Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτη την θερμανση ειχαν απο το 1980 οπου τοτε το να χεις θερμοσσυσωρευτη με τη χρηση νυκτερινου ρευματος ηταν πιο οικονομικο..και ακομη με νυκτερινο φορτιζουν..οι επομενες σπαταλες μας αφορουν α) φωτισμο οπου ανοιγουμε οπου βρισκομαστε και οχι ολο το σπιτι ταυτοχρονα

β) σιδερο που πλεον κανω μια φορα την εβδομαδα, αν υπαρχει μεγαλος ογκος μπορει και δυο αλλα δεν ξεπερνα την ωρα η το μισαωρο

γ) κουζινα οπου μαγειρευουμε μερα παρα μερα

δ) θερμοσιφωνο μερα παρα μερα λογω της μικρης (εχουμε ηλιακο αλλα εχτισαν πολυκατοικιες γυρω απο το σπιτι και μας εκοψαν το φως και ετσι το χειμωνα τραβαει ελαχιστα)

ε) πλυντηρια οπου μεσος ορος ειναι 5-6 την εβδομαδα.

κλιματισμο βαζω σπανια, μονο προσφατα που εκανε βαρυ κρυο

τηλεοραση πλεον παιζουν απο το απογευμα και μετα μια η δυο.

laptop ελαχιστα ανοιγω εως καθολου πλεον.

γεια σας κορίτσια,τώρα άνοιξα λάπτοπ!! είχα κατέβει πόλη με την αδερφή μου,να μας πάρει παπούτσια δώρο για τα γενέθλια της μικρής,να αλλάξω κι ένα δώρο από τα μπένετον, βόλτα και καφεδάκι.πάω να σας διαβάσω...

μια μέρα έλειψα και πιάσατε τη κουβέντα...

λοιπόν...

γάμο θρησκευτικό δεν έχουμε κάνει εγώ και η βίκυ αν θυμάμαι καλά,οπότε μην ξύνετε πληγές!!! και μην μου πείτε "δεν χάνεις και τίποτα" γιατί αυτό το λένε όλοι που έχουν κάνει γάμο κι έχουν σκάσει έναν σκασμό λεφτά!!!!!!!!!!

θέλω να κάνω τον γάμο έτσι όπως τον έχω σκεφτεί,με φίλους και γλέντι,να περάσουμε καλά!!

αλλά...

βιβλία κι εμένα μου αρέσει να διαβάσω,με χαλαρώνει,αλλά δεν υπάρχει "σάλιο"...περιμένω κάνα δανεικό που και που...

πλέκω όμως τις τελευταίες μέρες,μετά από τόσο καιρό,αγόρασα νήμα!!

Γεια σας κι απο μενα..

Για τη ΔΕΗ εχω να πω οτι εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ..Οταν ερχεται λογαριασμος ανεβαζω πιεση..Κανε κατι προσπ γρηγορα!! Δεν λεει να πληρωνετε τοσα..

Μιαμαμα οταν θα το κανεις κι εσυ με το καλο θα καταλαβεις..Εμενα παλι οταν συζεις τοσο καιρο με τον αλλο μου φαινεται α-νοητο..Ξερω γνωστες με παιδι η παντρεμενες 2η φορα που κανανε κ μπατσελορ, δεν νομιζω οτι ειναι κ τοσο λογικο..Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα..

Εγω αυτο που κραταω απτον γαμο ηταν το ταξιδι το οποιο δεν το μετανιωνω στιγμη,αν και μας πηγε λιγο ακριβα..ολα τα αλλα ηταν πολυ ωραια αλλα προτιμουσα να ειχα παντρευτει σε νησι με 50 ατομα..Κι εμεις κυριακη παντρευτηκαμε!

Αυτες οι μερες ειναι πολυ χαλια,πολυ τρεξιμο..κ ο χρηστος θα εχει παλι εκθεση αλλα 2 Σκ το οποιο σημαινει οτι θα ειμαι μονη μου all day long...super ε;; κατι πρεπει να βρω να κανω με τη μικρη να περασει η ωρα

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

πρινσέσα μου δεν με ενδιαφέρει τόσο το μπάτσελορ,με ενδιαφέρει να περάσω καλά εγώ με τον άντρα μου και με τους φίλους μας!! γλέντι κανονικό!!θα μου άρεσε τώρα να γινόταν ο γάμος και να έχω και την έλλη μου παρανυφάκι!! κι εννοείται ταξίδι του μέλιτος μαλδίβες!!! που θα πιάσω το 2ο παιδί??????

άτομα πολλά δεν έχω,οι δικοί μου την υποχρέωση την έβγαλαν στην αδερφή μου...

αλλά μας έφαγαν τα χρέη!!

τζες πήρα από κατάστημα κάποια οικονομικά νήματα...αλλά αναμένω εννοείται του λίντλ νήματα και βελόνες.μπαίνω να δω φέις.

