Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθες το απογευμα ξεχυθηκαμε με το Μαρακι σε οσα μαγαζια εχει επανω στην Αγιου Δημητριου με στολες μπας και βρισκαμε αυτη την καταραμενη την Τινκερμπελ αλλα μπααα... Τελικα αλλαξαμε τα πλανα μας και αφου δοκιμασαμε ενα σωρο στολες (σαν μοντελο εκανε η ψωναρα μου :lol:) καταληξαμε να αγορασουμε εκεινη που ουτε θελαμε να τη βγαλουμε απο πανω μας για να ξαναφορεσουμε τα κανονικα μας ρουχα, αλλα ουτε να μας τη βαλουν σε σακουλα... Η αληθεια ειναι πως ειναι μια απλη στολη minnie αλλα ρε παιδια ειναι σκετη γλυκα, ιδιως πανω στο Μαρακι! Και το κωλοπαιδακι μου αναμεσα σε τοσες που δοκιμασε, κατεληξε κατευθειαν σε εκεινη! Εμενα μου αρεσαν και 2- 3 αλλες (ροζ ονειρο, μαργαριτα και νεραϊδα του δασους) αλλα εφοσον η Μαρω ηθελε εκεινη δεν υπηρχε λογος να επιμενω για αλλες! Πληρωσαμε 25 ευρα και μετα πηγαμε στο ζαχαροπλαστειο να διαλεξουμε τουρτα! Φυσικα κι αυτη εχει τη minnie επανω και ειναι διοροφη και φυσικα τη διαλεξε το Μαρακι αναμεσα σε αλλες 7 με τη minnie..

Το πρωι ξυπνησαμε 8 παρα και ειπαμε να παμε να δουμε τον μπαμπα μας που φυλαγε σκοπια στο Μεγαρο Μαξιμου. Πηγαμε, βγαλαμε και φωτογραφια πανω στη μηχανη του και μετα πηγαμε και ταϊσαμε τις παπιες στον Εθνικο κηπο. (Να σας πω την αληθεια δεν το πολυευχαριστηθηκαμε ουτε εγω ουτε η Μαρια γιατι -μη σταυροκοπιεστε, σας βλεπω- τις φοβομασταν! :lol: Ρε κοριτσια αυτες οι παπιες ειναι πιο μεγαλες απο το σκυλο που ειχα! :lol:) Μετα πηραμε το μετρο, σταματησαμε στον τερματικο του Αγιου Δημητριου και καναμε κουνιες στην πλατεια Παναγουλη μεχρι πριν καμμια ωρα που μας μαζεψε ο Βασιλης που στο μεταξυ σχολασε!

Το απογευμα δεν εχουμε κανονισει κατι, αλλα ολο και κατι θα προκυψει! :lol:

My Princess παντα γερη και ευτυχισμενη!!

Οι υπολοιπες ολα καλα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου φαίη!σε έκανα add στο fb!!

ωραία η μίνυ,κι εγώ πέρσυ την είχα ντύσει

βρήκα κι εγώ στολή,την είδα χθες και πήγε σήμερα ο χάζμπαντ να την δει και να την πάρει!!

http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=17355&categoryid=102&supplier=Lovelly%20Lea&agegroup=&pricerange=

θα την φορέσει 2-3 χρονιές για να κάνουμε απόσβεση!! ευτυχώς την πήραμε φθηνότερη από το σίτε!!

45Ε(δεν είναι και λίγα)

αλλά σκέφτηκα 25Ε κάθε χρόνο?με 2 χρονιές εντάξει είμαστε!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Αχ αν και σημερα ειμαι επισημως 30!!!Αλλα υγεια πανω απο ολα..

Ολη μερα μαθημα..Τωρα θα γιορτασουμε λιγακι,οικογενειακα..Κι εμενα η τουρτα μου ΜΙΝΙ εχει πανω, πειραζει;;;;;;;;;;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Γεια σου παραπονιάρα κοπελιά.

Καλά, εδώ, στα ίδια. Σήμερα ήθελα να φορτσάρω απομαγνητοφώνηση και χάλασε το walkman!!! Ναι, οι Δήμοι έχουν τα αρχεία τους σε ΚΑΣΕΤΕΣ!!! Άντε να βρω άλλο τώρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...