Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχεις διαβάσει την ιστορία της; Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Δεν βοηθάει καθόλου αυτή η φραση. Αν το πάμε έτσι καμία εδώ δεν μπορεί να πει τον πόνο της ή να στεναχωρηθεί πολύ; Ή να νιώθει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου της γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Εννοείται γέροι να είναι όλοι. Αλλά για να είμαστε εδώ μέσα, δεν είμαστε 100% υγιείς. 

σου εύχομαι μια τριψήφια χοριακη ❤️❤️

Εννοείται κ την εχω διαβασει,δεν το είπα κάπως γιατι εάν σου πω την ιστορία της φίλης μου θα πεις όντως υπάρχουν κ χειρότερα.Σαφώς κ μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κ να στεναχωρηθούμε κ να κλάψουμε αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω πρεπει να έχουμε πίστη κ υπομονη για να πετύχουμε τον στόχο μας!Σ ευχαριστω πολύ!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εκανα ανακαινιση στο πατρικο του ανδρα μου απο τον Ιανουαριο (σκ## εποχη διαλεξα και ειχα προβληματα μετα με τους σοβαδες) μεχρι και 3 μερες πριν τον γαμο μου..

δηλαδη τρεχαμε και δεν φθαναμε.. κυριως διοτι το σπιτι ηταν φορτομενο με παλαιοτερα αντικειμενα που για διαφορους λογους αλλα και οικονομικους ειμασταν υποχρεωμενοι να κρατησουμε και να ανεχτουμε (μεχρι σημερα δυστυχως η ευτυχως)

την ημερα του κρεβατιου εκανα την τελευταια γενικη καθαριοτητα στο σπιτι και ουτε καν ειχα καλεσει καποιον για να με σουλουπωσει..

φορεσα ενα κρεμ παντελονι (ειμανε και πολυυυυυυυυυυ αδυνατη τοτενες..) και ενα στραπλες ριχτο μπλουζακι και οπως ελουσα τα μαλλια, τους εβαλα αφρο και τα στεγνωσα, βαφτηκα μονη μου εχοντας ηδη υποδεχθει τους πρωτους καλεσμενους..

ηταν μια λιτη και ησυχη βραδυα χωρις χορους και κλαμπατσιμπαλα..

δεν θα χα προβλημα να χαμε λιγο κεφι παραπανω αλλα δεν εχουμε τον κυκλο που το προκαλει συνεπως μειναμε σε μια ευθυμη κατασταση..

οτι μαζεψα στο κρεβατι .. και στα χρηματικα δωρα του γαμου (γυρω στις 4.000) πηγαν στην αποπληρωμη της δεξιωσης.

Την Παρασκευη εφερα τις μπομπονιερες στο σπιτι και εκει πραγματικα απο την οψη και την μυρωδια των κουφετων ενοιωσα οτι παντρευομαι..(και μηνες πριν -διοτι απο τον Δεκεμβρη ειχα κλεισει τα παντα ενω παντρευομουν Ιουνιο- οταν πρωτοφορεσα το νυφικο μου στο ακουσμα "η ωρα η καλη")

η μπομπονιερα μου ηταν μια κλασικη μπομπο απο οργαντζα και στο δεσιμο ειχε δυο επαργυρα λουλουδια με πετρες ροζ-μωβ και επαργυρα φυλλα οπου το δεσιμο ηταν πιαστρακι για πετσετες, κηροπηγια κλπ..διακριτκη κατ εμε.

το προσκλητηριο μου μια λιτη καρτελα με μια διακρυτικη κρεμ μπορντουρα στο περιγυρο και καλλιγραφικη επιγραφη..

το νυφικο μου γραμμη Α, λευκο, ραμενο πανω μου και εχω να υπερηφανευομαι μερικες φωτο που πραγματικα δειχνει συνεχεια του σωματος μου (ναρκισσισμος στο φουλ λεμε) με σχεδιο ενα λευκο κεντημα με ενα κλαδι που τρεχει διαγωνια απο τα αριστερα προς τα δεξια χαμηλα και περιστασιακα κεντημενα φυλλαρια απαλο πολυ απαλο ροζ..

τιποτε κραυγαλεο..ενα μικρο στεμα και ενα κοντο πεπλο.

ο γαμπρος ντυμενος σε κοστουμι μπεζ -γκρι..

η ημερα ηταν Κυριακη, ειχε μια ΤΕΛΕΙΑ μερα φωτεινη καθως παντρευτηκα 4/6/2006 στις 18.00 και εναν ουρανο πεντακαθαρο..

ο παππας εκανε καθαρη και λεπτομερη τελετη και ειχε και χιουμορ,

το μεταφορικο μας μεσο ηταν μια κλασικη Rolls Royce ενος φιλου μας του οποιου ηταν και το δωρο..

ηταν ολοι οσοι μας αγαπουν και μας τιμουν εκει..

το παρτυ εγινε σε εναν μικρο αλλα ομορφο χωρο στο Μπουρναζι με πολυ καλη τιμη και αρκετα ικανοποιητικο σερβις απο οτι μου παν οι περισσοτεροι καλεσμενοι και το προγραμμας ικανοποιητικο οχι ομως τοσο οσο να κρατησει η γιορτη περαν της 1.00 μμ ηταν και εργασιμη η επομενη..

