Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και εδω! :D

Ειδα πιασατε το θεμα με τους γαμους εχθες ε?

Λοιπον.. Εγω εκανα πολιτικο για να παρει ενα δανειο ο αντρας μου.. Τοτε τον ηξερα 11 μηνες. Ηταν για εμενα καθαρα ζητημα τραπεζας, δεν το ειδα καθολου συναισθηματικα, φορεσα τα καλα μου (ενα καφε φορεμα με ασορτι γοβες), πηραμε ενα τριανταφυλλο για ανθοδεσμη, τους μαρτυρες και πηγαμε. Κανενας αλλος.. Μετα γεννησα τη Μαρια και ο αντρας μου ηθελε να κανουμε γαμο και βαπτιση μαζι.. Πραγματικα εβγαζα φλυκταινες μονο και μονο στην ιδεα και δεν το λεω επειδη χαλασαμε λεφτα, ουτε επειδη το εκανα. Αν μπορουσα να μην το κανω δεν θα το εκανα ποτε. Απλα με "τσακωσε" σε μια ευαισθητη περιοδο της ζωης μου, πανω στη λοχεια, ειχε παθει κι ο ιδιος ενα ατυχημα με τη μηχανη στη δουλεια του και με λιγα λογια με "εψησε". Το θεωρω εντελως ανουσιο. Εχει μια λογικη η αποψη "να ενωθουμε με τις ευλογιες του Θεου" αλλα ειλικρινα, στη δικη μου την περιπτωση, οταν μετα απο ενα σωρο πατατρακ που περασαμε, δεν χρειαζομουν αυτο για να καταλαβω πως ο Θεος με εχει ευλογησει. Ημασταν σπιτι μας, ειχαμε ολοι μας την υγεια μας, δεν χρειαζομουν καποια αλλη αποδειξη πως με αγαπαει ο Θεος! Παρολαυτα το εκανα.. Οσο πιο λιτα και απεριττα με καλεσμενους ολους κι ολους 60, χωρις γλεντι (καναμε catering και βγαλαμε για φαγητο μονο τους κουμπαρους). Δεν μετανιωνω που τελικα εκανα και θρησκευτικο, απλα αν μου το προτεινε ξανα ο αντρας μου τωρα, η απαντηση θα ηταν αρνητικη.

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε, η Μαρια παλι σηκωθηκε 3 φορες τη νυχτα και εν τελει ξυπνησε οριστικα στις 8 παρα 10..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αποφασεις ηρεμα.. αλλωστε ηδη δεν χανεις κατι..δεν σε πληρωνουν ουτως η αλλως και δουλεια νεα στα σκαρια δεν εχεις..αλλα και παλι κατ εμε πρεπει να εφευρεις ενα σχεδιο Β αφου ως γνωστον ΕΣΥ ξανα.. καλεισαι να βγαλεις το φιδι απο τη τρυπα..

Τζες καλα ξεμπερδεματα με τη δουλεια κοριτσι μου.. Δεν ξερω τι να σου πω.. :(

gM4vp2.png

καλημερα Φαιη..

χωρις παρεξηγηση..

οταν θα περασουν 50 χρονια και θα γραφτουν βιβλια για την δεκαετια του 2000 ενα απο τα χαρακτηριστικα θα ειναι..οι αμετρητοι πολιτικοι γαμοι με σκοπο ενα ζευγαρι να παρει δανειο για την αγορα ενος σπιτιου που αργοτερα αν οχι τα μισα, ταπερισσοτερα δεν μπορεσαν ποτε να ξεχρεωσουν..

εν μεσω πολλων υπηρξαν και περιπτωσεις που το ζευγαρι χωρισε κιολας και το πολυποθητο διαμερισμα μαζι με το χρεος του δανειου εμεινε στον αερα να ταλανιζει τους αντιδικους..

υπηρξαν βεβαια και πολλα ζευγαρια που επελεξαν τον πολιτικο ως την οικονομικοτερη λυση για να γινουν κοινωνικα επισημοι συζυγοι αλλα ελαχιστοι θεωρω οτι το εκαναν απο ιδεοντολογιο..τυπου, δεν με εκφραζει ο θρησκευτικος ή ειμαι αθεος ή το καναμε ετσι για να γινει οσο πιο διακριτικα μπορουσε..

