Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο την άλλη οι δικοί μου μου έχουν περάσει την νοοτροπία να στηρίζομαι στα πόδια μου. Και επειδή η μητέρα μου πάντα εργαζόταν και εργάζεται μου έλεγε και άμα στα 40-50 σου σε αφήσει ο άντρας σου?Δεν ξέρεις ποτέ τί σου ξημερώνει.¨εχει και ζωντανό παράδειγμα απο φίλη της.

απο την άλλη οι δικοί μου μου έχουν περάσει την νοοτροπία να στηρίζομαι στα πόδια μου. Και επειδή η μητέρα μου πάντα εργαζόταν και εργάζεται μου έλεγε και άμα στα 40-50 σου σε αφήσει ο άντρας σου?Δεν ξέρεις ποτέ τί σου ξημερώνει.¨εχει και ζωντανό παράδειγμα απο φίλη της.

σοβαρα τωρα..και εγω συμφωνω απολυτα με αυτο..η εργασια εξασφαλιζει πολλα..δεν θελω να ειμαι ζητουλας ουτε να μην εχω που να στραφω αν κατι στραβο παει στη ζωη μου..

μονος σου χορευε και οσο θελεις πηδα

Διαφημίσεις

Σχολασα κι εγω....

Λοιπον για να συμμετεχω και λιγο στην τοσο μεγαλη συζητηση σας

Εγω παρακαλαω να μπορουσε καποιος να με βοηθησει με τη μικρη.Θα ηθελα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να μπορουσε η μαμα μου ,γιατι με την πεθερα δεν εχω σχεση,να μου κρατουσε το παιδι ενα ολοκληρο σκ για να βγω να διασκεδασω,να πιω και πανω απ' ολα να χορτασω και τον αντρα μου.

Ειμαι απο αυτες που δεν εχω βοηθεια απο πουθενα (γιατι η μαμα μου εχει δικη της δουλεια)και δυστυχως αυτο εχει κανει τη σχεση μου με τον αντρα μου να παει καταδιαολου.Σιγουρα ξεραμε πως θα συνεβαινε αυτο αλλα θελουμε κι εμεις να ξελαμπικαρουμε!!

Οποτε Τζεσσ ανετα δανειζομαι τους γονεις σου και θεωρω πως εισαι και τυχερη που εχεις τετοιους γονεις που καταλαβαινουν οτι εκτος απο μαμα εισαι και συζηγος και πρωπαντων και ανθρωπος!!!!

ξυπνησε η μικρη μου και δεν μπορω να συνεχισω

σας φιλω στις μουρες

πω πω,γλωσσοκοπανες !!!!4σελιδες διαβασα....παλι καλα που κοιμαται ο μικρος!λοιπον,στο θεμα παιδικος σταθμος,εχω μονο να δηλωσω πως απο απριλη που ξεκιναω δουλεια ,ο μικρος μου θα παει σε παιδικο σταθμο και ο Θεος βοηθος!!!υπαρχουν αρκετα πλεονεκτηματα ,αλλα και κ μειονεκτηματα,αλλα ειναι ετσι η ζωη μας πια,που συνηθως επιλεγουμε το λιγοτερο χειροτερο.....δυστυχως.Απο τη μια λεω ,αμην και ποτε να φυγω απο το σπιτι,να ξελαμπικαρω λιγακι ,να βαφτω -να περιποιηθω τον εαυτο μου σαν ανθρωπος βρε παιδι μου,απο την αλλη σκεφτομαι το μωρο μου στον παιδικο σταθμο,να κλαιει ,ειναι να εχει αναγκη απο αγκαλια,και να μην τον παρουν πρεφα.....και μονο στη σκεψη τρελαινομαι.....Τι διλημμα κι αυτο,μονο που στην ουσια δεν ειναι διλημμα για καποιους ,οπως για μενα.Διοτι,οταν δεν υπαρχει καποιος αλλος να σου το κρατησει κι εσυ πρεπει παση θυσια να βγαζεις χρηματα,δεν υπαρχουν πολλες επιλογες!Απο Απριλη λοιπον,θα κανω την καρδια μου πετρα,και θα στειλω το παιδι σε σταθμο,κι ευχομαι να ειναι τυχερος και να τον προσεχουν και να τον φροντιζουν εκει περα.....εγω δεν εχω αλλα περιθωρια να κατσω ανεργη !

παντως,ας μην τα τραγικοποιω τα πραγματα κιολας...θα ειναι ωραια εκει ,θα παιζει ,θα κανει φιλους ,θα εκτονωνεται....ε και θα του λειπει λιγο και η μανουλα ,τι να κανουμε ????Δυστυχως!!!!!!!!!!!

Προσπερους ,σε σχεση με το γαλα σου απαντησα!Μπουρμπουλιθρα,μια χαρα ειναι ο γιος σου στα κιλα !Μην ανησυχεις!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Kαλησπέρα στα κορίτσια, αν κ βλέπω μονη μου είμαι. Λοιπόν τα νέα μου. Πήγα με μια φίλη μου καιιιιι ψώνισα φορεμά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι ναι τα κατάφερα, ένα τέλειο φόρεμα, ειμαι πολύ χαρούμενη!!! Θέλω μονο τσαντάκι μαυρο να αγοράσω γιατί δεν έχω που να ταιριάζει, καλσόν κ είμαι έτοιμη!!! Γιούπι

Η κόρη ειναι ακόμη ξύπνια κ ο γιος κοιμάται, βλέπω στην ΕΤ1 στο πατινάζ στον πάγο, το λατρεύω αυτό το σπορ

Διαφημίσεις

Για τον Παναγιωτάκη της Αnnina να ευχηθώ..... ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ!!! ΓΕΡΟΣ !!!! Αννίνα μου να τον χαίρεστε, να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό που περνάτε κ του χρόνου περιμένουμε τρικούβερτο πάρτυ!!! Να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι για τα γενεθλιάκια του

1378843j0nkir7nwk.gif

Μπουρμπουλίθραααααααα!!!! Να χαίρεστε τον Κωνσταντίνο σας!!! Χιλιόχρονος!! Να τον καμαρώσετε όπως ποθείτε!!! Ένα φιλί γλυκό κ μια δυνατή αγκαλιά στο παιδάκι σου

2630779zreuxvoxpz.gif

Χρονια πολλα στον Παναγιωτακη μας και στον Κωνσταντινος μας!!!

Να ειναι γεροι,χιλιοχρονοι και παντα ευτυχισμενοι!!

Κοριτσια να χαιρεστε τα αντρακια σας!!!!

k040.gif

n035.gif

1502818bc3g5q82xo.gif

χρονια πολλά Παναγιωτάκη!!!!!!!

Ανίννα μου να τον χαίρεσαι!Πολύχρονο το αγόρι μας!Γερός , δυνατός και πάντα ευτιχισμένος!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...