Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι κι ο καιρός που δεν σε τραβάει βρε παιδί μου!!είναι μουντός!!το σκ ήταν πολύ ωραία,είχε ήλιο!!

ναι,ωραια ηταν..πηγαμε στις κουνιες,βγηκα για ποτο,την επομενη ψησαμε μπριζολες στα καρβουνα,παιξαν τα παιδακια στον κηπο..

κι εδω μουντος ο καιρος..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

την καλυτερη δουλεια θα κανεις!

εμενα εχει μυξουλες καιρο τωρα,αλλα δεν την πτοει καθολου,μονο αν ειναι μεσα γκρινιαζει.και δεν εχω καμμια ορεξη να παω πουθενα σημερα,και λειπει κι η πεθερα..γμτ..

Κι ο δικός μου απ' το Σεπτέμβρη μύξες έχει, δεν είναι τπτ. Μάλλον κατά το Μάιο τα βλέπω να καθαρίζουν τελείως. :mrgreen:

Πήγα gym, ένα ελαφρύ προγραμματάκι, γιατί ακόμα η γρίππη δεν μ' έχει αφήσει.

Τώρα μπανάκι και μαααααααααααααααααμ! Αχ, όλο στο φαί είναι το μυαλό μου. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμεις μετα τη δουλεια θα παμε για καφε με τον συζυγο ενεκα της ημερας και αυριο μαλλον θα παμε ολο το γραφειο για φαγητο..

και εδω ασχημα τα πραγματα δεν τους πληρωνουν απο πουθενα..

βλεπουμε..

αφού κατέβηκα πέρασα από μια γνωστή εδώ που έχει κατάστημα με μπαλόνια,και πήρα του καλού μου ένα μπαλόνι καρδιά κόκκινο...η έλλη το λάτρεψε ως συνήθως,και το πρόσφερε στον μπαμπά της, για λίγο όμως!!!!

Διαφημίσεις

αφού κατέβηκα πέρασα από μια γνωστή εδώ που έχει κατάστημα με μπαλόνια,και πήρα του καλού μου ένα μπαλόνι καρδιά κόκκινο...η έλλη το λάτρεψε ως συνήθως,και το πρόσφερε στον μπαμπά της, για λίγο όμως!!!!

Γλυκιά κίνηση κοριτσάκι.

Εγώ πάλι βγήκα να μοιράσω βιογραφικά. Κατενθουσιάστηκαν όλοι οι φροντιστηριούχοι, θ' αξιολογήσω προτάσεις. :tongue::mrgreen:

Ο χάζμπαντ πτώμα απ' τη νύστα (ξυπνάει νωρίτερα τώρα που πάει σε νέο κατάστημα) και μέσα στην κακία και τη γκρίνια. Γι' αυτό σου λέω, ποιος βαλεντίνος;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω δεν πηρα τιποτε του γερο Βαλεντινου γιατι οτι εβλεπα το ακυρωνα λογω αχρηστιας..

εκεινος ομως μου χε παρει λουλουδι, σοκολατακια, εναν μαιμου πινακα του Κλιμντ που ειχα ζητησει μηνες τωρα και εσωρουχα..

ενοιωσα λιγο αβολα που ημουν με αδεια χερια αλλα θα επανορθωσω later on..αλλη φορα..

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!! :D

Τι κανετε? Πως ειστε σημερα?

Προσπ και μιαμαμα εχω και εγω facebook!! Σας στελνω πμ να γινουμε φιλεναδες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...