Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με λιγα λογια Σεπτεμβρη του 2013 θα παει προνηπιο και Σεπτεμβρη του 2014 νηπιο..

μακρυα δεν ειναι????

κόντα ειναι... πολύ κοντά...μην με αγχώνεις... την ίδια χρονια ο Θοδωρής θα πάει 1η γυμνασίου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με λιγα λογια Σεπτεμβρη του 2013 θα παει προνηπιο και Σεπτεμβρη του 2014 νηπιο..

μακρυα δεν ειναι????

και τί βιάζεσαι? Υπάρχουν και οι παιδικοί για μικρότερες ηλικίες. Τί στεναχωριέσαι?

δεν αγχωνομαι.. απλα πιστευω οτι χαραμιζεται το μικρο μου κλεισμενο στο σπιτι οσο καλη παιδαγωγος και αν ειναι η θεια του...

θελω κατι να κανει απο του χρονου εστω μια ωρα την εβδομαδα..

εδω στην Αθηνα φιλη jesgk ειναι ολα παρατημενα αλλα ολα θελουν μεσον.. αφου δινουν προτεραιοτητα στους αλλοδαπους διοτι χρηζουν αναγκης να μαθουν πρωτοι τη γλωσσα και τις συνηθειες..και επειδη εχουν χαμηλο εκκαθαριστικο καπαρωνουν τις θεσεις..ειναι και αρκετοι οι κατοικοι..

Διαφημίσεις

κόντα ειναι... πολύ κοντά...μην με αγχώνεις... την ίδια χρονια ο Θοδωρής θα πάει 1η γυμνασίου

γυμνασιο, νεα ενδιαφεροντα, μετα λυκειο γκομενισματα (το χει κιολας το λουκ ο Παρθενακος σου..).. καλη εφηβεια κοπελιααααααααααα!!

Εδώ στην επαρχία του Αιγάλεω δεν έχουμε φαινεται τέτοια προβλήματα

αντε βρε!! Αφου δημο Αθηναιων μενω...

μεταξυ μας εσεις οι χωριατες στα περιχωρα ειστε πιο τυχεροι..μικροι δημοι αλλα κανουν και κατι

αντε βρε!! Αφου δημο Αθηναιων μενω...

μεταξυ μας εσεις οι χωριατες στα περιχωρα ειστε πιο τυχεροι..μικροι δημοι αλλα κανουν και κατι

Μακάρι να ειμαι τόσο τυχερή με την νηπιαγωγό της Ανδρεινας όσο με αυτή του Θοδωρή, ήταν εξαιρετική γυναίκα και απίστευτη παιδαγωγός, δυστυχώς πήρε σύνταξη

Μακάρι να ειμαι τόσο τυχερή με την νηπιαγωγό της Ανδρεινας όσο με αυτή του Θοδωρή, ήταν εξαιρετική γυναίκα και απίστευτη παιδαγωγός, δυστυχώς πήρε σύνταξη

I cross my fingers για ολες μας..ειναι θεμα τυχης καθαρα

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ από τον οικογενειακό μας υπνάκο!!

αν δεν έχει έννοιες κοιμάσαι σαν μωρό!!!χαχα

καλέ τι λέτε?για νηπιαγωγεία από τώρα ε? μακρυά το 2013?ήδη έχουμε 2011!!περνάει ο καιρός...

τύχη δεν λες τίποτα με τις νηπιαγωγούς...

για να δούμε...

εδώ της πόλης τα νηπιαγωγεία έχουν μια κοπέλα 25 παιδιά...

ενώ στα χωριά πιο λίγα...

εμείς εδώ που μένουμε πάντως σε όποιο νηπιαγωγείο κι αν πάμε από τα 2-3 που είναι θέλεις αυτοκίνητο,με τα πόδια δεν πας...

Μιλαμε εχετε ανοιξει πολλα θεματα..

Εμεις γνωριστηκαμε 11/01/2003 και 11/01/2009 ηρθε το μωρακι μας..Ειχε προηγηθει βεβαια και ο γαμος 02/09/07..Κι εγω δεν θα εκανα πολιτικο γαμο,μου φαινεται πολυ ψυχρο..Αλλα κ ο θρησκευτικος με πολλα ατομα ειναι πολυ εκνευριστικος..

Δεν ξερω αν θα ξαναπαντρυομουν ειλικρινα..Αλλα σιγουρα πολυ πολυ δυσκολα..Ειναι οντως μαλ$%%^* να εχεις καποιον στο κεφαλι σου και αφου εχω κ παιδι,πρωτα μπαινει το παιδι μου και ΚΑΝΕΙΣ αλλος..Παντως πλεον δεν το σκεφτομαι..Εχουν βελτιωθει απιστευτα και ανελπιστα πολυ τα πραγματα μεταξυ μας και ξερω οτι αγαπιομαστε παρα πολυ για να χαλασουμε αυτο που εχουμε για βλακειες..

Μιαμαμα ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΜΑΥΡΙΚΙΟ ο αντρας σου καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;ΝΤΡΟΠΗ!

Αυτα τα κολληματα της ελληνικης κοινωνιας ειναι εμετικα ωρες ωρες..Ολο τι θα πει ο κοσμος ειναι ολοι..Κι εμενα το εχει η μαμα μου σε ενα σημειο αλλα την προσγειωνω..Αυτο μας εχει φαει σε αυτη τη χωρα.

Εγω ημουν 28 οταν γεννησα,το οποιο θεωρω σουπερ γιατι σου δινει περιθωριο να καθυστερησεις το δευτερο..Αν ηταν να κανω μονο ενα βεβαια μπορουσα και αργοτερα..

yRf6p1.png

το περίμενα ότι θα το έλεγε κάποιος!!!!χαχα

είχε πάει σε σχολη εμποροπλοιάρχων πριν πάει αγγλία και μετά πήγε 1 χρόνο περίπου σε καράβι, βοηθός πλοιάρχου,και γύρισε τον μισό πλανήτη...

μπαγκλαντές,σουέζ,μαυρίκιο,ινδονησία, αίγυπτο, κλπ...δεν τα θυμάμαι κι όλα!!

Ρε κορες με μπερδεψατε... Τελικα ποτε θα πανε προνηπιο τα μικρα μας? Και γιατι δεν τα παιρνουν στο προνηπιο αν δεν εχουν μεσο? Το προνηπιο δεν εντασσεται στην υποχρεωτικη φοιτηση? Δεν πιστευω να χρειαζεται μεσο και για το νηπιαγωγειο? :shock:

Στα γενεθλια που ερχονται βαλτε και τα δικα μας: 20/02 :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μένω σε μια πολυκατοικία όπου οι μισοί ένοικοι ΔΕΝ πληρώνουν τακτικά κοινόχρηστα. Σε πολυκατοικία με ΚΕΝΤΡΙΚΗ θέρμανση! Ναι, μας έκοψαν το αέριο και ΔΕΝ έχουν θέρμανση. Υπέροχα, ε;

Καλό σαβ/ριακο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...