Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο την άλλη η κολλητή μου δεν γνώρισε τον πάτερα της. Οι γονείς της χώρισαν νωρισάν. Όταν πήγαινε δημοτικό η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε. Ειλικρινά αυτός ο άνθρωπος την έχει πιο πάνω και απο τα παιδιά του. Δεν τη ξεχωρίζει. Το εξοχικό που έχτισε με τα χεράκια του το έγραψε στο όνομά της , εγω αν ήμουν παιδί του άνετα παρεξηγιόμουν... Και το λέω αυτό γιατί στο λόγο υπάρχει και ο αντίλογος...

η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν κατι ανδρες λουλουδια στην κυριολεξια..και εχω γνωρισει δυο αναλογες περιπτωσεις...οι γυναικες υστερουμε σε τετοια μεγαλοψυχια..τα θελουμε ολα υπο τον ελεγχο μας..η καθε μια στο volume που της αντιστοιχει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ πάντως δεν έχω σκεφθεί το θέμα χωρισμού!!

συμπληρώνει ο ένας τον άλλον,θέλουμε τα ίδια πράγματα,τόσο πολύ να αλλάξουν αργότερα τα πράγματα?

ούτε εγώ έχω σκεφτεί να χωρίσω. υποθετικά μιλάμε......

Διαφημίσεις

κι εμείς χθες πήγαμε στους γονείς μου κι έπαιζε με τα ανήψια,έπαιζαν κυνηγητό!!

με της ίδια ηλικίας δεν μπορούν να παίξουν καλά ακόμα.

ναι αλλα με ενα κοριτσακι που την περναει μολις δυο μηνες παιζουν σαν να ειναι 4-5 ετων.. τοσο καλη συνεργασια, στα παντα!!αλαλ μενει στο εξοχικο και βρισκομαστε μια φορα το μηνα η στους δυο..

σωστά...

δεν θέλω να σκέφτομαι άσχημα πράγματα...γι'αυτό και δεν τα βάζω στο μυαλό μου...μου φτάνουν τα άλλα που έχω...αν δεν είχα μια σωστή σχέση (κατά την γνώμη μου),θα ήμουν στα πατώματα με όλα αυτά που μας συμβαίνουν!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

μεταξύ μας και εγώ αν χώριζα δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Και δεν το λέω απο τη μεριά του μυστηρίου οτι γίνεται μια φορα (που εγώ ούτε αυτό έκανα) αλλά δεν θα ξαναέβαζα κανέναν πάνω απο το κεφάλι μου και στο σπίτι που μεγαλώνω το παιδί μου. Βέβαια έξω απο το χωρό πολλά τραγούδια λες και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική....

Ούτε εγώ θα ξαναπαντρευόμουν Βίκη, εκτός αν έκανα άλλο παιδί με άλλο άντρα, γιατί προτιμώ να 'μαι παντρεμένη, για νομικούς λόγους.

Αλλά ξανά θρησκευτικό; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :tongue:

Είμαι ΧΑΛΙΑ μπουκωμένη κι έχω γαϊδουρόβηχα, να τον χαίρομαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ θα ξαναπαντρευόμουν Βίκη, εκτός αν έκανα άλλο παιδί με άλλο άντρα, γιατί προτιμώ να 'μαι παντρεμένη, για νομικούς λόγους.

Αλλά ξανά θρησκευτικό; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :tongue:

Είμαι ΧΑΛΙΑ μπουκωμένη κι έχω γαϊδουρόβηχα, να τον χαίρομαι.

γαιδουρα! ε γαιδουρα!!!!! :tongue:

άντε βρε μαεστριάκι να γιάνεις!!πάρε και βιταμίνες !!

Παίρνω εχινάκεια από χθες ΚΑΙ αντιβίωση! Τι να πω; Με φτύσανε; Τι ζηλέψανε; Την ανεργία μου; ΕΛΕΟΣ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...