Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπορείς να κατέβεις προς Αθήνα μεριά... εχω κατι κεφάλια που θέλουν κοπάνημα

Θέλεις και παρέα για τη φυλακή ε????? Θα σε στεναχωρήσω γιατί έχω μέσον στις φυλακές Θεσαλονίκης , δουλεύει σωφρονιστικός ο κουνιάδος μου και θα πάρω εύκολα μετάθεση:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάνε μπαμπά, κάσω μόνη μου:rolleyes::shock:

από τώρα αρχίσατε... μπράβο... εχεις κανονίσει στα εφηβικά της πάρτυ να εισαι εκεί να την προσέχεις;;;; υπολόγισες χωρίς τον ξενοδόχο!

Θέλεις και παρέα για τη φυλακή ε????? Θα σε στεναχωρήσω γιατί έχω μέσον στις φυλακές Θεσαλονίκης , δουλεύει σωφρονιστικός ο κουνιάδος μου και θα πάρω εύκολα μετάθεση:tongue:

οχι για τη φυλακή .. για να έρθεις να τους δείρεις για'μενα

από τώρα αρχίσατε... μπράβο... εχεις κανονίσει στα εφηβικά της πάρτυ να εισαι εκεί να την προσέχεις;;;; υπολόγισες χωρίς τον ξενοδόχο!

και εμένα μου έκανε εντύπωση....Απο εκεί που φεύγαμε στις μύτες για να μην μας καταλάβει τώρα χαιρετάει και παροτρίνει κι όλας:tongue:

οχι για τη φυλακή .. για να έρθεις να τους δείρεις για'μενα

ΑΑΑΑΑΑ! να πάω φυλακή μόνη μου δηλαδή......

αρχιζει το ξεσαλωμα με τα μικρα.. ανοιξαν το κουτακι και λενε οτι τους ερθει..

μπαχαλο μου ελεγε το πρωι οτι εχει κανει το σαλονι..ακουσε τον πατερα της να το λεει..

Διαφημίσεις

αρχιζει το ξεσαλωμα με τα μικρα.. ανοιξαν το κουτακι και λενε οτι τους ερθει..

μπαχαλο μου ελεγε το πρωι οτι εχει κανει το σαλονι..ακουσε τον πατερα της να το λεει..

Οχι μόνο οτι τους έρθει....τα καλύτερα ρουφιανάκια είναι τώρα....ξέρουν τί λένε...

Χθες ο άντρας μου τελείωσε νωρίς τη δουλειά και πετάχτηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο ταχυδρομείο και επι τη ευκαιρία πέρασε και έξω απο το σπίτι και πήρε τηλ τη μαμά του να βγάλει τη μικρή έξω να τη δει. Με το που πήγα σπίτι έρχεται το ρουφιανάκι και μου λέει μαμά μπαμπάς ήθε ντιντίτ οτε:tongue:

Μόλις μιλούσα με τον άντρα μου στο τηλέφωνο. Η Γεωργίτσα ήταν στης κουνιάδας και ο Μάριος της έδωσε μαρκαδόρους. Εκτός απο τα ρούχα της και τον εαυτό της έβαψε πράσινους και τους τοίχους της κουνιάδας , βγαίνει άραγε?

Διαφημίσεις

και εγω την κοπαναω μπας και προλαβουμε καμια βολτα στον ηλιο αν και η μικρη μολις κοιμηθηκε εμαθα.. θα χει σκοτεινιασει μαλλον μεχρι να τη βγαλω εξω.. μας κοβω σε παιδοτοπο..

φιλια

αντε παλι..

μα ποσο πιο βαρετη θα γινει η καθημερινοτητα στη δουλεια..

λιγη δουλεια, καθολου μπλα μπλα εδω..

πληξη..

κριμα που ξεχασα να φερω το βιβλιο μου να διαβασω και το χω και στη μεση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...