Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια , και πάλι νέκρα....

Σας έχασα, τώρα τελευταία και απο τη δουλειά δεν ευκαιρώ να μπαίνω τακτικά.

Σήμερα πήγαμε παιδότοπο το πρωί ως το μεσημέρι. Με το ζόρυ την μάζεψα την μαϊμού και τώρα παίζει κάτω στης κουνιάδας. Πτώμα θα γυρίσει...έτοιμη για νάνι:mrgreen:έβαλα γεμιστα στο φούρνο και είπα να μάθω κανένα νέο σας...

Ελεναδίτσα φύγανε ε? Η αδερφούλα τί κάνει? πόσο είναι? η μικρή πολυλογού σου?

γειααα!τι κανετε?

μιαμ,γεμισταααα!τρελαινομαι,κι εχω και να τα κανω καιρο!εγω ολη την βδομαδα ετρεχα σε συνεντευξεις,προκυρηξεις,κι αυριο παλι εχω συνεντευξη σ'ενα σπα για υποδοχη..απ'το αγχος μου εκανα παλι ξηροδερμια στο κεφαλι,γμτ,πως θα παω ετσι στην συνεντευξη?ουφ!

φυγαν οι δικοι μου κοριτσια και τους ειδα μονο 3 φορες!:(

τον σεπτεμβρη παλι!

η αδερφουλα μου κλεινει τα 3 τον αλλο μηνααα!υπεραγαπιουνται πολυ με την αντζελινα,ειναι κι η μονη που δεν δαγκωσε,γτ αυτη την βδομαδα,ξανααρχισε το δαγκωμα..επισης τωρα ανοιγει την πορτα και φευγει..και πρεπει να κλειδωνω..αυτα!

να'μαι κι εγώ!!!

χαλαρώσατε το σκ?? εμείς ναι,βολτούλα,καφεδάκι,κούνιες και χθες και σήμερα.

την έντυσα πάλι την ινδιάνα μου σήμερα,είχε κι άλλα παιδάκια ντυμένα...

άντε κορίτσια να συγχρονιστούμε να μπαίνουμε να τα λέμε...

ελεναδίτσα έφυγαν οι δικοί σου ε?

τι γίνεται με τα τρομερά 2?εμείς είμαστε ήρεμοι τις τελευταίες μέρες...θέλει τα δικά της βέβαια,αλλά το παίζουμε κινέζοι,δεν θα μας κάνει κι ότι θέλει...

με περιμένει το σιδέρωμα αλλά δεν το βλέπω σήμερα...

μιαμαμα,βαλε φωτο να δουμε την μικρη ινδιανααα!!

τα τρομερα 2 συνεχιζονται για μενα,κι εχουμε χρονο ακομα μπροστα μας,μεχρι να στρωσει..τουλαχιστον κοιμαται στο κρεβατι της!παλι καλα..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοπελιές!

Χθες βγήκα για ποτό με τον χάζμπαντ, αλά παλαιά. Κοιμήσαμε τον μικρό στα πεθερικά και σουλατσάραμε. Για ένα ποτάκι με 2, 3 φίλους στη Βαλαωρίτου βασικά (περιοχή με ωραία μπαράκια στο Σαλόνικα) και μέχρι τις 2 παρά είχαμε γυρίσει.

Αλλά ήταν ΩΡΑΙΑ! Αισθάνθηκα νιάτο ξανά. :D

Σήμερα πήγαμε μέχρι τα κορφοβούνια και φάγαμε στο σπίτι της despinas. Καλά ξέρει να το μαγειρεύει το ψαρικό η κοπελιά, ένα κάρο γαρίδες έφαγα!!!

Ευτυχώς παίζουν καλά μαζί ο Γιάννος με τη Μελίνα και δεν σκοτωθήκανε.

Αύριο ... Δευτέρα κι εγώ πάλι σπίτιιιιιι. Τουλάχιστον έχω απομαγνητοφώνηση να κάνω και δε θα με πιάσει μαυρίλα, θέλω να πιστεύω.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

1562699rksj3ms7w2.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου!!

καλά είστε?

κάποιες έκαναν μπαρότσαρκα ε?έμαθα και για τις γαρίδες!!!καλά κάνατε!!

γιατί καλέ να σκοτωθούν τα μικρά?

βικάκι μάλλον μόνο εγώ δεν μπορώ να το δω...δεν μπορείς να το αλλάξεις μορφή??

το laptop είναι αρχαίο!!!!μοντέλο του 2004!!!!!χιχι

βρέχει πάλι!!!!!!!!!ευτυχώς το σκ ήταν καλός ο καιρός!!

έχω δίπλα μου την έλλη...και τραγουδάει χωρίς μουσική όλη μέρα... "λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα"

καλημέρα κοριτσάκια μου!!

βικάκι μάλλον μόνο εγώ δεν μπορώ να το δω...δεν μπορείς να το αλλάξεις μορφή??

καλημέρα χριστινάκι.

Στον υπολογιστή της δουλειάς που πήγα να το ανοίξω μου πέταξε ένα παραθυράκι στο οποίο πάτησα yes και άνοιξε. Μήπως αν επέλεγες άλλο πρόγραμμα για να ανοίξει? Και η μαεστρία ''κατηγόρησε'' τον υπολογιστή της αλλά τη διέψευσε τελικά...

Και η μαεστρία ''κατηγόρησε'' τον υπολογιστή της αλλά τη διέψευσε τελικά...

Πότε καλέ; :confused: Αμέσως το είδα εγώ!

Ωραία ήταν ρε συ, αλλά εμπουκώθην με γαρίδες, ΕΣΚΑΣΑ σε λέω!!

Κι εδώ βρέχει, χάλια καιρός, καταθλιπτικός.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

πεσμένη σε βρίσκω τζες...

επιχείρησα με άλλο πρόγραμμα κι έκανε το ίδιο,κάτσε μπας και ανοίξει τώρα...

πως να μην είμαι... περίμενα να πληρωθώ αύριο μετά απο τοσο καιρό κ ο υπέυθυνος να υπογραψει στην εταιρία που συνεργαζόμαστε ειναι άρρωστος και δεν θα πληρωθούμε πάλι... εντάξει απλά όταν μου κόψουν το ρεύμα στο σπιτι που έχει λήξει από τις 10/2 και ειναι κ εκκαθαριστικός θα ερθω εδώ και θα τους πάρει όλους ο διάολος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...