τι κανετε κοριτσια; Ειναι καμμια εδω; Εγω δεν εχω κ πολυ ωρα που ηρθα, ημουν αρμενικη βιζιτα στη φιλη μου, εφαγα σα φοραδα παλι,ειμαι να μην εχω παρεα εγω. Και με το που μπηκα σπιτι μου ηρθε η κεραμιδα στο κεφαλι..οχι οτι δεν το περιμενα απλα αν το λεει ι Στ.που δεν λεει πολλα κατι σημαινει.

πρινσέσα μου δεν με ενδιαφέρει τόσο το μπάτσελορ,με ενδιαφέρει να περάσω καλά εγώ με τον άντρα μου και με τους φίλους μας!! γλέντι κανονικό!!θα μου άρεσε τώρα να γινόταν ο γάμος και να έχω και την έλλη μου παρανυφάκι!! κι εννοείται ταξίδι του μέλιτος μαλδίβες!!! που θα πιάσω το 2ο παιδί??????

Μακαρι να τα καταφερετε κοριτσακι μου και να ειναι ολα οπως τα ονειρευεσαι..αλλα για ταξιδακι σκεψου και Μαυρικιο..Θα παθεις πλακα..

τι κανετε κοριτσια; Ειναι καμμια εδω; Εγω δεν εχω κ πολυ ωρα που ηρθα, ημουν αρμενικη βιζιτα στη φιλη μου, εφαγα σα φοραδα παλι,ειμαι να μην εχω παρεα εγω. Και με το που μπηκα σπιτι μου ηρθε η κεραμιδα στο κεφαλι..οχι οτι δεν το περιμενα απλα αν το λεει ι Στ.που δεν λεει πολλα κατι σημαινει. Εμαθε ο Στ.απο πηγη οτι η εταιρια που ειμαι παει για φουντο κ μου ειπε να δω αμεσα τι θα κανω..του ειχα πει μηπως τους ελεγα να μου κανουν εικονικη απολυση,να παρω τα χρωατουμενα κ να κατσω σπιτι μεχρι να βρω κατι αλλο και να ειμαι οαεδ, κανω κ ολα τα υπολοιπα παραλληλα κ θα δειξει. Τι λετε κι εσεις;

Ο κοσμος το χει τουμπανο κι εσεις κρυφο καμαρι;;; Το θεμα ειναι να μην χασεις τα λεφτα σου..Αν σε απολυσουν κανονικα θα παρεις αποζημιωση;; δυσκολα τα πραγματα κοριτσι..Αλλα δεν γινεται να δουλευεις και να μην πληρωνεσαι! Οσο και να φας δεν εχεις αναγκη καλε.........;)

yRf6p1.png

του ειχα πει μηπως τους ελεγα να μου κανουν εικονικη απολυση,να παρω τα χρωατουμενα κ να κατσω σπιτι μεχρι να βρω κατι αλλο και να ειμαι οαεδ, κανω κ ολα τα υπολοιπα παραλληλα κ θα δειξει. Τι λετε κι εσεις;

Aν, όντως, πάει για φούντο, την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!! Απ' το να κυρήξουν πτώχευση και να μην πάρεις τπτ! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα.

Τζεσσικάκι τί νέα είναι αυτά???:(:(:( Δύσκολη απόφαση. Απο την μια ίσως διεκδικήσεις αποζημίωση αλλά απο την άλλη πολύ πιθανό και το σενάριο με μια πτώχευση να μην πάρει κανείς φράγκο. Δεν μπορεί να μάθει κάτι παραπάνω ο Στ.? Θεία του δεν είναι η αφεντικίνα? Αλλά απο την άλλη μεταφερθήκατε σε καινούρια γραφεία. Που σημαίνει τροποποίηση καταστατικού, αλλαγή ΔΟΥ και ενα σωρό ακόμα...για το τίποτα?

Καλημερα

συμφωνω απολυτα με τα κοριτσια Jesgk αλλα και με τη viki διοτι μια εταιρεια που παει για φουντο πως αποφασιζει να κανει μεταφορα και τοσες αλλαγες? Για μειωση προσωπικου ισως.. βεβαια αν υπαρχει περιπτωση (ολα παιζουν πλεον) να κλεισει, να πτωχευσει κλπ ισως ειναι καλυτερα να φυγεις..

ΠΑΡ ΑΥΤΑ!

Μηπως το κολπο ηταν να διαρρευσει προς τα εσενα η πληροφορια μεσω Στ. ωστε να κινητοποιηθεις και να φυγεις και να γλιτωσουν απολυση με οτι συνεπαγεται? Γιατι δεν τους εχω και τυπους που θα σε επαιρναν κατ ιδιαν να σου ανακοινωσουν την απολυση σου ή ΕΙΔΙΚΑ το ενδεχομενο παραιτησης σου που θα τους ηταν και οικονομικα αναιμακτο...

