Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια ξαναπαραθέτω τη λίστα για να μη ξεχάσουμε κανένα ζουζουνάκι.

IANOYAΡΙΟΣ

1 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!

2 Αντζελινα (elenada)

3 Γιωτα (eya79)

3 Δαναη (irene555)

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

20 Κωνσταντινος (μπουμπουλιθρα)

21

22 Ανδρεϊνα-Μαρια (jesgk)

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1

2

3

4

5

6 ΕΛΛΗ (miamama) :-) :smile: :-) :smile:

7

8

9

10

Σημειώνω απουσία! Ο Μανωλάκης δεν είναι στη λίστα!

user_offline.gifreport.gif quote.gif

Επεξεργάστηκαν by viki 1

κορίτσια ξαναπαραθέτω τη λίστα για να μη ξεχάσουμε κανένα ζουζουνάκι.

IANOYAΡΙΟΣ

1 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!

2 Αντζελινα (elenada)

3 Γιωτα (eya79)

3 Δαναη (irene555)

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

20 Κωνσταντινος (μπουμπουλιθρα)

21

22 Ανδρεϊνα-Μαρια (jesgk)

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1

2

3

4

5

6 ΕΛΛΗ (miamama) :-) :smile: :-) :smile:

7

8

9

10

Σημειώνω απουσία! Ο Μανωλάκης δεν είναι στη λίστα!

user_offline.gifreport.gif quote.gif

καλέ βάλτε στη λίστα αν τα ξέρετε ένα μυαλό χειμάν καλοκαίρι τί να σου κάνει;;;

Διαφημίσεις

2496532mz83mfkgou.gif

χρονια πολλα στον παναγιωτακη και και στον κωνσταντινο μας!

να εχουν υγεια,αγαπη κι ευτυχια!

χρονια πολλα σας ευχομαι

για τα γενεθλια σας

και να σας στελνει ο θεος

οτι ποθει η καρδια σας!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα girls!!!!

από τα άγρια χαράματα ξυπνάτε!!

διάβασα και τα χθεσινά σας!!

κάποτε η μαμά μου έλεγε να δουλεύεις,να είσαι ανεξάρτητη!!

και συμφωνούσα,αλλά τώρα δεν θα με χάλαγε καθόλου να μην δούλευα και να είχα κάθε μέρα το σπίτι μου στην εντέλεια και φαγητό στο τραπέζι μου.

και να ασχολούμαι και με το παιδί παραπάνω...τώρα αναγκαστικά τα απόγευμα δεν παίζουμε μαζί πολύ γιατί πρέπει να κάνω και κανα2 δουλειές.

όταν δούλευα αθήνα πήγαινα με μαύρη καρδιά στη δουλειά,απαίσια ήταν.

μετά άνοιξα το μαγαζί και ησύχασε το κεφάλι μου από αφεντικά και προισταμένους!!

αλλά ήρθαν άλλα προβλήματα.

εγώ δεν έχω πάθει εξάρτηση με την μικρή,θα ήθελα να την αφήσω για λίγο,αλλά δεν υπάρχει κανείς διαθέσιμος!!!

όταν μεγαλώσει κι έχει μάθει να λειτουργεί σαν άτομο,θα μπορώ να την αφήνω στην αδερφή μου...θα είναι πιο εύκολο.

ευχαριστω κοριτσια δεν το περιμενα με συγκινησατε και εσεις οτι επιθυμειτε συμπεθερα μεγαλωσε το αγορακι μου ..παντως αυτα τα παιδια εκτος οτι γεννηθικαν την ιδια μερα εχουν και αλλο κοινο πολεμησαν και βγηκαν νικητες ... ευχομαι γρηγορα και ο παναγιωτακης να γινει εντελως καλα μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου αννινα ....

