Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχεις απολυτο δικιο jesg ..ποτε μη λες ποτε..αλλα οπως προειπα...εκτος και αν μου συμβει κατι που δεν μπορω να φανταστω (αυτο μπορει να ειναι και μια ενδοσυζυγικη κριση που να απαιτει απομονωση του ζευγους)...τωρα για αργοτερα δεν ξερω και εγω να σου πω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα!και το οτι πρεπει να τα εχεις ζησει ολα που ελεγα,παλι σε συγκεκριμενα ατομα αναφερομουν!στους γονεις μου!:-(:-(παω τωρα γτ ξυπνησε και δεν μ'αφηνει να γραψω!φιλιααααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ήρθα!! Είπα να φάω κάτι σ'αυτό το κωλογραφείο που δουλεύω.

Λοιπόν η μητέρα μου παιδιά όταν ήρθε από την Ιταλία δεν είχε κανέναν να τη βοηθήσει κ δεν γνώριζε καν τη γλώσσα, ο πατέρας μου δούλευε μέχρι αργά κ έτσι απο τη μέρα που γεννήθηκα μεχρι που ενηλικιώθηκα δεν είχε βγεί από το σπίτι χωρίς εμένα. (γι'αυτό πετάει λίγο το μάτι της), γι'αυτό κ τώρα με παροτρύνει αν θέλω να βγαίνω με τον άντρα μου. Εμείς παρότι ανα πάσα στιγμή μπορούμε να τα αφήσουμε για αρκετό διάστημα δεν το κάναμε αλλά μονο που ξέρω ότι αν θέλω έχω ανθρωπο να εμπιστευτώ με ανακουφίζει

Αυτό που ήθελα να τονίζω ειναι ότι δεν θα πρέπει να είμαστε απόλυτοι ότι ΠΟΤΕ δεν θα ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , κι εγώ τον πρώτο χρόνο που δεν εργαζόμουν τοσο δεν τον αφηνα το γιο αλλά όταν έφαγε τον κάυσωνα κλεισμένος σε 80τμ τότε θεώρησα καλύτερο για αυτόν να πηγαίνει στο χωριό. Θα έρθει η στιγμή που θα θέλετε να πάτε κάπου χωρίς το παιδί ή να κοιμηθείτε ένα βράδυ χωρίς να ειναι στο σπίτι, για διακοπές δεν προβλέπεται να το κάνω κ να φύγω με τον άντρα μου αφού μια που σπάνια πάμε διακοπές να πάμε όλοι μαζί

τζές δίκιο έχει η προσπ, βιώματα! Η μαμά σου επειδή κλείστηκε με τα παιδιά παροτρίνει την κόρη να ζήσει πιο ελεύθερα. Αυτό όμως σημαίνει ότι είχες συνέχεια τη μανούλα σου. Εγώ που μεγάλωσα με τους παππούδες και μάλιστα στο σπίτι τους μου λείπαν οι γονείς μου, και αν θες πες το ψυχολογικό τραύμα ή όπως να το λένε τέλος πάντων ίσως είναι ο λόγος που δεν θέλω τα παιδιά να μένουν με τους παππούδες πέρα απο κάποιες ώρες. Και πάλι τονίζω πως δεν κατακρίνω τους γονείς μου. ¨οτι μπορούσαν έκαναν.

Η μαμά σου επειδή κλείστηκε με τα παιδιά παροτρίνει την κόρη να ζήσει πιο ελεύθερα. Αυτό όμως σημαίνει ότι είχες συνέχεια τη μανούλα σου.
Την είχα συνέχεια αλλά ειχε συνεχεια νεύρα, μακάρι να μπορούσε να ξεσκάει κ αυτή μια φορά το μήνα για να μπορεί να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό της

Διαφημίσεις

Την είχα συνέχεια αλλά ειχε συνεχεια νεύρα, μακάρι να μπορούσε να ξεσκάει κ αυτή μια φορά το μήνα για να μπορεί να έχει λίγο χρόνο για τον εαυτό της

αυτο το..συνεχεια μαζι με τα παιδια.. εχει αναποφευκτα και αυτη την συνεπεια..να σπανε τα νευρα της μητερας.. το χω δει ηδη σε δυο φιλες που δεν εργαζονται τα τελευταια χρονια επειδη κρατουν τα παιδια τους..η μια μαλιστα κοντευει να παθει καταθλιψη..

αυτο το..συνεχεια μαζι με τα παιδια.. εχει αναποφευκτα και αυτη την συνεπεια..να σπανε τα νευρα της μητερας.. το χω δει ηδη σε δυο φιλες που δεν εργαζονται τα τελευταια χρονια επειδη κρατουν τα παιδια τους..η μια μαλιστα κοντευει να παθει καταθλιψη..

