Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να΄μαι κι εγώ,ωραία περάσαμε στο πάρτυ,είχε αρκετά παιδάκια και ήταν δωρεάν είσοδος για τα μικρά.η μικρή μου ινδιάνα ενθουσιάστηκε με τον spiderman και τον κυνηγούσε...

της βγάλαμε και όνομα..."το κατσαρό ελάφι"!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!κατσαρο ελαφι εναντιον spiderman!!!! ταινια κανονικη!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμεις εδω μαλωνουμε με την σαλονικια για τον πολεμο των αστρων...ακους εκει να μην της αρεσει ο νταρθ!!!!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις -σας το 'χω πει ηδη αλλα δεν πειραζει- θα ντυθουμε Μινι φετος! :D

Κι ειναι σκετη γλυκα η Μαρω μου σε αυτη τη στολη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλέ το στολές τέρατα είναι αυτές??

της έκανε εντύπωση η στολή...φορούσε και μάσκα ο μικρός!!

Star Wars βρε κοπελιά! Δε γιγνώσκεις; :tongue:

Απαπαπα, ζαλίστηκα με την απομαγνητοφώνηση, τα παρατάω για σήμερα, πάω να ξεραθώ στον καναπέ!

Καλό βράδυ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ηλίθια, ΓΙΟΝΤΑ θα το ντύσεις το κουκλί μωρέ;;;!!!!

Ωραίο το Τσιουμπάκα, αλλά δε θα σκάνε εκεί μέσα;

Για σου Κερκυραία! Ωραία πέρασε η μικρή; Αρχίσανε οι έρωτες βλέπω. ;)

ο γιοντα ειναι μακραν ο πιο δυνατος τζενται καλη μου....

χριστινα εισαι πολυ ασχετη λεμε!!δεν εχεις δει ποτε πολεμο των αστρων παιδι μου;

χαχαχαχαχαχαχα!!!κατσαρο ελαφι εναντιον spiderman!!!! ταινια κανονικη!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμεις εδω μαλωνουμε με την σαλονικια για τον πολεμο των αστρων...ακους εκει να μην της αρεσει ο νταρθ!!!!:mrgreen::mrgreen:

ΛΥΣΣΑΞΕΣ! Να ντυθείς εσύ Νταρθ Βέιντερ, να ησυχάσουμε! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kι ο πιο ΑΣΧΗΜΟΣ μαρή! Έλεος, δεν πάει σε συνέδριο τζεντάι. :tongue:

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! ελα χαιρετω!!! γελαω σαν το χαζο μονη μου!!! καληνυχτα τσουπρες!!φιλιααα!!!

Καλημερα κοριτσακια!!

Ωραια μερα σημερα απο αποψη ηλιου αλλα μια παγωνια την εχει, ε? Σε λιγο ετοιμαζομαστε για κουνιες!

Το βραδυ μας ηταν πολυ κουραστικο, ξυπνησε 5 φορες η Μαρω.. :( Αλλα σημερα φυσικα εκεινη ειναι ακμαιοτατη κι εγω φυσικα νυσταζωωωωωωωω!!!

Εσεις ολα καλα? Που ειστε? :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τρελές!!!τον πόλεμο των άστρων τον σιχαίνομαι,όπως και κάθε τι επιστημονικής φαντασίας!!!!!!

κοριτσάκια τι κάνετε σήμερα?

γειά σου φαίη!σπίτι ως συνήθως.

σε λίγο θέλω να βάλω σκούπα και να ξεσκονίσω στα κάτω πατώματα,και το απόγευμα στα πάνω...

βίκυ πήζεις?χάθηκες!!

όλες δλδ χαθήκατε...

η cristin και η εύα που είναι?

Δεσποινα και Ελενιτσα μας ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ!!! Οτι επιθυμειτε!!! Χτες δεν καταφερα να μπω γιατι ο μπαμπας μου μου εχει βουτηξει το λαπτοπ και δεν το φερνει!!!Μπαινω σαν τον κλεφτη...Τς τς τς...

Σημερα ΕΚΑΝΑ ΚΟΠΑΝΑ!!! Ω ναι κ πολυ το χαρηκα..Δεν πηγαινε αλλο κλαταρα αυτη τη βδομαδα και ειπα να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου..Ετσι εκατσα σπιτι και εκανα δουλειες..Ξεσκονισα,Σκουπισα και σιδερωσα..Μετα η Ναταλια μου πεταγε τα σιδερωμενα κατω και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!! Μετα απο μια συναντηση με το κοριτσακι μιας φιλης μου που ειναι πολυ ζωηρο εχει γινει αγνωριστη η μικρη...Οτι εκανε η αλλη το κανει και αυτη και εκνευριζομαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...