εγω καιρο παντως σου εχω πει να φυγεις απο εκει.. και για το οικονομικο αλλα και για τις εργασιακες συνθηκες σε συναρτηση με την προσφορα σου.

Οι οικογενειακες επιχειρησεις ειναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που μπορει να πεσει εργαζομενος..

τζες πήρα από κατάστημα κάποια οικονομικά νήματα...αλλά αναμένω εννοείται του λίντλ νήματα και βελόνες.μπαίνω να δω φέις.

εμεις δεν πηγαμε ποτε ταξιδι του μελιτος.. πηγαμε 4 μερες στο εξοχικο και κατσαμε αφου δεν υπηρχε σαλιο..ολο το ρευστο επεσε στην ανακαινιση του σπιτιου και στο γαμο.. μετα στο καπακι ηρθε η μια αποτυχια πανω στην αλλη με τις εγκυμοσυνες και καναμε επιπλεον εξοδα, μετα ηρθε η μικρη οπου και εκει ειχαμε εξοδα και το αποκορυφωμα ηταν η κλοπη του σπιτιου που μας εχωσε βαθια στα χρεη.

χθες πηρε τηλ καποιος για το οικοπεδο που πουλαμε αλλα ζηταει 10000 κατω απο το ελαχιστο που αποδεχομαστε αλλα δεν πιστευω οτι θα δεχθει η κουνιαδα αυτη τη συναλλαγη.. το κακο ειναι οτι 3 μηνες τωρα η μας το ζητουν πολυυυυυυυυυ κατω απο την αξια του η δεν το ζητουν καθολου..

και εγω με βαρυα καρδια θα το δεινα τοσο κατω αλλα υπαρχουν αναγκες.. και μελλοντικες μαλιστα..ομως δεν πιστευω οτι θα γινει κατι

τωρα περι του γαμου miamama..

εγω αν χωριζα δεν θα ξαναπαντρευομουν με θρησκευτικο τουλαχιστον εκτος αν επεμενε για την εμπειρια ο εκαστοτε γκομενος που θα χα και θα το βλεπαμε για πιο μονιμα..

πιστευω οτι θρησκευτικος με τα εξοδα που η κοινωνια φροντισε να του φορτωσει στο ονομα του κερδους και του εμποριου ειναι once for a lifetime και οτι μπορει ο καθενας..

εγω στον δικο μου γαμο τα εκανα ολα μονη μου με τον ανδρα μου και οικονομικη στοιχειωδη στηριξη ειχα απο τη κουνιαδα αφου μεναμε μαζι ουτως η αλλως..

τιποτε ακριβο αλλα και τιποτε της ξεφτιλας..κατι μετριο και πιστευω αξιοπρεπες..

εχω μια συναδελφο εδω που παντρευεται το καλοκαιρι στην Κρητη οπου καταγεται και μονο το νυφικο της κανει 4000 ευρω (με εκπτωση κιολας) και θα χει 1000 καλεσμενους.. το τι εξοδα εχει κανει μεχρι τωρα δεν λεγονται αλλα εχει καβατζα γονεις, δυο αδελφια και τα πεθερικα..

και ο κουμπαρος θα τους κανει δωρο 2000 ευρω για οποιο εξωτικο προορισμο θελουν..

ο καθενας ΟΤΙ μπορει..

βεβαια εμενα 5 χρονια μετα εγγαμου βιου και εχοντας ζησει αλλα πραγματα ολα αυτα μονο αστεια μου φαινονται και εξοδα αλλα καποιος που δεν το χει περασει δεν το κατανοει..

τωρα για εκεινους που ξαναπαντρευονται και λυσσανε για μπατσελορ και κανουν σα να ειναι η πρωτη τους φορα ΠΡΟΦΑΝΩΣ αρεσκονται στη διαδικασια του γαμου..και ισως οχι τοσο στο μετα χαχα!! εχω ξαδελφη που το χει κανει 3 ΦΟΡΕΣ..αλλα περι ορεξεως..

miamama θα ρθει η κουμπαροθεια μου στην Κερκυρα (στο Μαντουκι ειναι το σπιτακι -δωματιο με μια κουζινα και ενα εξωτερικο μπανιο δηλαδη-) το Πασχα μαζι με τα μικρα της...

εσεις που ζειτε? ειναι περιχωρα της πολης?

Καλημέρα κορίτσια... σήμερα ειναι παρασκευή.. τι καλά;;; Ουφ διάβασα όσα μου είπατε για τη δουλειά... ειναι δύσκολα τα πράγματα.. πρέπει να κάνω λίγη υπομονή... και να παρω μια απόφαση... θα γίνει κι αυτό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...