προσωπικα μονο αν επρεπε να ξαναπατρευτω θα επελεγα ισως τον πολιτικο..βασικα δεν θα θελα να ξαναπαντρευτω...αυτα γινονται μια φορα..ειλικρινα..

Διαφημίσεις

οσο για την μικρη σου Φαιη, πρεπει να το συνηθισεις...

εμενα η δικη μου ειναι λες και γεννηθηκε προχθες.. καμια αλλαγη οσο και να προσπαθω

απο 1 εως 101 φορες ξυπναει μεχρι να με πεισει - αναγκασει- καταρρακωσει και να πεσω διπλα της.. παλι καλα το χει μονιμα να ξυπναει γυρω στις 7.00 που και που τα σκ αν ειμαι διπλα της 8.00

υπηρξαν βεβαια και πολλα ζευγαρια που επελεξαν τον πολιτικο ως την οικονομικοτερη λυση για να γινουν κοινωνικα επισημοι συζυγοι αλλα ελαχιστοι θεωρω οτι το εκαναν απο ιδεοντολογιο..τυπου, δεν με εκφραζει ο θρησκευτικος ή ειμαι αθεος ή το καναμε ετσι για να γινει οσο πιο διακριτικα μπορουσε..

προσωπικα μονο αν επρεπε να ξαναπατρευτω θα επελεγα ισως τον πολιτικο..βασικα δεν θα θελα να ξαναπαντρευτω...αυτα γινονται μια φορα..ειλικρινα..

μεταξύ μας και εγώ αν χώριζα δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Και δεν το λέω απο τη μεριά του μυστηρίου οτι γίνεται μια φορα (που εγώ ούτε αυτό έκανα) αλλά δεν θα ξαναέβαζα κανέναν πάνω απο το κεφάλι μου και στο σπίτι που μεγαλώνω το παιδί μου. Βέβαια έξω απο το χωρό πολλά τραγούδια λες και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική....

Προσπ καμμια παρεξηγηση ειλικρινα, στο κατω - κατω ο καθενας εχει τη γνωμη του.. Να σου πω πως εχεις αδικο για τους πολιτικους και για τα δανεια? Ψεμματα θα πω.. Παντως εγω για αυτο το εκανα, οχι απο ιδεολογια ή επειδη δεν πιστευω. Επισης θα συμφωνησω στο οτι ουτε εγω θελω να ξαναπαντρευτω.. Μια φορα γινονται αυτα -οπως λες κι εσυ- και ειδικα τωρα που εχω και παιδι δεν θελω καν να το σκεφτομαι για 2ο γαμο. Δεν το καταδικαζω αλλα αν του δινω μια πιθανοτητα αυτη θα ηταν 1 στις 100000000000000000. Τωρα αν πεσω σε αυτη την περιπτωση, τι να πω! :lol:

Για τη Μαρια τωρα υπομονη λες ε? Που θα παει? Μολις σπουδασει θα ηρεμησει!! :lol:

gM4vp2.png

μεταξύ μας και εγώ αν χώριζα δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Και δεν το λέω απο τη μεριά του μυστηρίου οτι γίνεται μια φορα (που εγώ ούτε αυτό έκανα) αλλά δεν θα ξαναέβαζα κανέναν πάνω απο το κεφάλι μου και στο σπίτι που μεγαλώνω το παιδί μου. Βέβαια έξω απο το χωρό πολλά τραγούδια λες και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική....

Αυτο..! ;)

gM4vp2.png

σωστα.. εγω θα ξανακανα σχεσεις αλλα για συμβιωση μονο θα το εκοβα..αν επεμενε ομως και δεν το χε ζησει ποτε ισως το εκανα ως υποχωρηση αλλα και παλι λιτα..

το οτι εχουμε σκεφθει ολα αυτα τα σεναρια αποδεικνυει την προβλεψιμοτητα της Παρθενου η κατι δεν μας παει καλα???????!:tongue:

Διαφημίσεις

Για τη Μαρια τωρα υπομονη λες ε? Που θα παει? Μολις σπουδασει θα ηρεμησει!! :lol:

ε! μη σε απογοητευσω αλλα καπως ετσι παρτο και που ξερεις...μπορει να κανει την εκπληξη και να στρωσει νωριτερα!

