Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παίρνω εχινάκεια από χθες ΚΑΙ αντιβίωση! Τι να πω; Με φτύσανε; Τι ζηλέψανε; Την ανεργία μου; ΕΛΕΟΣ. :tongue:

ελα, ελα.. θα γινεις καλα, σε δυο μηνες θα φτιαξει και ο καιρος και θα εισαι παλι ακμαια και σουπερ, να κοβεις βολτες με τον μικρουλη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΧ ΠΟΣΟ! θελω να σχολασω και να παω σπιτι μου... δεν μπορειτε να με νοιωσετε...

ΠΟΣΟ βαριεμαι.. ΠΟΣΟ αναδουλεια υπαρχει δεν λεγεται..και οταν θα μου φερουν δουλεια θα ειναι μ@#$# που δεν θα εχω κεφι να ασχοληθω..

Και το κακο ειναι οτι το σκ θα περασει νερακι οπως παντα χαριν στις δουλειες του σπιτιου και στις υποχρεωσεις..

18-22/2 εχω αδεια και θα την περασω με τη μικρη στο εξοχικο.. το καλο που του θελω να μη πιασει βαρυχειμωνια για να μπορω να τη βγαζω εξω βολτα γιατι ο μπαμπας θα πηγαινοερχεται και δεν θα χω αλλο τροπο να κυκλοφορω..

καλημέρα κορίτσια...

τζεσικάκι συμφωνώ με τα κορίτσια,τι άλλο να πω παραπάνω...αρκεί να μην είσαι άτυχη και κάνει απολύσεις αφού φύγεις,κρίμα να χάσεις τόσα λεφτά...όντως γιατί άλλαξαν γραφεία? κομπίνες κάνουν???

Το κτίριο ειναι ιδιοκτητο, το έχτισε με την προοπτική ότι θα πήγαν όλα τέλεια, δεν ειχαν αρχίσει ακομα οι αναποδιες... τα καλα τα χρονια ειχαν ΕΒΟΔΑΔΙΑΙΑ εισπραξη 160,000-200,000 ευρω

Το κτίριο ειναι ιδιοκτητο, το έχτισε με την προοπτική ότι θα πήγαν όλα τέλεια, δεν ειχαν αρχίσει ακομα οι αναποδιες... τα καλα τα χρονια ειχαν ΕΒΟΔΑΔΙΑΙΑ εισπραξη 160,000-200,000 ευρω

ετσι ετσι και εμενα ο συζυγος τα καλα τα χρονια εβγαζε 1000-2000 ευρω την εβδομαδα.. που ντα τωραααααα??!!

Διαφημίσεις

Να πω κι εγώ για το γάμο που ξεκίνησα κ το θέμα. Προσωπικά δεν θα έκανα πολιτικο γάμο, ποτέ δεν μου άρεσε κ ο θρησκευτικός ήταν αυτό που ήθελα.

Εμας επειδή ήταν ξαφνικο κ οι γονείς μου δεν ειχαν την οικονομική δυνατότητα πληρωσαν τα πεθερικά μου κ ο Στ. κ τα δικά μας άτομα στη δεξίωση (40ατ.), οι γονείς μου μας δώσανε 3000ευρω και τις κουρτίνες του σπιτιού. Από τα δώρα του γάμου ήταν 14.000 τα χρήματα (μου έστειλαν από Ιταλια) και ξεχρεώσαμε τα έπιπλα και ότι άλλο ήταν.

Το νυφικό το έραψα στα μετρα μου αφού ήμουν έγκυος και το έχω σπιτι και κάθεται.. ειχε μακριά αποσπόμενη ουρά, ήταν ολολευκο και πολύ αρχοντικό.. ήμουν σαν πριγκίπισσα..μικρή πριγκίπισσα 23 χρ.

Το μονο που θα άλλαζα αν ήταν τωρα ήταν οι μπομπό αφού ηταν μικρά βαζάκια με καπακι από πορσελάνη... τότε μας φαινοντουσαν ωραια ....

Την ημέρα του γάμου η μανα μου δεν ήθελε κόσμο κ στο κρεβάτι ντρεπόταν (γιατί έλεγε ότι γίνεται για τα χρήματα) κ δεν καλέσαμε δικό μου κόσμο μονο συγγενείς του Στ.

Το έχω σκυλομετανιώσει αφού παρότι ειμαι πολυ του κεφιού αφησα να καταπιεστώ από τις επιθυμίες της μητέρας μου που δεν ήθελε κανέναν σπιτι εκεινη την ημέρα

Κατά τα άλλα δεν θα ξεχάσω ποτέ το ερωτευμένο βλέμμα του Στ. την ώρα που ανέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας κ το συναίσθημα που ήταν τοσο μα τόσο δυνατό... αφού υπογράψαμε στο τέλος το στυλό που χρησιμοποιήσαμε δεν ξαναεγραψε ποτέ και το θεώρησα πολυ καλό σημάδι.....

Εγώ πάλι δεν ήθελα θρησκευτικό με τίποτα!

Μου φτανε ο πολιτικός, αλλά χατίρι στους γονείς μου έκανα, που ήθελαν να με δουν με νυφικό! (φοβερό θέαμα, τι να σου πω; )

Ευτυχώς βόλεψε χρονικά κι έκανα μαζί και τη βάφτιση.