Ώρες ώρες ''ζηλεύω'' τις μανούλες που δε δουλεύουν αλλά τελικά και η δουλειά είναι ένας τρόπος να ''ξεφύγεις'' λίγο. Να ντυθείς , να βαφτείς , να πιείς έναν και δύο καφέδες με την ησυχία σου, να βγείς απο το σπίτι τέλος πάντων βρε αδερφέ!

να βγείς απο το σπίτι τέλος πάντων βρε αδερφέ!

να βρίσεις την αφεντικίνα σου, να θές να χαστουκίσεις τον συνάδελφο σου, να ξεσκάσεις βρε παιδι μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

να βρίσεις την αφεντικίνα σου, να θές να χαστουκίσεις τον συνάδελφο σου, να ξεσκάσεις βρε παιδι μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ολα σ'αυτή τη ζωή ειναι σχετικά, στη δουλειά που ειμαι τώρα περνάω τόσο μα τόσο χάλια που το πρωί που ξυπνάω θέλω να τσιρίξω που πρέπει να έρθω πάλι στη δουλειά.. νιώθω οτι ξεσκάω στο σπίτι

Απ' το να θες να χαστουκίσεις το παιδί σου καλύτερα να έχεις για την αφεντικίνα τέτοια αισθήματα:wink:

Διαφημίσεις

στο μονο που συμφωνω ειναι οτι με τη δουλεια ..ξελαμπικαρει το μυαλο αλλα δεν συμφωνω με το τοι προτιμω να ειμαι εκει απο το να ειμαι στο σπιτι με τη μικρη..απλα αν δεν ειχα οικονομικο προβλημα και εμενα στο σπιτι θα φροντιζα να πηγαινω γυμναστηριο περα παρα μερα η καποια αλλη δραστηριοτητα που θα μου επαιρνε 3-5 ωρες το πολυ..μου αρκει..

Ολα σ'αυτή τη ζωή ειναι σχετικά, στη δουλειά που ειμαι τώρα περνάω τόσο μα τόσο χάλια που το πρωί που ξυπνάω θέλω να τσιρίξω που πρέπει να έρθω πάλι στη δουλειά.. νιώθω οτι ξεσκάω στο σπίτι

Αυτό είναι άσχημο. Εγώ ξεσκάω στη δουλειά ! Στο σπίτι η μικρή είναι άτακτη! Καφέ το μεσημέρι που θα κοιμηθεί πίνω. 3 βδομάδες που είχα άδεια μόνο καλημέρα έμπαινα να σας πώ και άμα. Πώ πω! Απαρνιέμαι το παιδί μου τώρα?Μάνα είμαι εγώ! Βαράτε!

στο μονο που συμφωνω ειναι οτι με τη δουλεια ..ξελαμπικαρει το μυαλο αλλα δεν συμφωνω με το τοι προτιμω να ειμαι εκει απο το να ειμαι στο σπιτι με τη μικρη..απλα αν δεν ειχα οικονομικο προβλημα και εμενα στο σπιτι θα φροντιζα να πηγαινω γυμναστηριο περα παρα μερα η καποια αλλη δραστηριοτητα που θα μου επαιρνε 3-5 ωρες το πολυ..μου αρκει..

Δεν ξέρω πως θα ήμουν αν ήμουν όλη τη μέρα με τη μικρή. Ίσως να διασκεδάζαμε οι δυό μας αλλά ίσως να είχα και νεύρα όπως λέει η τζες. Πάντως αν μου πρότεινε ο σύζυγος να σταματήσω τη δουλειά μεγάλο δέλεαρ!

Αυτό είναι άσχημο. Εγώ ξεσκάω στη δουλειά ! Στο σπίτι η μικρή είναι άτακτη! Καφέ το μεσημέρι που θα κοιμηθεί πίνω. 3 βδομάδες που είχα άδεια μόνο καλημέρα έμπαινα να σας πώ και άμα. Πώ πω! Απαρνιέμαι το παιδί μου τώρα?Μάνα είμαι εγώ! Βαράτε!

Ξεσκάω=διασκεδάσω=σπίτι

Σκάω=δουλειά

Αυτό εννοουσα

Πάντως αν μου πρότεινε ο σύζυγος να σταματήσω τη δουλειά μεγάλο δέλεαρ!

Ειναι η ευχή που του δίνω κάθε μέρα!! Να βγάζεις πολλά λεφτά για να κάτσω σπίτι απ'τη δουλειά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...