Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαεστρια :( Καλα κουραγια τωρα.. :(

Καλο Σαββατοκυριακο και απο εμενα! Σας καληνυχτω! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα - καλημερα!! :D

Καλε τι ησυχιες ειναι αυτες? Κοιμαστε ολες? :tongue:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εμεις ειμαστε στις κουνιες απο τις 9 το πρωι και πριν απο λιγο εφυγα εγω, εκεινη εμεινε πισω με το μπαμπα της! Ελπιζω να μου κοιμηθει λιγακι το μεσημερι!

Φιλακια σε ολες οπου κι αν ειστε, οοοο,τι κι αν κανετε! ;)

gM4vp2.png

hallo κοριτσια.

και εμείς πήγαμε πάρκο σήμερα .

μόλις έκανα μακακία::?

ο άντρας μου έχει εναν γνωστό, ούτε καν φίλο, απλά γνωστό ο οποιος ΄ανοιξε ένα καφέ και του έχει πρήξει τα ούμπαλα.....Αρχικα επειδή δεν πήγαινε καλά ήθελε να του το φορτώσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:στην συνέχεια τον έπριζε να τον φέρει κανέναν για δουλειά, του πήγε δυο -τρις αλλά έδινε ψίχουλα και δε δεχόταν τα παιδιά. Τώρα θέλει να διαρυθμίσει κάπως το χώρο επειδή το βραδυ θα έχει πάρτυ και ξέρει πως ο άντρας μου έχει ενα φιλο διακοσμητη προϊστάμενο στο ικεα. Σημερα απο το πρωί είναι στο μαγαζί του, μετα ικεα για να πάρουν κάποια αντικείμενα και πριν λίγο κατέβηκαν στο υπόγειο να πάρουν εργαλεία να τα στήσουν. Εγώ μόλις έβαλα τη Γεωργίτσα για ύπνο και έκανα το σταυρό μου που τα καταφερα και θα ξεκουραστω λίγο. χτυπάει το θηροτηλέφωνο και είναι ο άντρας μου: πες τη μαμά σου να έρθει το βραδυ να πάμε απο το μαγαζι του Στ. που έχει πάρτυ. Εγώ σε κλασματα δευτερολέπτου κάνω τις εξής σκέψεις: παλι θα κουβαλήσω τη μανα μου νυχτιάτικα, πρέπει να βαψω μαλλί, να κάνω μπάνιο , να ισιώσω μαλλλί, να ετοιμαστώ , αντίο ξεκούραση και απαντάω αυθόρμητα: άσε μας ρε πάνο, δεν πάω πουθενά, μας έχει πρήξει με το κολομάγαζο, άνοιξε αυτός μαγαζί και θα τρέχουμε εμείς? Μετα απο λίγο σκέφτομαι πως του μίλησα απότομα και παίρνω τηλ. Μου μιλάει λίγο κάπως... Θύμωσες του λέω? Μας ακούγανε λέει. Ο Στ? λέω. όχι ο συναίτερός του:oops::oops::oops::oops:

ρεζίλι τον έκανα....:mrgreen:

Ρε Βικυυυυυυ!!!!! :lol::lol: Το εχω κανει κι εγω αυτο..

Μιλουσαμε στο τηλ. και μου ειπε κατι για το "ζευγαρι" του στις μηχανες και του απαντω "δεν μας γ@μας κι εσυ και ο Πανος?" μονο που το ειπα δυνατα και καθοντουσαν διπλα και οπως καταλαβαινεις ακουστηκα! :oops::oops:

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσάκια!!

τώρα καθήσαμε να χαλαρώσουμε στη tv...

είχαμε πάει στο πάρτυ της 2ης ξαδερφούλας της έλλης!!!!!

σε έναν τοσοδούλι παιδότοπο και είχε κόσμο!!μέσα στο στρίμωγμα!!!

απαπα!!

χώρο για να παίξουν τα παιδιά να ήταν και 2-3 τ.μ!! τίποτα δλδ!!

βικάκυ τι έκανες καλέ?????????????

χαχαχα

κι εγώ όταν μιλάω μαζί του στο τηλ, μιλάω σιγά,ή του λέω είναι κανείς δίπλα σου?

την έχω πατήσει κι εγώ!!

κι εσύ φαίη??

πήγατε στις κούνιες ε?θα ευχαριστήθηκε η μικρή!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκες μανουλες!! :D Πως ειστε?

Λογικα με αυτον τον καιρο εχετε ξεχυθει στους δρομους με τα πιτσιρικακια σας! Ευχομαι να περνατε καλα!

Εμεις ολα νορμαλ, σημερα ειναι η 1η μερα που ο μπαμπας μας επιστρεφει στη δουλεια μετα απο 26 μερες αδεια και αναμενουμε αντιδρασεις απο τη Μαρω μας.. Για να δουμε τι θα δουμε! :)

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι να εχετε μια ομορφη Κυριακη! :D

gM4vp2.png

καλα.. Βικυ μη χολοσκας.. απαιχτες χρυσες στιγμες..Kodak που ελεγε και η παλι διαφημιση αν προκειται για χαβα αλλων και οχι δικο μου η των εργοδοτων μου (για ευνοητους λογους) ψοφαω για κατι τετοια..χαχα!!

μου χει συμβει και εμενα να με εχει ανοικτη ακροαση γκομενος και να τον κανω αθελα μου ρομπιδι σε τριτον για τον τριτον..βεβαια..