Στον πολιτικό ήταν ωραία, πήγαμε με τα τζιν, και μετά πήγαμε για καφέ!!!

Εγώ δεν είμαι ρομαντική, όπως καταλαβαίνετε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Να πω κι εγώ για το γάμο που ξεκίνησα κ το θέμα. Προσωπικά δεν θα έκανα πολιτικο γάμο, ποτέ δεν μου άρεσε κ ο θρησκευτικός ήταν αυτό που ήθελα.

Εμας επειδή ήταν ξαφνικο κ οι γονείς μου δεν ειχαν την οικονομική δυνατότητα πληρωσαν τα πεθερικά μου κ ο Στ. κ τα δικά μας άτομα στη δεξίωση (40ατ.), οι γονείς μου μας δώσανε 3000ευρω και τις κουρτίνες του σπιτιού. Από τα δώρα του γάμου ήταν 14.000 τα χρήματα (μου έστειλαν από Ιταλια) και ξεχρεώσαμε τα έπιπλα και ότι άλλο ήταν.

Το νυφικό το έραψα στα μετρα μου αφού ήμουν έγκυος και το έχω σπιτι και κάθεται.. ειχε μακριά αποσπόμενη ουρά, ήταν ολολευκο και πολύ αρχοντικό.. ήμουν σαν πριγκίπισσα..μικρή πριγκίπισσα 23 χρ.

Το μονο που θα άλλαζα αν ήταν τωρα ήταν οι μπομπό αφού ηταν μικρά βαζάκια με καπακι από πορσελάνη... τότε μας φαινοντουσαν ωραια ....

Την ημέρα του γάμου η μανα μου δεν ήθελε κόσμο κ στο κρεβάτι ντρεπόταν (γιατί έλεγε ότι γίνεται για τα χρήματα) κ δεν καλέσαμε δικό μου κόσμο μονο συγγενείς του Στ.

Το έχω σκυλομετανιώσει αφού παρότι ειμαι πολυ του κεφιού αφησα να καταπιεστώ από τις επιθυμίες της μητέρας μου που δεν ήθελε κανέναν σπιτι εκεινη την ημέρα

Κατά τα άλλα δεν θα ξεχάσω ποτέ το ερωτευμένο βλέμμα του Στ. την ώρα που ανέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας κ το συναίσθημα που ήταν τοσο μα τόσο δυνατό... αφού υπογράψαμε στο τέλος το στυλό που χρησιμοποιήσαμε δεν ξαναεγραψε ποτέ και το θεώρησα πολυ καλό σημάδι.....

καλεεεεεεεεε.. τι ρομαντικο παιδι εισαι εσυ!!!

αυτο το τελευταιο τι ακραια ομορφη σκεψη..

και ναι λοιπον.. ΑΥΤΟ το ερωτευμενο βλεμμα του μελλοντος συζυγου ηταν και το δικο μου ζητουμενο μονο που εγω ημουν στο τσακιρ κεφι και οταν ανεβαινα τα σκαλια της εκκλησιας εκανα χαβαλε με τους καλεσμενους.. για τα πανηγυρια τελειως!

εγω ηπια οοοοοοοοοοοοοοολο το κρασι απο το ποτηρι του γαμου και την ακουσα με αποτελεσμα στη χαιρετουρα να πιανω ΤΗΝ κουβεντα και να κανω ΤΙΣ πλακες με τους καλεσμενους..

αυτη την (συγνωμη jesgk) αθλια αντιμετωπιση την ειδα και εγω στον γαμο της βαφτηστηρας τους προσφατα απο τους γονεις της.. το νοημα ειναι το εθιμο και το εθιμο επιτασσει και χρηματα.. οποιος εχει και μπορει εχει καλως, οποιος δεν εχει αρκει μια καρτουλα η μια αγκαλια..

και στο τελος ξερεις τι εγινε? εριξαν ολοι οι συγγενεις του γαμπρου και ηρθε σε ασχημη θεση η μανα της νυφης που δικη της ιδεα ηταν να μην ριξουνε εκεινοι και τελευταια στιγμη ανοιγαν τα συρταρια να ψαχνουν να βγαλουν μερικα απο τα χρυσα η τα νομισματα των δικων τους καλεσμενων για να ριξουν..

Ναι ήρθε η εγκυμοσύνη γι'αυτό... δεν ήταν σχεδιασμένο 9 μήνες είμασταν μαζί

μωρε χιλιες φορες να χα παντρευτει κατα τετοιο τροπο και να αποκτουσα παιδια απο οτι τωρα που το παλευω σαν τη χαζη

και στο τελος ξερεις τι εγινε? εριξαν ολοι οι συγγενεις του γαμπρου και ηρθε σε ασχημη θεση η μανα της νυφης που δικη της ιδεα ηταν να μην ριξουνε εκεινοι και τελευταια στιγμη ανοιγαν τα συρταρια να ψαχνουν να βγαλουν μερικα απο τα χρυσα η τα νομισματα των δικων τους καλεσμενων για να ριξουν..

το'χω μετανιώσει όσο τίποτα στον κόσμο..... την χαρά μου την έκανε σαν πένθος... τελικά αυτή η γυναίκα πάντα ψυχολογικά με έριχνε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...