 02:30 ή τις 03:30 και μετα ξεκιναμε να πηγαινοερχομαστε. Εχω εξαντληθει με αυτο και δεν ξερω τι να κανω για να σταματησει.. Δοκιμασα να ξαπλωσω μαζι της, να την παρω στο κρεβατι μου, να την περιορισω στο δωματιο της με ενα πορτακι που μας εδωσε μια φιλη μας καθως με τιποτα δεν θελω να την κλειδωσω στο δωματιο, να της μιλησω ηρεμα και να της εξηγησω πως τωρα ειναι νυχτα και ολα τα παιδακια -αλλα και οι μεγαλοι- κοιμουνται, να της φωναξω και ξανα μανα τα ιδια.. Νιωθω πως δεν μου εχει μεινει αλλο αποθεμα ενεργειας και πραγματικα τα εχω δοκιμασει ολα (ή ετσι φανταζομαι, αν εχετε καποια ιδεα - ευπροσδεκτη). Ο Βασιλης ηδη απο την ταλαιπωρια θελει να ξαναστησει την κουνια και καθημερινα τσακωνομαστε γιατι ΔΕΝ θελω το παιδι να γυρναει πισω σε προηγουμενες φασεις.. Θελω να "δουλεψουμε" πανω σε αυτο.. Καμμια γνωμη?

Επιπροσθετα σημερα η μερα μας ξεκινησε ΣΚ@ΤΑ!! Καποια στιγμη ακουσα την πορτα της να ανοιγει (γιατι εχει μαθει και την ανοιγει) και σηκωθηκα γρηγορα να παω να τη βαλω πισω (η ωρα ηταν 6 παρα 20). Εκεινη ομως ακουσε τα βηματα μου και καθοταν πισω απο την πορτα, οποτε ετσι οπως την ανοιξα εγω μεσα στον υπνο μου, την πετυχα στο 2ο δαχτυλακι του ποδιου και τωρα το νυχι της ειναι ετοιμο να φυγει.. Ξερετε μηπως τι να κανω εκει? Την πηγα στο μπανιο, την επλυνα, βαλαμε και betadine αλλα αυτο το σκασμενο για νυχι κρεμεται.. Φυσικα και δεν ξαπλωσαμε απο εκεινη την ωρα και επειτα, δεν ηθελα να νιωθει απαρηγορητη μετα το χτυπημα!

Απλα επειδη δεν ξερω αν με καταλαβαινετε σας διευκρινιζω πως δεν ειμαι θυμωμενη με το παιδι, απλα αισθανομαι λιγο κουρασμενη μετα απο τοσα ξενυχτια και λιγο απογοητευμενη. Αυτο!

Καθε γνωμη σας ευπροσδεκτη! :D

gM4vp2.png

καλημερα

Φαιη για το νυχακι περαστικα και μην στενοχωριεσαι (τροπος του λεγειν) αυτα συμβαινουν ειδικα στα παιδακια..ρωτα τη παιδιατρο σου, μη φοβασαι να παρεις τηλεφωνο θα ξερει να σου πει υπευθυνα

Για τα νυκτερινα..εγω και ισως ακομη η elenada ειμαστε οι μαμαδες τς παρεας που δεν εχουμε σταυρωσει 8 ωρο (μη σου πω 4ωρο) απο τη γεννηση των παιδιων μας..

ο εκνευρισμος και η απωλεια της ψυχραιμιας δεν λυνει προβληματα και ξερω οτι η αυπνια και η κουραση τα προκαλει..

οπως σου χω ξαναπει ειτε την ξεπατωνετε ειτε την καλοταιζετε δεν ειναι δεδομενο οτι θα στρωσει ο υπνος της.. αυτο θελει υπομονη

εγω της εβαλα μονο κανονικο κρεβατι και για αρκετο καιρο ξαπμωνω μαζι της μεχρι να αποκοιμηθει και μετα παω στο δικο μου κρεβατι. Οταν αρχιζουν τα περα δωθε αν την παλευω γυριζω στο κρεβατι μου, αν οχι ξαπλωνω στο κρεβατι της αναποδα..

τελευταιες μερες κανει πιο καλο υπνο σε διαρκεια αλλα και παλι ξυπναει απο 1 εως 3 φορες (εκει που ξυπναγε 101)

θελει υπομονη και δεν ειναι λογος εκνευρισμων με τον συζυγο..

παιδακι ειναι, εχει ιδιοτροπια, με κουραγιο, υπομονη και πολυ μπλα μπλα θα στρωσει..

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Προσπ!

Κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι, απλα η Μαρια δεν κοιμαται οταν ξαπλωνει μαζι μας.. Δηλαδη οσες φορες δοκιμασα ειτε να την παρω στο κρεβατι μου, ειτε να ξαπλωσω μαζι της, εκεινη ηθελε να παιζουμε, να τραγουδαμε, να μιλαμε, να μας τραβαει τα μαλλια κλπ.. Γι' αυτο με εχει φαει το πηγαινελα! :?

gM4vp2.png

Τζες δεν σε ακουω καλα και πολυ στεναχωριεμαι! :( Καταλαβαινω πως περνας δυσκολα κι εμεις μια απο τα ιδια (και πιστεψε με: κυριολεκτω! Πολυ χειροτερα απο οσα περιγραφεις)

Καλημέρα Φαίη, και Χρόνια Πολλά για την κορούλα σου!! Να την χαίρεστε....

Αστο...μιλάς για ένα ενοίκιο..εμείς ειμαστε στα 8 κ συνεχίζουμε..

Τζες μεγαλο λουκι ρε κοριτσι... Σορρυ, δεν ηξερα! :( Εχεις απολυτο δικιο, αλλα μην το βαζεις κατω! Δεν σου αξιζει ρε γαμωτο..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!μπαίνω να βάλω κάτι ευχάριστο και τι βλέπω??

χρέη!!βλέπω δεν είμαι η μόνη!!κι εδώ μπόλικα έχουμε...

δεν μπορώ να τα σκέφτομαι όλη μέρα....άντε να δούμε πόση υπομονή θα κάνουμε!!

φαίη δλδ στη κούνια της κοιμόταν?θυμάμαι ότι από μωρό είχες θέμα με τον ύπνο...

κοιμάται το μεσημέρι?ξυπνάει αργά το πρωί?μήπως την ημέρα να μην κοιμάται πολύ?

εμείς δεν έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια θέματα,αλλά ποτέ όταν ξυπνούσε δεν πήγαινα αμέσως στο δωμάτιο της...

την άφηνα λίγο και πήγαινα αργότερα.

τις τελευταίες μέρες ξυπνάει 10 το πρωί,το μεσημέρι κοιμάται 3 ώρες, 19.00 ξύπνησε χθες, και το βράδυ 10 στο κεβάτι της πάλι.

είναι δύσκολο βρε παιδάκι μου κι εσύ όλη νύχτα να είστε ξύπνιοι.

περαστικά για το νυχάκι,κι εμείς το χτυπάμε κατά καιρούς γιατί κάνει το ίδιο,κρύβεται πίσω από την πόρτα.

το ξημερωμα το σκυλακι μου πεθανε.. απο οτι καταλαβα απο φολα..

μεχρι να καταλαβουμε τι γινεται και μεχρι να βρουμε κτηνιατρο να την παμε ψοφησε στα χερια μου..

ηταν μια δυσκολη νυχτα και μια κακη ημερα

αχ το καημένο...

του έδωσε κάτι κάποιος?δλδ μπήκαν στην αυλή σας και το τάισαν?

κρίμα...τι άνθρωποι υπάρχουν...

δεν ξερω καθολου.. εμεις απλα το ακουσαμε τη νυχτα που γαυγιζε και ειχε σπασμους και οταν πηγαμε να δουμε τι συμβαινει ηταν σε πανικο, ετρεμε, ειχε σπασμους, ηταν χαομενο,ειχε σαλια,εκανε διαρροια και με τα πολλα πεθανε..

εντωμεταξυ αυτο εγινε στο διαστημα 3.00-4.00 το ξημερωμα και μεχρι εκεινη την ωρα δεν μας κολλουσς υπνος λες και το χαμε διαισθηση..

εγινε αυτο και μετα δεν κλεισαμε ματι για τα καλα..

το μεσημερι θα το θαψουμε σε ενα περιβολι στη γειτονια..

γειά σας κορίτσια!

προσπ λυπάμαι για το σκυλάκι σας:( Μα να είναι τόσο κακός ο κόσμος? γαύγιζε πολύ και ενοχλούσε τη γειτονιά? Δεν μπορώ να καταλάβω...

Φαίη εμένα αν καμιά φορά ξυπνάει πρίν ξημερώσει και ζητάει παιχνίδι την πάω στην μπαλκονόπορτα και της δείχνω πως έξω είναι σκοτάδι. Της εξηγώ πώς τα πουλάκια , οι γατούλες, τα σκυλάκια κοιμούνται τώρα στις φωλίτσες τους, και η ντόρα με τον μπουτσ κοιμούνται στα κρεβατάκια τους (αδυναμία της) η γιαγιά, ο παππούς, η θεία (και όλοι οι οικείοι της) και λέει Α! και το δέχεται. Τη βάζω δίπλα μου , γιατί κοιμάται σε κούνια ακόμα, και την ξαναπέρνει ο ύπνος. Βρήκα στο ίντερνετ και αυτό http://www.kidsleep.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=4 βέβαια είναι κάπως ακριβό αλλά μπορείς να σκαρφιστείς κάτι ανάλογο για να της κερδίσεις το ενδιαφέρον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...