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια σημερα δεν ειμαι καλα ψυχολογικα ενω επρεπε να ειμαι χαρουμενη ειμαι αναποδος ανθρωπος τελικα βαριεμε και αισθανομαι μπουκωμενη αντε λιγο να ανεβουμε ευτιχως σημερα εχει καλο καιρο ο μικρος μου κοιματε και εγω στο υπολογιστη να μην τονξυπνησω δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα θελω μια γυναικα παρακαλω...εσεις που δουλευετε πρεπει να ειστε πιο χαρουμενες βρε κοριτσια και οχι να βαριεστε δεν ξερω οτι τελικα δεν εχεις εκεινο ειναι το καλυτερο,,,

qXcJp2.png

A7LOp2.png

εγω κοριτσια σημερα δεν ειμαι καλα ψυχολογικα ενω επρεπε να ειμαι χαρουμενη ειμαι αναποδος ανθρωπος τελικα βαριεμε και αισθανομαι μπουκωμενη αντε λιγο να ανεβουμε ευτιχως σημερα εχει καλο καιρο ο μικρος μου κοιματε και εγω στο υπολογιστη να μην τονξυπνησω δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα θελω μια γυναικα παρακαλω...εσεις που δουλευετε πρεπει να ειστε πιο χαρουμενες βρε κοριτσια και οχι να βαριεστε δεν ξερω οτι τελικα δεν εχεις εκεινο ειναι το καλυτερο,,,

Το ιδανικό πιστεύω ειναι να έχεις μια δουλειά που να μην σου τρωει τη ζωή, δλδ προσωπικά θα μου άρεσε να δούλευα 8:00-13:00, μετά να γυρνούσα σπίτι να φάω με τα παιδιά μου, να ξαπλώσω, να κάνω τις δουλειές μου. Πριν γεννήσω δούλευα 9:00-18:00 στην καλύτερη κ παραπάνω μην σου πω.. έκανα κ 1 ώρα μέχρι να παω να παρω το γιό από τη μάνα μου μέχρι να φτάσω σπίτι ήταν 8:30 τί να πρωτοκάνεις.

εγώ αν δεν δούλευα ας πούμε θα πήγαινα μια βόλτα με το παιδί,κι ας κάνει κρύο.

όχι που είναι το καημένο σπίτι μαγαζί κάθε μέρα...και μιλάμε για απόσταση 100 μέτρα.

τώρα κάθομαι εδώ στην δουλειά και σκέφτομαι κι ένα σωρό δουλειές που με περιμένουν σπίτι.

αν δεν δούλευα θα ρύθμιζα διαφορετικά τις δουλειές και θα είχα χρόνο και για άλλα πράγματα.

φρύδια,ίσιωμα μαλλί,νύχια!!!

μόνη μου εννοείται...

εγω πριν γεννησω δουλευα non stop μεχρι Κυριακες και αργιες λογω αντικειμενου..

οφειλω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στους εργοδοτες μου που μετα απο 7 χρονια αποφασισαν να με βαλουν γραφειο και με εξυπηρετουν αδιαμαρτυρητα με το ωραριο..9.00-15.30-16.00 (οχι οτι δεν θελουν παραπανω αλλα κανω τα στραβα ματια)

παρα αυτα επειδη μεχρι να κανω αυτο το ωραριο ερχομουν 3 ωρες, 4ωρες, 5ωρες και πηγαινε λεγοντας τελικα αποφασισα οτι με το η τα παιδια 4 με 5 ωρες εργασιας ειναι υπερ αρκετες στο 24ωρο (αναλογα παντα το αντικειμενο) και μετα στο σπιτι ειναι σουπερ να εισαι απο τις 14.00..εχεις ολη την υπολοιπη μερα μπροστα..τωρα οταν γυριζω 16.30-17.00 στο σπιτι εχω μονο 4 ωρες το πολυ να αφιερωσω στη μικρη και για αυτο εχω αποφασισει εφοσον εχω και βοηθεια δηλαδη ενα πιατο φαι ετοιμο να μην κανω δουλειες και να ασχολουμαι μονο μαζι της..βεβαια υπαρχουν μερες που θα καταναλωσω χρονο για συγυρισματα αλλα τα λυσσακα μου τα βγαζω τα Σαββατα που χω και τον συζυγο να τα μοιραζομαστε..

ωστοσο μεν δε θα με χαλαγε να μαι ολη μερα με τη μικρη να κοβω βολτες αλλα απο την αλλη η δουλεια η γενικοτερα η απουσια μου και η ενασχοληση μου με κατι που δεν αφορα το παιδι ειναι κατι που με ξεκολλαει και να με κανει να επιτρεφω με χαρα εστω και κουρασμενη στη μικρη..

ισως μια κακη μερα στη δουλεια να ειναι λογος για να αναθεωρω και να ειμαι πιο θετικη με το παιδι μου..ενω μια κακη μερα στο σπιτι παραμενει απλα μια κακη μερα και δεν αλλαζει..και εχει αντικτυπο και το παιδι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...