Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

απλώνω ρούχα,γιατί έχει ωραία μέρα...

περιμένουμε και το καινούριο μας καροτσάκι τις επόμενες μέρες,να πηγαίνω πιο άνετα τις βολτούλες μας,αν κρατήσει ο καιρός!!

Διαφημίσεις

Χριστινα μου να σου ζησει και παλι!!!

Α καλα οντως ΔΕΝ παιζει στην Αθηνα 180 ευρω για παρτυ μονο..Με προβληματισες πολυ για του χρονου, να μαστε καλα..Παντα ηθελα να ανοιξω επιχειρηση μονο για παιδικα παρτυ αντε κ βαφτισεις..δεν θα ηταν τελειο;;;;;;

Στολη φετος κι εμεις Μινι..Αλλα να δω που θα την παμε γιατι με τοσες ιωσεις δεν ειναι για πολυκοσμιες..

Προσπ κ Τζες παραπονιεμαι και δημοσιως!! Ολο κανονιζετε κι εμενα στην απ'εξω..Καλαααααααααααααααααααα...

Αυτα.Καληνυχτα

yRf6p1.png

Προσπ κ Τζες παραπονιεμαι και δημοσιως!! Ολο κανονιζετε κι εμενα στην απ'εξω..Καλαααααααααααααααααααα...

Αυτα.Καληνυχτα

Μη ψαρωνεις.. στα λογια βρισκομαστε μονο..

καλημερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...