Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και που να σου πω για ένα κοριτσάκι που κρατούσε 2 χρονών 2 καλοκαίρια από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!!

θα φρίξετε!!!!

από τα λεγόμενα της την είχα για καλή και πριν μείνω έγκυος λέω βρήκα ποιος θα με βοηθήσει αν έρθει εδώ με απόσπαση...

το καλοκαίρι που ήμουν έγκυος για καλή μου τύχη κρατούσε το παιδάκι...είδα...έμαθα και κατέληξα ότι καλύτερα μακρυά!!!!!

και το καλοκαίρι που πέρασε το κράτησε το παιδάκι αυτό,κι εγώ είχα την μικρή 6 μηνών...

έμαθα κι αυτό με τα dvd...και "καταχάρηκα"!!!

α παπαπα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τα αφήνω καθημερινά στη μαμά μου για 10 ώρες αφού δουλεύω

Τα αφήνω το καλοκαίρι δύο μήνες στο χωριό αφού ο πατέρας μου με το που μπαίνει Ιούνιος βγάζει αφρούς κ δεν κάθεται μέρα παραπάνω στην Αθήνα

Το καλοκαίρι θα πάνε 3 μήνες Ιταλία αφού θα φύγουν οι γονείς μου κ εγώ θα δουλευω

Αν είναι να βγώ βράδυ ο γιός κοιμόταν στη μανα μου αφού δεν θέλει να κοιμάται στο δικο μας σπιτι η μαμά μου

Διακοπές όταν πάμε τα πέρνουμε μαζί κ Χριστούγεννα κ Πάσχα περιμένουμε να περάσουμε μαζί όπως κ φέτος τα κατέβασα μετά την Πρωτοχρονιά γιατί οι γονείς μου ήταν στο χωριό κ δεν μπορεσαν να ανέβουν.

Αν είχα την οικονομική δυνατότητα να μην δουλευω τότε δεν θα τα άφηνα όσο τα αφήνω όσο κ αν σας φαίνεται αυτό ανέυθυνο. Σίγουρα δεν θα περίμενα να κάνω παιδιά μονο όταν θα είχα την οικονομική δυνατότητα να κάτσω σπίτι κ να τα μεγαλώσω μόνη μου. Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα στην οικογενειά μας.

βρε jesgk μην παρεξηγησε,δεν σε ειπε κανενας ανευθυνη.

δεν διαβασες καλα αυτα που εγραψα.για τις μαμαδες που αφηνουν τα παιδια τους το βραδυ για να διασκεδασουν και να πανε διακοπες,εγραψα εγω,οχι γι'αυτες που δουλευουν.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Τα αφήνω το καλοκαίρι δύο μήνες στο χωριό αφού ο πατέρας μου με το που μπαίνει Ιούνιος βγάζει αφρούς κ δεν κάθεται μέρα παραπάνω στην Αθήνα

Το καλοκαίρι θα πάνε 3 μήνες Ιταλία αφού θα φύγουν οι γονείς μου κ εγώ θα δουλευω

Αν είναι να βγώ βράδυ ο γιός κοιμόταν στη μανα μου αφού δεν θέλει να κοιμάται στο δικο μας σπιτι η μαμά μου

Διακοπές όταν πάμε τα πέρνουμε μαζί κ Χριστούγεννα κ Πάσχα περιμένουμε να περάσουμε μαζί όπως κ φέτος τα κατέβασα μετά την Πρωτοχρονιά γιατί οι γονείς μου ήταν στο χωριό κ δεν μπορεσαν να ανέβουν.

Αν είχα την οικονομική δυνατότητα να μην δουλευω τότε δεν θα τα άφηνα όσο τα αφήνω όσο κ αν σας φαίνεται αυτό ανέυθυνο. Σίγουρα δεν θα περίμενα να κάνω παιδιά μονο όταν θα είχα την οικονομική δυνατότητα να κάτσω σπίτι κ να τα μεγαλώσω μόνη μου. Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα στην οικογενειά μας.

ναι αλλα εσυ εχεις και συγκεκριμενους λογους που το κανεις αυτο..κανεις δεν σε εκρινε και δεν σε κρινει για αυτο..ο καθενας βαδιζει βαση συνθηκων..

