Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello girls!!!!

τώρα μπήκα ίντερνετ από όλη μέρα,το πρωί παιδίατρο,εμβόλιο,και μετά τσάρκα στα μαγαζιά και κούνιες.κουράστηκα!!το μεσημέρι ξάπλα και το απόγευμα παιδότοπο.

προσπ ο βαλεντίνος σου κύριος!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια..Χαθηκα γιατι ο μπαμπας μου εχει κανει καταληψη στο λαπτοπ..

Κι εμεις γιορτασαμε χτες..Σουπερ!! Εγω του πηρα εσωρουχα κι αυτος κατι απτα Swarovski, γιατι ξερει πολυ καλα την αδυναμια μου!! Το βραδυ βγηκαμε για φαγητο με ενα αλλο ζευγαρι..Σημερα ημουν κουρουμπελο βεβαια αλλα χαλαλι..Ηταν πολυ ωραια..

Κι εμας ζηλευει η Ναταλια οταν αγκαλιαζομαστε..Εχει πλακα..

Χτες επισης πηγαμε κι εμεις παιδιατρο, καναμε εμβολιο και ειμαστε πια 12 κιλα και 93 ποντους!! Ψηλωσαμε αρκετα..

Φιλακια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια τι κάνετε σήμερις?????

που είστε?

ξύπνησα με πονοκέφαλο...

για την ώρα εδώ έχει ήλιο,και που που συννεφιά.

θα πάω αργότερα μέχρι το κομμωτήριο να μου κόψουν τη φράτζα,κάθε 20 μέρες πρέπει να πηγαίνω.ευτυχώς είναι τσάμπα!!

πρινσέσα κι εσένα σου αρέσουν τα Swarovski??κι εμένα,κάποτε μου έπαιρνε συχνά...

κι έχω πάρει και μερικά δωράκια από εκεί.

τζες με έγραψες?σε 10 μέρες λογικά βγαίνει η καινούρια καμπάνια ε?

εγώ τεμπελιάζω,πίνοντας το γάλα μου!!φαγητό έχω,δουλειές σπουδαίες δεν έχω.

οκ τζες

την πέμπτη ο παιδότοπος έχει πάρτυ μασκέ,και δεν έχω βρει στολή ακόμα!!μέχρι αύριο πρέπει να βρω για να πάμε!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...