Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν το κόβουν αμέσως τζες μην αγχώνεσαι...

εμείς χρωστούσαμε έναντι,εκκαθαριστικό και έναν έναντι ακόμα...βγήκε κι άλλος εκκαθαριστικός και δεν μας το έκοψαν,δλδ 4 λογαριασμοί,και τον γενάρη πληρώσαμε τους 3.

για τα υπόλοιπα άστα...νερό χρωστάμε 2-3 τετράμηνα...δεν το έχουν κόψει ακόμα.

πως να μην είμαι... περίμενα να πληρωθώ αύριο μετά απο τοσο καιρό κ ο υπέυθυνος να υπογραψει στην εταιρία που συνεργαζόμαστε ειναι άρρωστος και δεν θα πληρωθούμε πάλι... εντάξει απλά όταν μου κόψουν το ρεύμα στο σπιτι που έχει λήξει από τις 10/2 και ειναι κ εκκαθαριστικός θα ερθω εδώ και θα τους πάρει όλους ο διάολος

Δεν μπορείτε να το κάνετε θέμα? Λογικά δεν χρωστάνε μόνο εσένα. Μαζευτείτε και πείτε τα ένα χεράκι...:twisted::twisted:

windows media player kai real player δεν το παίζουν..δεν έχω άλλα προγράμματα,τεχνολογία μιλάμε!!οπότε άκυρο.

Παιδάκι μου ΣΕ λέω, κατέβασε το VLC, δωρεάν ειναι, σε 10 λεπτά θα το 'χεις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

επιτέλους την είδα την χορεύτρια!!!!!!!αλάνι έχει γίνει!!! και μεγάλωσε πολύ η γεωργίτσα μας!!!χορευταρού!!!

γιατί δεν λέγατε τόση ώρα το πρόγραμμα αυτό καλέ??βρήκα το φως μου!!

επιτέλους την είδα την χορεύτρια!!!!!!!αλάνι έχει γίνει!!! και μεγάλωσε πολύ η γεωργίτσα μας!!!χορευταρού!!!

Μαρή, πριν πόση ώρα στο είπα! Δε με προσέχεις. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εκσυγχρονίστηκε το λάπτοπ επομένως....Μεγαλώνουν τα σκατούλια....

Και εγώ θέλω φωτο απο Έλλη ινδιάνα.

Εγώ ακόμα δεν αξιόθηκα να της πάρω στολή:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!! :D

Εχθες ειχαμε το παρτυ της Μαριας!! Το κοριτσακι μου εγινε 2 ετων!! :D:D:D:D

Περασαμε πολυ ομορφα και το παιδι το ευχαριστηθηκε πολυ! Ηταν παρτυ μασκε και εμεις ειχαμε ντυθει Μινι!! :D

Κατα τα αλλα μια τραχειοφαρυγγιτιδα με εχει πεθανει (εννοειται πως δεν μπορω να αρθρωσω ουτε λεξη), ξεκινησα αντιβιωση σημερα αφου με ειδε ο παθολογος και βλεπουμε! Εκανα και μια ακτινογραφια θωρακα γιατι παθαινω κατι κρισεις δυσπνοιας και αυριο θα παμε και απο τον πνευμονολογο μια βολτα! Για να δουμε τι θα δουμε!

Σας φιλω ολες και ευχομαι να εχουμε καλη εβδομαδα!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εγώ τπτ δεν πήρα Βίκη. Έχει την Πέμπτη το απόγευμα ο παιδότοπός μας εδώ μασκέ και δε μας βλέπω να πηγαίνουμε.

Τσικνοπέμπτη θα βγούμε ανευ παιδιών. Θα τη ντύσω και θα πάμε στον χωρό που θα κένει το νηπιαγωγείο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...