εμεις εχθες πηγαμε στο βαφτηστηρι μου και επαιξαν τα μικρα αλλα διαπιστωσα αλλη μια φορα οτι η κορη μου εκτος απο ενα κοριτσακι που χουν διαφορα 2 μηνες και το οποιο μιλαει ικανοποιητικα και εχει διαφορα ενδιαφεροντα και κανουν σουπερ και δημιουργικη παρεα, με ολα τα αλλα συνομηλικα και ειδικα με οσα δεν μιλανε πολυ παιζει πιο επιφυλακτικα και πιο μηχανικα..

σωστα.. εγω θα ξανακανα σχεσεις αλλα για συμβιωση μονο θα το εκοβα..αν επεμενε ομως και δεν το χε ζησει ποτε ισως το εκανα ως υποχωρηση αλλα και παλι λιτα..

το οτι εχουμε σκεφθει ολα αυτα τα σεναρια αποδεικνυει την προβλεψιμοτητα της Παρθενου η κατι δεν μας παει καλα???????!:tongue:

Ειλικρινά δεν το έχω φιλοσοφίσει το θέμα. Αυθόρμητη ήταν η απάντηση αλλά νιώθω βέβαιη τουλάχιστον αυτή την περίοδο της ζωής μου για αυτη την σκεψη μου. Παλιά ανέλυα το κάθε τι με όλα τα υποτιθέμενα σενάρια που περνούσαν απο το μυαλό μου, πράγμα που με κούραζε αφόρητα ψυχολογικά. Απο τη στιγμή που γέννησα ''χαλάρωσα'' στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Απο την άλλη η κολλητή μου δεν γνώρισε τον πάτερα της. Οι γονείς της χώρισαν νωρισάν. Όταν πήγαινε δημοτικό η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε. Ειλικρινά αυτός ο άνθρωπος την έχει πιο πάνω και απο τα παιδιά του. Δεν τη ξεχωρίζει. Το εξοχικό που έχτισε με τα χεράκια του το έγραψε στο όνομά της , εγω αν ήμουν παιδί του άνετα παρεξηγιόμουν... Και το λέω αυτό γιατί στο λόγο υπάρχει και ο αντίλογος...

εμεις εχθες πηγαμε στο βαφτηστηρι μου και επαιξαν τα μικρα αλλα διαπιστωσα αλλη μια φορα οτι η κορη μου εκτος απο ενα κοριτσακι που χουν διαφορα 2 μηνες και το οποιο μιλαει ικανοποιητικα και εχει διαφορα ενδιαφεροντα και κανουν σουπερ και δημιουργικη παρεα, με ολα τα αλλα συνομηλικα και ειδικα με οσα δεν μιλανε πολυ παιζει πιο επιφυλακτικα και πιο μηχανικα..

η δικιά μου με τα μεγάλα παιδάκια (τον μάριο και το κοριτσάκι του ενοικιαστή που πάει πρώτη δημοτικού ) παίζει μια χαρά. Την προσέχουν και την καθοδηγούν στο παιχνίδι. την μικρή της κολλητής μου απλώς της δείνει παιχνιδάκια και τη βοηθάει να έχει πρόσβαση σε αυτά όταν ζορίζεται.

καλημέρα κορίτσια...

τζεσικάκι συμφωνώ με τα κορίτσια,τι άλλο να πω παραπάνω...αρκεί να μην είσαι άτυχη και κάνει απολύσεις αφού φύγεις,κρίμα να χάσεις τόσα λεφτά...όντως γιατί άλλαξαν γραφεία? κομπίνες κάνουν???

πρινσέσα μου μαυρίκιο έχει πάει ο άντρας μου!! μην πάμε σε γνωστά μέρη!!!!!!!!

χαχαχα

εμείς τον πολιτικό τον κάναμε γιατί το θέλαμε απλά,αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί,οπότε λίγους μήνες πριν μείνω έγκυος έγινε κι αυτό!!είχαμε πει ότι θα κάνουμε σύντομα και τον θρησκευτικό αλλά μας ήρθαν πολλά μαζί μετά!!

βρε κορίτσια γιατί τόσο πολύ ξενύχτια?έχετε μιλήσει με τον γιατρό? γιατί να ξυπνάνε συνέχεια τα σκαθάρια σας?

προσπ όπως βλέπεις το λιμάνι από το καράβι όταν φθάνεις,απέναντι,πίσω από το λόφο μένουμε...κεφαλομάντουκο λέγεται ο λόφος..κι εμείς από πίσω,σολάρι...

το βράδυ ακούμε τα καράβια,την άγκυρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...