Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το'χω μετανιώσει όσο τίποτα στον κόσμο..... την χαρά μου την έκανε σαν πένθος... τελικά αυτή η γυναίκα πάντα ψυχολογικά με έριχνε

ειναι η μαμα σου και δεν ξεγινεται.. ο χαρακτηρας της επισης δεν ξεγινεται επειδη δεν θα τον αλλαζε ποτε η ιδια..

αυτο που γινεται ομως ειναι να βαλεις τον καθε ανθρωπο στη θεση που του αρμοζει μεσα στην ζωη σου και ειδικα μεσα στο μυαλο σου και να ζησεις το υπολοιπο της ζωης σου πραττωντας με το τι θελει η δυαδα Τζεσικα- Στεφανος και οχι τα φαντασματα των κατα τυχη συγγενων μας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ρε όλες είμαστε ρομαντικές!!!!!!

πωπω σκεφτόμουν ότι σε ένα μήνα κλείνουμε 10 χρόνια με τον καλό μου!!!

πως περνάνε τα χρόνια βρε παιδιά?

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Πριν ειμανε στην τουαλετα και εχ#$#$ (σορρυ αλλα εχει νοημα η λεπτομερεια) και διαβαζοντας ενα τεχνικο περιοδικο εβλεπα την ημερομηνια και σκεφθηκα οτι τον Ιουνιο κλεινω 10 χρονια σχεσης, 5 χρονια γαμου και 9 στην δουλεια που ειμαι..

Διαφημίσεις

ναι ρε όλες είμαστε ρομαντικές!!!!!!

πωπω σκεφτόμουν ότι σε ένα μήνα κλείνουμε 10 χρόνια με τον καλό μου!!!

πως περνάνε τα χρόνια βρε παιδιά?

Εγώ 9 χρονια γνωριμίας στις 16/2 και 8 χρόνια γάμου στις 11/5.. στα 40 μου ο Θοδωρης θα ειναι 17 και είμαι πολύ χαρούμενη!! Μεγάλο παιδί

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Πριν ειμανε στην τουαλετα και εχ#$#$ (σορρυ αλλα εχει νοημα η λεπτομερεια) και διαβαζοντας ενα τεχνικο περιοδικο εβλεπα την ημερομηνια και σκεφθηκα οτι τον Ιουνιο κλεινω 10 χρονια σχεσης, 5 χρονια γαμου και 9 στην δουλεια που ειμαι..

:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν υπαρχεις!!!

Τζες.. Εκανα τον πολιτικο στα 19, εμεινα εγκυος στα 22 και εκανα το θρησκευτικο στα 23! Μικροπαντρεμενη κι εγω και μικρομανουλα σαν εσενα! ;)

Μαεστρια ουτε εγω το εχω παιδι μου με το ρομαντισμο... Στον πολιτικο -το εγραψα και παραπανω- πηγα με ενα καφε φορεμα και ασορτι γοβες. Μετα πηγαμε για υπνο γιατι ειχε μεσημεριασει και το βραδυ στη Λαδοκολλα στη Δαφνη! :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν υπαρχεις!!!

Τζες.. Εκανα τον πολιτικο στα 19, εμεινα εγκυος στα 22 και εκανα το θρησκευτικο στα 23! Μικροπαντρεμενη κι εγω και μικρομανουλα σαν εσενα! ;)

αρα στα 40 μας μαζί θα γυρνάμε στα κλαμπ να κάνουμε παρακολουθήσεις στα παιδια΄μας

αρα στα 40 μας μαζί θα γυρνάμε στα κλαμπ να κάνουμε παρακολουθήσεις στα παιδια΄μας

Αμε!! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τέτοια ώρα έπρεπε να έβαζα σκούπα...έκανα πρίν τη κουζίνα και μου έχει μείνει σκούπα και ξεσκόνισμα...

Εγώ έκανα ξεσκόνισα, έβαλα φαγητό, μου έμεινε ΚΙ ΕΜΕΝΑ η σκούπα!

Εγώ στον πολιτικό με τζιν πήγα παιδιά. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...