Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω μαλιστα απο πριν γεννησω τη κορη μου δεν τα ανοιγα τα δωρα επι τοπου και μαλιστα καποιος με ειχε παρεξηγησει κιολας..

δεν καταλαβα? γιατι πρεπει να προσποιηθω οτι μου αρεσει κατι αν δεν μου κανει?????? Διοτι αν το πω ευθεως ειτε θα στενοχωρεθει ειτε θα παρεξηγηθει..

ευχαριστω για την προσφορα αλλα προτιμω διακριτικα να τα δω μονη μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ θέλω να πιω καφε.. με φίλες και κρουασανάκια, κεκάκια, αστεία, περιοδικά ...

ΜΕ κρουασανακια..συγκεκριμενα..ισως καφε..

σε κοβω να χεις χρονο οσονουπω......:rolleyes:

Διαφημίσεις

και ότι σε σκεφτόμουν

με την κοπή της πίττας τί έγινε;;; πόσους ξέκανες;;;

ααααααααααααα... αν και ειχα απογοητευτει παρα πολυ με το αποτελεσμα τελικα στην εταιρεια ολοι εμειναν κατευχαριστημενοι και σχεδον την φαγανε ολη.. και ΕΠΕΖΗΣΑΝ!

Το δε φλουρι επεσε στο γραφειο...χαχα!! και το κληρωσαν μαζι με αλλα δυο δωρα αλλα τα πηραν αλλοι..

του χρονου παραγγελια..δεν ξανακανω..αφου οταν εφυγα για το σπιτι ενοιωθα οτι ειχα χασει 5 κιλα βαρος απο τη πλατη μου!χαχα!

Καλησπερα κοριτσακια!! Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Εμεις με μια μικροιωσουλα ταλαιπωρουμαστε αλλα προς το παρον την εχουμε βγαλει χωρις φαρμακα.. Μονο λιγες σταγονες otrivin για παιδακια βαζουμε στη μυτη μας! Το μονο που με στεναχωρει ειναι πως δεν μπορει να ανασανει καλα απο το πολυ μπουκωμα με συνεπεια τις τελευταιες μερες και να μην τρωει καλα (πρωτοφανες αυτο για τη Μαρια) και να μην κοιμαται καλα... Κυκλοφορει σαν ζομπι στο σπιτι η καημενη.. :( Μονο στις κουνιες δειχνει ευδιαθετη!

Ελπιζω οι υπολοιπες να ειστε καλα!

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες, τί κάνετε;; Δουλειά κλασικά εγώ.... απορώ γιατί έρχομαι .... σε συζήτηση που ειχα με συνάδελφο θα μπουν στην εταιρία χρήματα μετά τις 20/2 και μάλλον τότε θα πληρωθούμε... ίσως έναντι... υπέροχα;;;;

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!τι κάνετε σήμερα??πως πάνε τα κέφια???

η έλλη ξύπνησε 10,ήταν κουρασμένη η μπουμπούκα μου!!

χθες περάσαμε πολύ ωραία,η έλλη τέλεια,ήταν συνέχεια με τους φίλους της κι έπαιζε μέσα στον παιδότοπο!!το ευχαριστήθηκε!!

ήρθε,τσίμπισε ένα τοστάκι και ξαναέφυγε,και βέβαι λύσσαξε να φάει τούρτα!!!!

οι πρόβες με τα κεράκια πήγαν στράφι,σάστισε εκείνη την ώρα!!!

ο παιδότοπος δεν είχε πολύ κόσμο,γιατί άνοιξε για το πάρτι,δεν δουλεύει τις δευτέρες!!

η εξυπηρέτηση πολύ καλή,τα φαγητά ποσότητες!!μοιράζαμε με αλουμινόχαρτο!! η κοτόπιτα μεγάλη επιτυχία...

όλα μια χαρά...

πήραμε και ωραία δωράκια...

σύνολο το πάρτυ 180Ε με τούρτα,με δωράκια για τα μικρά...

τα οποία τα μοίραζε η έλλη με καμάρι!!

το Σάββατο είμαστε καλεσμένοι σε γενέθλια κι εμείς,σε άλλο παιδότοπο.

η τούρτα πολύ ωραία τελικά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...