εγω κλασικα οπως καθε σκ ξεπατωθηκα στις δουλειες και εχθες πηγαμε σε ενα παιδικο παρτυ που ταν και μασκε και εντυσα και τη μικρη Minnie (ντυθηκα και εγω στοιχειωδως , μακιγιαριστικα και εβαλα την αναλογη στεκα αλλα το παρτυ ηταν μαπα και ας αφορουσε παιδακια) και σημερα μετα τα μαγειρεματα και τα μαζεματα (εχω dead lines μεχρι να τελειωσουν τα kids songs χαχα!) την πηρα με το τρολευ και ανεβηκαμε Ζαππειο και Εθνικο Κηπο, περπτησαμε αρκετα, επαιξε στην παιδικηχ αρα ειδικα με το σκαμα ..μεσα στην υγρασια χωθηκε.. και μετα ξαναγυρισαμε με το τρολευ οπου αποκοιμηθηκε.. την εφερα στα χερια απο τη σταση 5 λεπτα και μολις την εβαλα στο κρεβατι εβγαλα το σκυλο βολτα..

ειχα την εναλλακτικη να κοιμηθω αλλα ειπα να περασω κατι φωτο απο το κινητο του ανδρα μου για να τελειωνω.. μερικες εστειλα και στο fcb σε καποιες..σορυ αν εχω ξεχασει καμια σας..

μολις ξυπνησει και φαει θα την παω στις κουνιες για καμια ωρα και μετα θα την περασουμε δημιουργικα οι δυο μας μεχρι να κοιμηθει για βραδυ καθως τα αδελφακια θα πανε να δουν μια 3ωρη παρασταση το βραδυ και ετσι μολις την κοιμησω θα συνεχισω το διαβασμα μου μεχρι να αποκοιμηθω..λεω εγω.. :mrgreen:

καλη Κυριακη και με το καλο η νεα εβδομαδα..

απαντάω αυθόρμητα: άσε μας ρε πάνο, δεν πάω πουθενά, μας έχει πρήξει με το κολομάγαζο, άνοιξε αυτός μαγαζί και θα τρέχουμε εμείς? Μετα απο λίγο σκέφτομαι πως του μίλησα απότομα και παίρνω τηλ. Μου μιλάει λίγο κάπως... Θύμωσες του λέω? Μας ακούγανε λέει. Ο Στ? λέω. όχι ο συναίτερός του:oops::oops::oops::oops:

ρεζίλι τον έκανα....:mrgreen:

:lol::lol::lol:

Έλα καημένη, ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελεταία! :tongue::mrgreen:

Ήμουν άρρωστη, ναι, ναι, όλο το σ/κ. Σήμερα βγήκαμε βόλτα στη γειτονιά και βάζαμε αγγελίες για ιδιαίτερα. Με κούρασε ΤΟΣΟ πολύ που κόντεψα να λιποθυμήσω μετά.

Ευτυχώς γυρίσαμε σπίτι, φάγαμε και ξεραθήκαμε και οι τρεις στον ύπνο.

Έλεος, βαρέθηκα να 'μαι άρρωστη.

Ευτυχώς ζεσταίνουμε το σπίτι με a/c κι ένα καλοριφέρ λαδιού, γιατί μέχρι να πληρώσουν και να επανασυνδέσουν το αέριο, θα φύγει στάνταρ καμιά βδομάδα.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, να 'ναι καλά οι τζαμπατζήδες!

Δεν είμαι όσο καλύτερα θα 'θελα. Έλεος, θέλω τις αντοχές και την ενέργειά μου πίσω, με κούρασε τόσες μέρες.

Τι κάνεις εσύ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλά,ήσυχα.

χθες πήγαμε στο πάρτυ,σήμερα για καφεδάκι,κούνιες,βόλτα με το μηχανάκι της η έλλη. το απόγευμα βόλτα με το καινούριο μας καρότσι,μια ώρα περπάτημα περίπου...ανηφόρες κατηφόρες,σφαίρα πάει το άτιμο!!

Τι ωραία! Άντε να γιάνω, να πάω καμιά βόλτα, αν και θα χαλάσει ο καιρός. Πήρατε τελικά καρότσι ε;

Εμείς με τα πόδια. Κι όταν κουράζεται, τον παίρνει ο χάζμπαντ αγκαλιά. (οικογενειακά βάρη τα λένε ;) )

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι κανετε σουσουραδες? Μαεστρια περαστικα σου!!

Εμεις πριν λιγο πεσαμε για υπνο.. Ψιλοκλαψουρισε γιατι ηθελε να σηκωθει οποτε μαλλον παλι θα εχουμε μεγαλο βραδυ! Για να δουμε :?

gM4vp2.png

πήραμε,βρήκα αυτό που ήθελα το quinny zapp από 250Ε...119Ε,από ιταλία ήρθε, κυριακή βράδυ το παρήγγειλα και σάββατο ήρθε.

βέβαια έκανε μεγάλο ταξίδι,ρώμη,μιλάνο,αυστρία,ουγγαρία,αθήνα,κέρκυρα!!πολυταξιδεμένο!! η έλλη ξετρελάθηκε!! κι εγώ τώρα πετάω,έτσι τώρα μπορώ πιο άνετα να κάνω δουλειές,ψώνια,βόλτες.

πάλι ξύπνια φαίη το βράδυ θα είσαι με την μικρή??

άντε κουράγιο,η δική μου ξερή από τις 10 παρά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...