εδω μιλαμε για περιπτωσεις γονεων που τηρουν σταση αποστασης και ..ξεφορτωματος γιατι βλεπουν τα παιδια ως απειλη της προσωπικης τους ελευθεριας..μονο για αυτο το θεμα μιλαμε..απο εκει και κει ολες μας λεμε μεχρι που ειμαστε προθυμες να φθασουμε..

πχ και εγω σκεφτομαι να τους στειλω στο εξοχικο δυο μηνες αλλα παρολο που η αποσταση ειναι 2 ωρες να παω και αλλες 2 να ρθω στη δουλεια θα κανω αυτη τη διαδρομη προκειμενου να μαι κοντα της.

εσένα είναι διαφορετικό,αν είχα κι έγω τέτοιους ανθρώπους θα την άφηνα!!!

έχω περάσει τις καλύτερες διακοπές με παπούδες στο χωριό,χριστούγεννα,πάσχα,καλοκαίρια!!!

Ψιλοάσχετο αλλά στηριζόμενη στην έκφραση της προσπ ''συμβαδίζει με τα βιώμα του'', οι κούκλες λένε είναι καθρέπτης της ψυχής των παιδιών. Επειδή λοιπόν η μικρούλα μου λαμβάνει φροντίδα και αγάπη παίρνει το κουταλάκι της και κάνει πως ταϊζει όλα της τα παιχνίδια λέγοντας μαμ. Και μάλιστα ένα παπάκι που έχει στρογγυλό σαν μπαλίτσα το πήρε στο χέρι και έψαχνε το στόμα του για να βάλει το κουτάλι. Επίσης ο μπαμπάς της χθες το απόγευμα κοιμόταν στον καναπέ, πήρε πάλι το κουταλάκι της και πήγε να τον ταϊσει λέγοντας μαμ. Ο άνθρωπος ξύπνησε και άρχισε να τη ζουλάει. Πολύ με συγκινεί.

μα ειναι γλυκες αμα τα κανουν αυτα!τρελαινομαι!

Διαφημίσεις

εγω μεγαλωσα ουσιαστικα με τον παππου και τη γιαγια..και ποσο θυμαμαι τον εαυτο μου να μαι κρεμασμενη στα καγκελα του μπαλκονιου και να παρακαλαω τους γονεις μου να μη με αφησουν εκει αλλα να με παρουν μαζι τους στο σπιτι..(δνε περνουσα ασχημα αλλα ηθελα τους γονεις μου πως να το κανουμε!)

ειπαμε..βιωματα

τσεσικα αυτο που κανεις ειναι το σωστο δουλευεις ξες ολες οι φιλες μου στο χωριο καθοντε και τα ξινουν ολο τον χρονο και τα παιδια τα μεγαλωνουν πεθερες και μανες τους πανε διακοπες και τα αφηνου ν με τις γιαγιαδες εκει ειμαι κατα αν οσον αφορα εμενα μεγαλωνω μονη μου τα παιδια μου μακρυα απο συγγενης τα κουβαλαω παντου να φανταστεις ειχα παρει τον μεγαλο και πηγαμε νοσ για μενα με κολικο μαζι και το παιδι που να το αφησω σε τετοιες στιγ,μες χρειαζομαι και νου λειπεικαποιος δικος μου.. τελειωσα οαεδ κομωτικης εδω με τον μικρο στον παιδικο ετσι επρεπε ...και εαν βρω δουλεια θα τον αφησω και τον μικρο σε παιδικο αλλα και πεθερα να ειχα και μανα δεν θα φηνα τα παιδια μου συνεχεια για να κνω ζωη και να μεγαλωνουν με αυτες μεγαλωσα με γιαγια γιατι η μαμα μου δουλευει εφυγε ομως και μπορω να πω οτι την αγπω περισσοτερο απο την μαμα μου και μου λειπει...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

εγω μεγαλωσα ουσιαστικα με τον παππου και τη γιαγια..και ποσο θυμαμαι τον εαυτο μου να μαι κρεμασμενη στα καγκελα του μπαλκονιου και να παρακαλαω τους γονεις μου να μη με αφησουν εκει αλλα να με παρουν μαζι τους στο σπιτι..(δνε περνουσα ασχημα αλλα ηθελα τους γονεις μου πως να το κανουμε!)

