Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και είμαστε ΑΚΟΜΑ χωρίς θέρμανση να φανταστείς ε; Τώρα κοίταξα, φυσσάει και λίγο, αλλά όχι τόσο δυνατά εδώ.

Τόσες μέρες που κάνει περισσοτερο κρύο, θα μου'ρθει μια ΔΕΗ με τόσο a/c που έκαψα, άλλο πράγμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και είμαστε ΑΚΟΜΑ χωρίς θέρμανση να φανταστείς ε; Τώρα κοίταξα, φυσσάει και λίγο, αλλά όχι τόσο δυνατά εδώ.

Τόσες μέρες που κάνει περισσοτερο κρύο, θα μου'ρθει μια ΔΕΗ με τόσο a/c που έκαψα, άλλο πράγμα!

Ακομα???????? Πάλι καλα που έχετε κλιματιστικό αλλιώς.....Εδώ έχει τρελό αέρα ΣΕ λέω. Μπορεί να έρθει και σε εσάς αργότερα...Η Γεωργίτσα κοιμάται απο τις 8 παρά . την έκανα μπανάκι και ξεράθηκε. Πάω να της δώσω γάλα γιατί απο το μεσημέρι έχει να φάει και να ανοίξω την tv στην κρεβατοκάμαρα. Καλο βράδυ.

Ο δικός μου δυο μέρες τώρα ρίχνει το γάλα κάτω!!! Τον αφήνουμε να το πιει στο κρεβάτι και το χύνει κάτω και το κοιτάει ο γάιδαρος! Σήμερα του το πήραμε, και του είπα "αφού το χύνεις, δεν έχει γάλα". Ψευτοέκλαψε λίγο και κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα.

Ρε συ, τι γυμνάσια ειναι αυτά; Όλο στην πρίζα μας έχει το άτιμο!

Καλό βράδυ κοριτσάκι. Εγώ δουλίτσα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πραγματικα κι εγω εμεινα αναυδη με τον σκ@τοκαιρο... Που τον βρηκε τοσο αερα και τοσο μπουμπουνητο? :confused:

Μαεστρια μου εδω στας Αθηνας :mrgreen: μας πηρε και μας σηκωσε!! :lol::lol:

Η Μαρια υποτιθεται εχει ξαπλωσει εδω και κανενα 20λεπτο, αλλα εχει σηκωθει ηδη 2 φορες... Αλλη μια νυχτα ξενυχτιου.. :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

hello girls!!!

τι κάνετε?σας ήρθε ο αέρας?από χθες τον έχουμε,προχθές έριξε κι ένα χαλάζι που άσπρισαν οι δρόμοι,η έλλη ξύπνησε, ακουγόταν πολύ στη σκεπή,κοιτούσε γύρω γύρω και μετά ξανακοιμήθηκε.

νωρίς νωρίς η γεωργίτσα!!

μαέστρο με το μπιμπερό το ρίχνει το γάλα κάτω?

η έλλη το πίνει μόνη της στη κούνια από 15 μηνών,καμμιά φορά στο τέλος αν είχαν μείνει 2 σταγόνες τις έριχνε...τώρα το έκοψε...

αλλά μην δει νερό,τα ίδια κάνει με το ποτήρι της...

σήμερα όπως την έκανε μπάνιο ο μπαμπάς μας της έριχνε νερό με το ντούζ στο πρόσωπο κι αυτή να ξεκαρδίζεται!!!!!!!!!!

Ρε συ, τι γυμνάσια ειναι αυτά; Όλο στην πρίζα μας έχει το άτιμο!

Απο γυμνάσια άλλο τίποτα...

κρύβεται για να μην την αλλάξω πάνα ή ρούχα

βγάζει τις κάλτσες της και δεν θέλει να της φορέσει...

αλλά όταν μου κάνει τέτοια την βάζω με ήρεμο τρόπο στην κούνια της και της λέω πως δεν θα βγει απο' κει αν δεν βάλει τις κάλτσες της και αποχωρώ. κάθεται κάθεται και μετά το παίρνει απόφαση και φωνάζει μανούλα κάσες (κάλτσες). Σήμερα έβαζε μια χτενα στο στόμα της και της είπα να τη βγάλει, πετάει τη χτένα κάτω, σταυρώνει τα χέρια και λέει σύμωσα:tongue:

Επίσης ανεβαίνει σε καρέκλες-καναπέδες κλπ και φωνάζει βοήθεια πέτω μέχρι να την πάρω αγκαλιά...

και εγώ χαλαρώνω. Έκανα την Παρασκευή τις δουλείτσες μου, οπότε σήμερα ξύπνησα , έκανα ένα ντουζάκι και πήγα κομμωτήριο μετα συνοδείας κόρης και συζύγου. Ξεμπερδέψαμε κατα τις δύο και πήγαμε για φαγητό σε μια ταβέρνα όπου στον επάνω όροφο είχε παιδότοπο για να απασχολούν τα παιδάκια. Η Γεωργίτσα δεν ήθελε να φύγει...Γυρίσαμε κατα τις πέντε και μέχρι πριν μισή ώρα έπαιζε με τον ξάδερφό της ώσπου ξεράθηκε .....

Αυτά τα νέα μας....

Σας έστειλα e mail (χριστίνα στου άντρα σου το έστειλα) με την Γεωργίτσα χορεύτρια...

καλό βράδυ...Βλέπω greek idol , μπας και γελάσουμε λίγο...:mrgreen:

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε?

εγω πινω καφεδακι..ο καιρος ειναι χαλια απο χθες,και θελαμε να παμε καμμια βολτα,αλλα δεν παμε πουθενα τελικα..

εχθες εφυγαν οι δικοι μου και πηγαμε στο λιμανι να τους χαιρετισουμε,κι η μικρη ξετρελαθηκε με το καραβι το μεγααααλο,που ελεγε.

αυτα τα λιγα...

πολλα φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας κορίτσια , και πάλι νέκρα....

Σας έχασα, τώρα τελευταία και απο τη δουλειά δεν ευκαιρώ να μπαίνω τακτικά.

Σήμερα πήγαμε παιδότοπο το πρωί ως το μεσημέρι. Με το ζόρυ την μάζεψα την μαϊμού και τώρα παίζει κάτω στης κουνιάδας. Πτώμα θα γυρίσει...έτοιμη για νάνι:mrgreen:έβαλα γεμιστα στο φούρνο και είπα να μάθω κανένα νέο σας...

Ελεναδίτσα φύγανε ε? Η αδερφούλα τί κάνει? πόσο είναι? η μικρή πολυλογού σου?

να'μαι κι εγώ!!!

χαλαρώσατε το σκ?? εμείς ναι,βολτούλα,καφεδάκι,κούνιες και χθες και σήμερα.

την έντυσα πάλι την ινδιάνα μου σήμερα,είχε κι άλλα παιδάκια ντυμένα...

άντε κορίτσια να συγχρονιστούμε να μπαίνουμε να τα λέμε...

ελεναδίτσα έφυγαν οι δικοί σου ε?

τι γίνεται με τα τρομερά 2?εμείς είμαστε ήρεμοι τις τελευταίες μέρες...θέλει τα δικά της βέβαια,αλλά το παίζουμε κινέζοι,δεν θα μας κάνει κι ότι θέλει...

με περιμένει το σιδέρωμα αλλά δεν το βλέπω σήμερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...