Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το 86??????????α καλά εμείς είμαστε πουρά δλδ!!!!!!!!

ακούτε κορίτσια????????

νοικοκυρούλα μαεστρία!!

εμείς φαγητό κάτι απλό...

εγώ πήγα με ένα μακό καφέ φόρεμα και μπότες και ο άντρας μου με τζην,μετά για καφέ,λουλούδια δεν είχαμε!!

εγω στα 19 μου ειχα μεινει εγκυος και παρολιγο να μουν και παντρεμενη αλλα το προλαβα το κακο..βεβαια στερηθηκα ενα παιδι κατι που το πληρωσα και κατι που μου εχει λειψει..

πιστευω οτι μετα τα 25 ειναι καλη ηλικια για γαμο και παιδι αλλα μου αρεσουν οι 40αρες που χουν μεγαλα παιδια..τις θαυμαζω.

Διαφημίσεις

Τι λουλούδια καλέ; Τπτ σε λέω!

Και μακάρι να 'χα μείνει σ' αυτό, αλλά κάναμε και το πανηγύρι μετά και είχε ΤΟΣΗ ζέστη εκείνη τη μέρα! (του θρησκευτικού)

Το μόνο ευχάριστο ήταν που μαζεύτηκαν και οι φίλοι μας και ήταν ευκαιρία να δούμε - όσο τους είδαμε - κάποιους από μακριά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ πριν τα 30 κι ευτυχώς τον γνώρισα τον χάζμπαντ στην κατάλληλη ηλικία, στα 28.

Από μικρή έλεγα, κοντά στα 30 αν παντρευτώ, κι όντως ακριβώς 30 παντρεύτηκα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ πριν τα 30 κι ευτυχώς τον γνώρισα τον χάζμπαντ στην κατάλληλη ηλικία, στα 28.

και εγω στα 28 ηθελα και μου κατσε και στα 28 παντρευτηκα.. και τοτε ηθελ να κανω παιδι αλλα το καταφερα στα 31.. απο τα 28 παιδευομουν και παιδευομαι ακομη ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ!Και ο συζυγος απο τα 41 εφθασε 46...

ε νισαφι πια!

το 86??????????α καλά εμείς είμαστε πουρά δλδ!!!!!!!!

ακούτε κορίτσια????????

κρύβε λόγια εσυ... δεν ήξερα οτι υπάρχουν και τέτοιες χρονολογίες...δλδ κι εγώ τρελό πιπινι έδειχνα....yeah baby φαιη yeah!!!
Δηλαδή δε θυμάσαι ούτε το Εurobasket '87!!!!! :shock::shock::shock::mrgreen:
κοίτα παρατήρηση που βρήκε να κάνει ο άνθρωπος!!!

Εγώ το θυμάμαι το Eurobasket και ας ήμουν μονο 7 μηνών..... 7 χρονών ήθελα να πω:tongue:

μου αρεσουν οι 40αρες που χουν μεγαλα παιδια..τις θαυμαζω.

Ευχαριστώ... τέτοια θα ειμαι κι εγώ!!

κι εμείς στα 25 μου σκεφτομασταν να παντρευτούμε αλλα βλέπεις ο Θοδωρής ειχε άλλη άποψη

Διαφημίσεις

το φέρνω από εδώ... το φέρνω από εκεί....... λοιπόν αφού κ η Φαιη και εγώ κάναμε παιδί στην ίδια ηλικία είμαστε ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕΣ!!!!!

Ασχετο που τώρα ο Θοδωρής ειναι 7,5 χρ. έτσι.... Φαιη καλά δεν τα λεώ;;;;;;;

παντως αν η κορη μου μεινει ποτε εγκυος και μπει σε διλλημα να το κρατησει η να το ριξει μαλλον θα φροντισω να το κρατησει και θα τη βοηθησω οσο μπορω, ωστε η ζωη της να αλλαξει το ελαχιστο δραματικα το σκεφτομαι πολλες φορες.. και δεν το λεω με ηθικα κινητρα αλλα δεν αξιζει για μενα κατι περισσοτερο απο μια ανθρωπινη ζωη..και το λεω εγω που την μια επελεξα και τις αλλες αναγκαστηκα να τις διακοψω

ήρθα,πάει και η σκούπα,έδωσα και την κρέμα της μικρής!!

προσπ τα παθήματα μας γίνονται μαθήματα...εγώ θυμάμαι τα πρώτα χρόνια με τον άντρα μου ως φοιτητές είχα πάντα άγχος μην μείνω έγκυος!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...