ειπαμε..βιωματα

Αχ ρε προσπ πόσο θα συμφωνήσω!Και εγώ με τους παππούδες μεγάλωσα και αισθανόμουν όπως και εσύ! δεν κατακρίνω τους γονείς μου βέβαια. Για μας δούλευαν οι άνθρωποι! Αλλά επειδή τα δικά μου βιώματα ήταν έτσι και τη γνωρίζω αυτή τη ζωή ίσως θέλω η κόρη μου να ζήσει περισσότερα με τους γονείς πράγμα που στερήθηκα εγώ. Πχ εγώ δεν έχω βιώσει διακοπές με γονείς. Τα καλοκαίρια μας έπαιρνε η γιαγιά στο εξοχικό. πράγμα που μου λείπει τώρα. ίσως γι'αυτό να μην επιτρέπω την πεθερά να παίρνει τη μικρή στο χωριό. Και πιστεύω αν μεγάλωνα με τους γονείς μου θα ήμουν διαφορετική σαν άνθρωπος. δεν θα ήμαον ανασφαλής όπως είμαι τώρα γιατί έχω πολλές και μεγάλες ανασφάλειες. Και αυτό δεν το κατέβασα απο το κεφάλι μου. το διάβασα σε ένα καδράκι στην αίθουσα αναμονής του παιδίατρου.

εγω παντως επειδη δεν θελω να παρεξηγιεμαι,οταν τα εγραφα αυτα,ειχα στο μυαλο μου μια συγκεκριμενη κοπελα,που οταν σαραντησε,ηθελε να παει βολτα στην αθηνα χωρις το μωρο,γκρινιαζει ολη την ωρα οτι δεν εχει που ν'αφησει το μωρο για να παει για ποτο,και αλλα τετοια πολλα.

κι εγω δουλευα οταν ηταν 4 μηνων η μικρη,αλλα μολις γυρνουσα,οσο κουρασμενη και να ημουν,ηθελα το μωρο μου,μου ελειπε.κι αλλοι θελουν να τα ξεφορτωθουν,και δεν δουλευουν.τελος παντων!τζεςςςςς!

μιλα μας βρε και μη μας αγαπας!!!!

τζεςςςςς!

μιλα μας βρε και μη μας αγαπας!!!!

Ήρθα!! Είπα να φάω κάτι σ'αυτό το κωλογραφείο που δουλεύω.

Λοιπόν η μητέρα μου παιδιά όταν ήρθε από την Ιταλία δεν είχε κανέναν να τη βοηθήσει κ δεν γνώριζε καν τη γλώσσα, ο πατέρας μου δούλευε μέχρι αργά κ έτσι απο τη μέρα που γεννήθηκα μεχρι που ενηλικιώθηκα δεν είχε βγεί από το σπίτι χωρίς εμένα. (γι'αυτό πετάει λίγο το μάτι της), γι'αυτό κ τώρα με παροτρύνει αν θέλω να βγαίνω με τον άντρα μου. Εμείς παρότι ανα πάσα στιγμή μπορούμε να τα αφήσουμε (για να διασκεδάσουμε εννοώ) για αρκετό διάστημα δεν το κάναμε αλλά μονο που ξέρω ότι αν θέλω έχω ανθρωπο να εμπιστευτώ με ανακουφίζει

Αυτό που ήθελα να τονίζω ειναι ότι δεν θα πρέπει να είμαστε απόλυτοι ότι ΠΟΤΕ δεν θα ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , κι εγώ τον πρώτο χρόνο που δεν εργαζόμουν τοσο δεν τον αφηνα το γιο αλλά όταν έφαγε τον κάυσωνα κλεισμένος σε 80τμ τότε θεώρησα καλύτερο για αυτόν να πηγαίνει στο χωριό. Θα έρθει η στιγμή που θα θέλετε να πάτε κάπου χωρίς το παιδί ή να κοιμηθείτε ένα βράδυ χωρίς να ειναι στο σπίτι, για διακοπές δεν προβλέπεται να το κάνω κ να φύγω με τον άντρα μου αφού μια που σπάνια πάμε διακοπές να πάμε όλοι μαζί

Επεξεργάστηκαν by jesgk

μην ανησυχεις..ειναι ωριμο ατομο η Τζεσικα και δεν κραταει μουτρα..

