Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχεις δίκιο δασκαλίτσα μου μαέστρο!!

δεν έχω περάσει φώτο με την ινδιάνα μου,έβγαλα μερικές αλλά δεν της πολυαρέσει που της βάζω τη στολή...μάλλον δεν της αρέσει το καρναβάλι!! τις επόμενες μέρες θα βγάλω καλύτερες!!

ωραία περάσατε δλδ φαίη ε?μπράβο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσικνοπέμπτη θα βγούμε ανευ παιδιών. Θα τη ντύσω και θα πάμε στον χωρό που θα κένει το νηπιαγωγείο.

Τσικνοπέμπτη αν σου πω ότι μόνο μια φορά έχω βγει στη ζωή μου; Έχει πάντα πολύ κόσμο και δε με τραβάει ιδιαίτερα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κ εμείς θα βγούμε την τσικνοπέμπτη μετά από πόσους μήνες...βγήκαμε μια φορά κι εύβοια για φαγητό.

αλλά με τα παιδιά μαζί!!!!!!διότι ως γνωστόν η baby sitter έχει ρεπό!!!!!!!!!

Τσικνοπέμπτη αν σου πω ότι μόνο μια φορά έχω βγει στη ζωή μου; Έχει πάντα πολύ κόσμο και δε με τραβάει ιδιαίτερα!

έκλεισαν τραπέζι η παρέα και πάω εκ του ασφαλούς....αλλιώς ούτε κατα διάνοια να περιφέρομαι στους δρόμους κια να περιμένω στην νουρά για ένα τραπέζι...

έκλεισαν τραπέζι η παρέα και πάω εκ του ασφαλούς....αλλιώς ούτε κατα διάνοια να περιφέρομαι στους δρόμους κια να περιμένω στην νουρά για ένα τραπέζι...

Που καλά;

Κερκυραία θα ξεπορτίσεις ε;;; Αχ, έτσι, έτσι, η φτώχια θέλει καλοπέραση! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες!! :D

Να σας πω την αληθεια, περασαμε πολυ ομορφα ολοι! Ο παιδοτοπος που κανονισαμε να γινει το παρτυ, ειχε μια προσφορα: για 20 ενηλικες και 20 παιδακια, 390 ευρω. Στην τιμη περιλαμβανονταν δωρακια για ολα τα παιδια του παρτυ, φωτογραφια Α4 της Μαριας που ειχε γενεθλια, προσκλητηρια, εκπτωτικα κουπονια 50% για ολους τους καλεσμενους (για την επομενη φορα που θα επισκεφτουν τον παιδοτοπο), δωρο ενα αρκουδακι για τη Μαρια, διακοσμηση του χωρου με μπαλονια με Ηλιο και δωρεαν βιντεοσκοπηση. Την τουρτα την ειχαμε παραγγειλει εμεις, ηταν 2οροφη με τη Μινι και οπως σας ειχα ηδη πει το παρτυ μας ηταν μασκε, οποτε ολα τα παιδακια ηταν ντυμενα! Αποκλειστικοτητα του χωρου δεν ειχαμε, αλλα με τοσα ατομα ηταν λες και ηταν ολος δικος μας. Ηδη αρκετοι γονεις μολις ερχονταν και εβλεπαν πως γινεται παρτυ, εφευγαν!

Ευχομαι καθε χρονο τα γενεθλια της να ειναι τοσο ομορφα οσο εχθες! :D

Και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Που καλά;

Κερκυραία θα ξεπορτίσεις ε;;; Αχ, έτσι, έτσι, η φτώχια θέλει καλοπέραση! :mrgreen:

Σε εμάς κοντά. Αν ξέρεις τα κου κου απέναντι απο το πάρκο της σταυρούπολης.....ε, εκεί..

κι εμείς κλείσαμε τραπέζι,οι κουμπάροι κανόνισαν,δεν έχω πάει ποτέ,έχει και ζωντανή μουσική,σε χωριό είναι,έχουμε στάνταρ 20λεπτο δρόμο...

ελπίζω να είναι καλά,θα ντύσουμε και τα μικρά!!

τι να κάνουμε βρε μαέστρο!!καταντήσαμε να βγαίνουμε για φαγητό 3 φορές τον χρόνο για φαγητό!!

μπράβο φαίη,πολύ ωραία ακούγεται!!καλή προσφορά!!

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, είναι καμμια σας εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ιδιωτών Στατιστικών Συνεργατών ή κάποιος γνωστός σας;;; Αξίζει ή θα βρούμε το μπελά μας;

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, είναι καμμια σας εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ιδιωτών Στατιστικών Συνεργατών ή κάποιος γνωστός σας;;; Αξίζει ή θα βρούμε το μπελά μας;

Δεν γνωρίζω καθόλου. Αλλά πιθανολογώ πώς θέλει πολύ τρέξιμο....

Η αδερφή μου που σπούδαζε εμπορία και διαφήμιση στο τει είχαν κάποιες εργασίες στατιστικού χαρακτήρα και τρώγανε πολύ πόρτα τα καημένα τα φοιτητούδια.

Διαφημίσεις

ψιτ.. τι κανετε? τα λετε, τα λετε αλλα δεν εχω χρονο να κανω πισωγυρισματα..

εγω παντως την Τσικνοπεμπτη την ειχα πολυ αδιαφορη μεχρι που πηγα 19 ετων και πρωτογιορτασαμε με γκομενο..ειδαλλως δεκαρα δεν εδινα και ειναι ταλαιπωρια αν εχει κοσμο..

αλλα τσαμπα να ναι και οτι να ναι..χαχαχα!!

καλο απογευμα, παω να κανω τα πλανα μου για αυριο..

ούτε καν ξέρω τι είναι!!:P δεν μας λες κιόλας να μαθαίνουμε?? στατιστική έκανε ο άντρας μου στο πανεπιστήμιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...