ολα ομως καλα...

by the way την ωρα που με περιμενε ο γαμπρος δραπετευε ο Παλαιοκωστας και περασε το ελικοπτερο πανω απο την εκκλησια..

χαχα!

Καλημέρα σε όλες!! Τί κάνουν τα κορίτσια με τα κορίτσια τους κ τα αγόρια τους;;;; Ολα καλά;;;;

καλημέρα και πάλι! Η Γεωργίτσια ξύπνια απο τις 6 και απο τις 6μιση μέχρι τις 8 έβλεπε Ντόρα, αφού ήπιε γάλα και έφαγε και κέικ. Πρίν φύγουμε έκλεισε και τις 2 τηλεοράσεις και λέει μαμά πάμε τώγια (τώρα) και αφού με είδε να φοράω τις μπότες μου πήγε πήρε και τις δικές της και στρόθηκε στο χαλί να τις φορέσει και κατέβηκε με αυτές κάτω (και μπιτζάμες:mrgreen:) πήρε και τη ντουντούκα της και φύγαμε. Κατεβήκαμε στη πεθερά και της λέω καλημέρα και καλά ξεμπερδέματα:mrgreen:

Βίκη, πότε θα βρεθούμε κοριτσάκι; Πάμε κέντρο; ΑΝ συνέλθω απ' τις ιώσεις βέβαια. Σήμερα, που άνοιξαν τα φαρμακεία, πήρα εχινάκεια, φυσικό ενισχυτικό, μπας και δυναμώσω.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ όλη μέρα. :mrgreen:

όποτε συνέλθεις επικοινωνούμε για να κανονίσουμε. Για κανένα Σάββατο την κόβω τη δουλειά.

Διαφημίσεις

και αφού με είδε να φοράω τις μπότες μου πήγε πήρε και τις δικές της και στρόθηκε στο χαλί να τις φορέσει και κατέβηκε με αυτές κάτω (και μπιτζάμες:mrgreen:)

Xixi!!! Και εγώ μπότες φόρεσα σήμερα και πήρε κ η Ανδρεϊνα τις δικες της και κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι φορώντας πυτζάμες:mrgreen::tongue::mrgreen:

Xixi!!! Και εγώ μπότες φόρεσα σήμερα και πήρε κ η Ανδρεϊνα τις δικες της και κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι φορώντας πυτζάμες:mrgreen::tongue::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol: χαχαχαχα!

το ίδιο μου έκανε και την Κυριακή που βγήκα και έβαλα πάλι μπότες . Τις έβαλε και αυτή και δεν ξέρω πόση ώρα κυκλοφορούσε έτσι:mrgreen:

την έχω κατεβάσει στην πεθερά και με κασκόλ επειδή είδε εμένα και πήγε και έφερε και το δικό της...

εμενα δεν εχει μποτες...:tongue:.. φοραει ομως τις παντοφλες μου..

πού να δεις τη Γεωργίτσα με τις παντόφλες του πατέρα της 43 νούμερο:mrgreen: απορώ πως δεν έφαγε τα μούτρα της ακόμα...

Διαφημίσεις

????????????????

εργαστάσιο έχετε??? Γιατί τόσα πολλά?

θερμανση με θερμοσυσσωρευτες...αστα..μη τα συζητας..

και το χειροτερο ηταν οτι αγορασαμε νεους με χρεωση στις πιστωτικες γιατι δεν υπηρχε ρευστο να αντικαταστησουμε το συστημα καθως αλλα 5.000 μας εβγαινε για το φυσικο αεριο..

βασικα και περσι τετοια εποχη 800 ευρω συνολικα πληρωσαμε.. θα ναι αντε 100 -200 ευρω λιγοτερα τον Ιουνιο..

σκεφτομαι σοβαρα αφου το σπιτι ειναι παλιο να βαλω ξανα στην παλια θεση μια σομπα πετρελαιου για να εξοικονομουμε χρηματα..δηλαδη καποιες μερες να παιζει αυτη ωστε να χουμε τους θερμοσυσσωρευτες στα υπνοδωματια..

ετσι οπως ακριβειναν ολα δεν ξερεις τι συμφερει και τι οχι πια..αστα κομματια!

αφου δεν πηραμε σωμα για το χωλ και το δωματιο της κουνιαδας και με το κλιματιστικο δεν ζεσταινει το δωματιο της γιατι ειναι και βορεινο ετσι τις νυχτες τις περναει στο σαλονι (ουτως η αλλως αφου δεν κοιμαται πολλες ωρες)

εχω μια kerosun αλλα πρεπει να της αλλαξω το φιλτρο ομως αυτες τις φοβαμαι μην σκονταψει η μικρη και πεσει γιατι καιει απο παντου..

καλα..αν δεν γινει κατι και ο συζυγος δεν βρει καμια δουλεια βλεπω τον αλλο χειμωνα να καιμε τα πραγματα της κουνιαδας

και μη ρωτησετε πως θα πληρωθει το 650αρι αφου ειναι μεχρι τελος του μηνα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...