εμενα επειδη οι γονεις μου παντρευτηκαν στα 18 τους ενω ηδη ειχαν κανει εμενα οι συνθηκες ενδοοικογενειακα ηταν δυσκολες και κακες. Ετσι με ειχαν συχνα στους γονεις του πατερα μου οπου εκει καθημερινα βιωναμε τον αλκοολισμο του παππου μου (λεω -με διοτι υπηρχε ο θειος μου που με περνουσε 5 χρονια και η αδελφη του αλλα 11 και ζουσαμε τα παντα μαζι)..με οτι μπορει να συνοδευει εναν αλκοολικο..ετσι μεγαλωνοντας αρχισα να αναρωτιεμαι πολλα για τους γονεις μου και μου ελειπαν πολυ..οταν ειμουν μαζι τους με τον πατερα μου δεν μιλουσα ποτε μεχρι μεγαλη ηλικια γιατι ηταν φοβισμενος και ατολμος μαζι μου (ενω αργοτερα με τα δυο μου αδελφια ηταν λιγο καλυτερος) ενω με τη μανα μου μιλουσα πολυ αλλα επειδη δεν περνουσε καλα κια ηταν μπερδεμενη εφαγα πολλα χρονια να μαθαινω τα πραγματα απο τη δικη της σκοπια..και παλι πισω στους παππουδες..

αυτο που μου μεινε απο ολο αυτο το τσιρκο ειναι τα καλοκαιρια που παντα προσπαθουσε ο πατερας μου να μας παει καπου διακοπες η ο παππους αντιστοιχα..εν ολιγοις καθε κοινη μας συνυπαρξη που χε θετικο αποτελεσμα και πορεια ειναι τα διαμαντια που χω στην μνημη μου..ε! θελω να χει περισσοτερα η κορη μου..και για αυτο και οταν καμια φορα τσακωνομαι με τον ανδρα μου προσπαθω να μη γινεται μπροστα της αλλα δεν το καταφερνω παντα και εκει με τρωνε οι τυψεις και η στενοχωρια που την καταδικαζω ετσι..αυτα δημιουργουν ανασφαλειες..

ελπιζω να χει τις λιγοτερες δυνατες απο μας και να μη με σιχτιριζει οταν πια μεγαλωσει..

Ήρθα!! Είπα να φάω κάτι σ'αυτό το κωλογραφείο που δουλεύω.

Λοιπόν η μητέρα μου παιδιά όταν ήρθε από την Ιταλία δεν είχε κανέναν να τη βοηθήσει κ δεν γνώριζε καν τη γλώσσα, ο πατέρας μου δούλευε μέχρι αργά κ έτσι απο τη μέρα που γεννήθηκα μεχρι που ενηλικιώθηκα δεν είχε βγεί από το σπίτι χωρίς εμένα. (γι'αυτό πετάει λίγο το μάτι της), γι'αυτό κ τώρα με παροτρύνει αν θέλω να βγαίνω με τον άντρα μου. Εμείς παρότι ανα πάσα στιγμή μπορούμε να τα αφήσουμε για αρκετό διάστημα δεν το κάναμε αλλά μονο που ξέρω ότι αν θέλω έχω ανθρωπο να εμπιστευτώ με ανακουφίζει

Αυτό που ήθελα να τονίζω ειναι ότι δεν θα πρέπει να είμαστε απόλυτοι ότι ΠΟΤΕ δεν θα ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , κι εγώ τον πρώτο χρόνο που δεν εργαζόμουν τοσο δεν τον αφηνα το γιο αλλά όταν έφαγε τον κάυσωνα κλεισμένος σε 80τμ τότε θεώρησα καλύτερο για αυτόν να πηγαίνει στο χωριό. Θα έρθει η στιγμή που θα θέλετε να πάτε κάπου χωρίς το παιδί ή να κοιμηθείτε ένα βράδυ χωρίς να ειναι στο σπίτι, για διακοπές δεν προβλέπεται να το κάνω κ να φύγω με τον άντρα μου αφού μια που σπάνια πάμε διακοπές να πάμε όλοι μαζί

ελα βρε κι εγω νομιζα οτι μου θυμωσες και στεναχωρεθηκα.

εγω εννοειται οτι θα την αφησω καποια στιγμη και στο Λεντα που ελεγα να παει,αλλα πιο μεγαλη.προς το παρον οπως ειπα,εχω παθει εξαρτηση!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...