Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα..

καθε μερα γιορτη.. χαχα!

εγω ειμαι κομματια.. πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κουρασμενη..

θα αφησω τα κοκαλακια μου...

παω να δω πως θα συνελθω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές.

Μου τη δίνει η Δευτέρα. Τελικά, είτε δουλεύεις, είτε όχι, σπάσιμο είναι αυτή η μέρα.

Εγώ σπιτάκι, αργότερα θα πάω γυμναστήριο και γύρα στη γειτονιά, να δώσω κάνα βιογραφικό στα εδώ φροντιστήρια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nαι είπανε ότι θα χαλάσει. Εδώ συννέφιασε.

Τι να κάνω ρε συ κοπελιά; Μπας και κονομήσω έστω λίγες ωρίτσες μέχρι τον Ιούνιο. Δε θέλω να κόψω το ταμείο, απλά ν' απασχολούμαι και ν' αποκτήσω λίγη εμπειρία, γιατί δεν έχω κάνει μάθημα σε τάξη με μικρά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα σε όλες, ήρθα δουλειά σήμερα αλλά πονάει η κοιλιά μου απίστευτα, εχθες όλη τη μέρα ήμουν κομμάτια και έκανα και ένα 38,5 και όλα πάνε απο το κακό στο χειρότερο

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες! Σημερα με εχει πιασει απιστευτη μουργελα... Ηθελα να βγαλω τη Μαρια στις κουνιες, μετα αποφασισα να τη βγαλω μετα τη φρουτοκρεμα, τωρα συννεφιασε.. Δεν ξερω τι να κανω! Το πιθανοτερο ειναι να παμε, δεν κρατιεται μες στο σπιτι η μικρη και το πολυ - πολυ να τη βγαλουμε σε κανενα υποστεγο!

Τζες περαστικα και κουραγιο ομορφη μου φιλεναδα! :)

Σας φιλω ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα σε όλες, ήρθα δουλειά σήμερα αλλά πονάει η κοιλιά μου απίστευτα, εχθες όλη τη μέρα ήμουν κομμάτια και έκανα και ένα 38,5 και όλα πάνε απο το κακό στο χειρότερο

οκ.. στη δουλεια γιατι πηγες λοιπον?

οκ.. στη δουλεια γιατι πηγες λοιπον?

με πήρε εχθές το βράδυ ο συνάδελφος ότι δεν θα ερχόταν στη δουλεια επειδή ήθελε να κάνει κάτι εξωτερικές δουλειές και έτσι αναγκάστηκα να έρθω. Απουσιασαν τελικά κ 2 οδηγοί κ το πρόγραμμα έγινε άνω-κάτω

Καλημέρα και απο μένα!

Γιατί δεν κάθησες σπίτι Τζες? Ξεκούραση θέλει.

Εμείς χθες όλη μέρα στη γύρα. Πήραμε την μικρή και τον ανηψιό και πήγαμε γύρω στις 12 στο cosmos. Και αν δεν έτρεξε εκεί...Μετά πήγαμε στο σπίτι ενός συναδέλφου του άντρα μου. Σαν το σπίτι της η μαϊμουδίτσα μου. Με το που μπήκε έτρεξε να σκαλίξει. Εγώ την μάλωνα και η γυναίκα έλεγε (αλλά το εννοούσε,φαίνεται απο τον τρόπο) άστο το παιδί, γέμισε χαρά το σπίτι, της το έκανε λίγο αγνώριστο:mrgreen: μέχρι που την πήρε απο το χέρι και της είπε κυγία έλα και την πήγε στο ψυγείο και διάλεξε τί ήθελε να φάει...εγώ πάντως αυτά δεν τα έκανα μικρή. Καθόμουν δίπλα στη μαμά μου και αν με μιλούσαν απαντούσα.

881195op9y7273dy.gif

χρόνια πολλά σε όλους μας!!η γιορτή αυτή υπάρχει για να μας θυμίζει τον έρωτα μας,την αγάπη μας!!να μας κρατάει σε εγρήγορση!!γι'αυτό σήμερα να τα βλέπουμε όλα ροζ ή κόκκινα!!!

ο αντρούλης πρωί πρωί με πήρε τηλ,ήταν στο λιντλ...ήθελα να πάρει νήματα για πλέξιμο,μου λέει "είσαι ερωτευμένη μαζί μου"? του απαντάω.."σε ακούει ο κόσμος πρωί πρωί?" ήταν στο αυτοκίνητο γι'αυτό ήταν άνετος,και μου λέει κιόλας ότι θα το φωνάξει δυνατά...λέω "ναι,αφού είσαι στο αυτοκίνητο" έκανε μαγκιές πρωί πρωί!!!

Διαφημίσεις

viki αυτο το τελευατιο που εγραψες ειναι η καραμελα ολων μας.. ποτε εμεις δεν καναμε τιποτε..

και αν καναμε και ηταν τοσο χαριτωμενα που ηταν αμελητεα να τα καταλογισει κανεις ως κακα σημεια?

και αν καναμε και τις τρωγαμε και απο φοβο δεν κουνουσαμε?

μια χαρα εινια η κορη σου..ζωηρη οπως πρεπει σε εμα διχρονο παιδακι..εσυ απο τη μερια σου κανε τις απαραιτητες συστασεις..

jesgk υπομονη λοιπον

τζεσικάκι περαστικά...δεν μπορείς να φύγεις νωρίτερα??

βίκυ η μαιμουδίτσα σου είναι πονηρή!!!!!!

το πολύ πολύ να μην σας ξανακαλέσουν!!!!χαχα

προσπ είδα τις φώτο από το καμάρι σου,κυρία η μικρή!!!στο κομμωτήριο,στο μπουντουάρ!!!!!!!

φαίη της γύρας η μικρή ε?

μαεστριάκι καλύτερα σήμερα???

χρόνια πολλά σε όλους μας!!η γιορτή αυτή υπάρχει για να μας θυμίζει τον έρωτα μας,την αγάπη μας!!να μας κρατάει σε εγρήγορση!!γι'αυτό σήμερα να τα βλέπουμε όλα ροζ ή κόκκινα!!!

ο αντρούλης πρωί πρωί με πήρε τηλ,ήταν στο λιντλ...ήθελα να πάρει νήματα για πλέξιμο,μου λέει "είσαι ερωτευμένη μαζί μου"? του απαντάω.."σε ακούει ο κόσμος πρωί πρωί?" ήταν στο αυτοκίνητο γι'αυτό ήταν άνετος,και μου λέει κιόλας ότι θα το φωνάξει δυνατά...λέω "ναι,αφού είσαι στο αυτοκίνητο" έκανε μαγκιές πρωί πρωί!!!

ναι, αλλα ηταν αψογος.. μπραβο χριστινακι.. εγω συγκινουμαι με τη σχεση σας..

τζεσικάκι περαστικά...δεν μπορείς να φύγεις νωρίτερα??

βίκυ η μαιμουδίτσα σου είναι πονηρή!!!!!!

το πολύ πολύ να μην σας ξανακαλέσουν!!!!χαχα

προσπ είδα τις φώτο από το καμάρι σου,κυρία η μικρή!!!στο κομμωτήριο,στο μπουντουάρ!!!!!!!

φαίη της γύρας η μικρή ε?

μαεστριάκι καλύτερα σήμερα???

ειναι αρκετα καλη..ευχαριστω για τα καλα λογια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...